Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  daeim on Sun Jun 15, 2008 10:20 pm

Salamz semua, peserta ride HRC, Nature n Friendly Ride telahpun selamat sampai ke destinasi masing2 dan maybe tengah kumpulkan gambar2 dan laporan lengkap mengenai ride ini.

Sila kongsikan bersama disini. Terima kasih.


-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  daeim on Sun Jun 15, 2008 10:48 pm

Salamz..aku nak share sedikit laporan mengenai ride ini dengan kawan2 semua yg x dpt join atau yg mmg nak join tapi x jadi then x bagitau lak jadi ke tidak...hehehhe...

mula2 sampai di Restoran Ariff, Pandan Indah ialah easyBug dengan moto Kawasaki KRZ 150 Merah Garangnya...lebih kurang jam 8.30pg...then..aku lak sampai dlm jam 8.50pg kerana perlu selesaikan sedikit hal di rumah...selepas itu...muncullah si crazyFrog dengan R1 kaler barunya....hehehe..siap 4 khemah kat blkg moto beliau...cayalahhhh...walaupun mcm rupa benggali jual karpet...tapi ok laaa...siap bwk tu, so xyah la kitorang g umah die amik...TERIMA KASIH abg Perok...hehehehe...

Tepat jam 9.30pg tayar golek menuju ke RnR Sungai Buloh, sbb disana Fadz dan Nik dari Kuantan telah menunggu konvoi kami...sampai di RnR tersebut, kami bertiga pun sarapan bersama2 mereka...LadyBug pun ade dengan ayah dan anak2 beliau bagi nak lambai2 masa flag-off nanti...steady arrr...kasi semangat tu kat easyBug...

Jam 10.00pg kami pun gerak menuju ke Tanjung Malim, rumah Suhaimi ZX2R...sbb call2 x jawap...so...terus ke rumah...hehehe...masa sebelum gerak...ade gak aku salam dgn bapak LadyBug...die siap pesan...'Enjoy the ride n jangan laju...' hehehe..mmg sempoi pakcik nie...

Konvoi dari RnR Sungai Buloh : aku, crazyFrog, easyBug, Nik dan Fadz....then lebih kurang jam 11.00 pg kami sampai di Tg Malim dan terus menuju ke rumah Suhaimi ZX2R di Taman Segar. Sampai dirumah beliau, dia xde plak...g kedai then lepas 15 minit baru sampai...terus kelam kabut siap packing utk join ride nie...cayalah bro...

Dari rumah beliau, kami ride menuju ke Stesyen Petronas Behrang utk refuel dan terus masuk ke tol Behrang....n masa di stesyen Petronas itu ada berlaku satu 'kejadian'...hehehhe...ade sorang minah nie betol2 dah berkenan dgn R1 kaler baru si Perok dan terus amik kamera beliau utk mengabadikan kenangan dengan moto lawa dan laju tuh....heheheh...glamer gak la Perok then Perok siap offer utk amik gambar minah tu dgn moto beliau...sekali minah tu panggil kawan dia sekali daaa....ppeerrghhhh....glamer jap la moto R1 kaler baru Perok tuh...(oits semut..!! moto ko bila nak pegi ride nie..? xnak glamer mcm Perok ke..? ko lagi baru...Yamaha R1 2008 model tuh...heheheh...jgn marah arrr..)

Then..kami berenam terus je bergerak masuk tol Behrang menuju ke exit Tapah. Aku, easyBug dan Mie gerak sekali..sbb moto kami bkn laju mana pun...Perok, Nik dan Fadz gerak laju gak...maklum la kan..moto laju...R1, F3 dgan R6..mmg padan la sume tuh..tiba2 masa dalam speed 140-150km/j n lagi 4km nak sampai ke RnR Tapah, moto easyBug tiba2 jem sbb 'overheat'....masa tu group Perok, Nik n Fadz kat belakang....then...Mie, Bug dan aku terus stop kat RnR Tapah bagi me'rehat'kan moto Bug...

Masa tgh tunggu group ke-2....aku dpt call dari Nik yg bagitau R1 Perok problem thermostat / radiator....then...mereka bertiga berhenti di Hentian Ladang Bikam...setelah menunggu dlm 20 minit...Perok, Nik dan Fadz pun sampai...tiada kerosakan besar dan semua dpt dibaiki sendiri....syukurrrr...

Selepas itu kami ride semula menuju ke exit Tapah dan akan lunch di Restoran Satay Tapah, berdekatan dengan Masjid Jamek Tapah...sbb masing2 dah ngidam ikan bakar..so, situ le tempatnya di Tapah ini. Kami lunch ikan bakar dan nasi campur...eerrrkk...kenyang...masing2...

Jam 3ptg..kami gerak ke Hutan Lipur Kuala Woh yg jaraknya lebih kurang 12km dari pekan Tapah....tiba pada jam 3.15ptg....terus mencari spot menarik utk berkhemah dan parking moto...kami dpt spot khemah yg menarik tepi sungai dan kemudahan tandas yg dekat...park je moto...pasang khemah...tukar baju mandi...then...debussshhhhhhhhh...masing2 merendamkan diri dalam air sungai yg sejuk mengalir tuh...deras gak arus dan byk batu2 besar di sungai ini.

Nak tau apa yg berlaku selepas itu..? tunggu sambungan laporan berserta gambar ini....hehehhe...tunggu yer..

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  eazybuG on Mon Jun 16, 2008 1:11 am

Heheheh....., Bug pulak masuk enter prem untuk mengadu domba tentang ride ni... Very Happy

Ride kali agak berbeza dari ride yang lepas lepas. Bezanya ialah, Daeim sokmo sokmo la lewat dari perjanjian waktu sebenar...muhihihi.. Very Happy , Frog pulak siap agak lambat gak....ya lah, motor dah masuk 'susuk'...jadi lambat la sikit nak mekap nya..mihihihi.. Very Happy , Motor Frog memancutkan air panas radiator nya di tengah jalan...kuikuikui...'nasib baik bukan air yang tak der kena mengena ngan ini gambar yang terpancut.. Very Happy Very Happy , motor 'old skool' buG pulak terlebih panas masa dalam perjalanan....'water furniture' dah naik ke suhu tinggi yang melampau..membuatkan motor buG 'kejang' dalam speed 150kmph..huhuhu lane kanan pulak tu.. No No , tunggu Mie me'make up'kan diri dia pulak...amik gak setengah jam....miehehehehe.. Very Happy, tunggu sorang rider sesat....sapa la gamak nya tu...'missed-communication' kot..ambik lebih kurang sejam pulak kat situ.. Laughing ....dan banyak lagi la yang akan diceritakan dalam babak yang seterusnya.

Moral of the story,ride ni mencabar minda, semangat, kesabaran, keberanian dan juga kecekalan. Walaupun bagi buG, tak rasa puas sangat sebab ride yang agak dekat, motor 'overheat' dan tension tengok motor2 bergaya macam R1, R6 dan F3 membelah jalan menyusuri lebuh raya dengan kelajuan sebuah jet pejuang 'SUKHOI' . Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  eazybuG on Mon Jun 16, 2008 1:23 am

Gambar pertama....Daeim tersenyum manja melihat khemah yang dibawa Frog dan terkagum dgn kecantikan wajah baru R1....tapi bukan version '08' punya... Very Happy


_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  eazybuG on Mon Jun 16, 2008 1:46 am

Jam 10am tepat, kami sampai di Hentian Sungai Buloh untuk berjumpa dengan Nick dan Fadz yang masing masing menonggang F3 dan R6. Disini, kami berkumpul 5 buah motor (tak termasuk skooter sebelah tu Very Happy ), dan ride seterusnya ke Tanjung Malim untuk berjumpa Mie yang menaiki ZX2 pulak. Very Happy




_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  eazybuG on Mon Jun 16, 2008 2:00 am

Selepas breakfast lebih kurang (Daeim memang selalu lebih, kalau bab makan ni Very Happy ) dan bermain ngan anak buG, kami terus shoot ke Tanjung Malim untuk berjumpa Mie ZX2. Kami sampai kat umah Mie dalam jam 10.50am.


_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  eazybuG on Mon Jun 16, 2008 2:51 am

Selepas setel ngan Mie, kami terus ke setsen minyak Petronas di Behrang untuk bagi minum air untuk kuda kesayangan memasing.

Daeim tengah kusyuk menghantar berita kepada tersayang... Very Happy





R6, F3 dan ZX2 sedang minum air... Very Happy





Alaa...si Daeim ni sebok enter prem laa... Very Happy Very Happy





Mie dan Fadz beraksi.. Very Happy





Masih menunggu yang lain bersiap. Kat sini lah dua staff pompuan Pertronas tu amik gambar kenangan kat R1 Frog yang enchem tu.. Very Happy


_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  eazybuG on Mon Jun 16, 2008 3:04 am

Kita sambung lagi report lepas ni. Masa tak mencukupi.. Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  daeim on Mon Jun 16, 2008 10:40 am

Salamz...hehehe..sambung lagi report ride nie..kali nie laporan bergambar...baru masyyuukkkk...



nie le awek yg nak bergambar bersama2 dgn R1 abg Perok....ppeerrgghhhh...kalau la R1 08 Blacky ade...kan lagi menarik...tapi apakan daya....hehehehe..jgn marah arrr..



syok dan berbangga abg Perok ade awek sudi bergambar kenang-kenangan dengan R1 beliau...steady arrr...lepas nie bwk R1 08 lak..lagi mengancam..



kuda-kuda kami di Stesyen Petronas Behrang...dan selepas itu masuk ke tol Behrang menuju ke exit Tapah..



dpt gak si bug nie senyum walaupun kudanya dalam kepanasan di sebabkan 'meter furniture' tu naik..hehehe...masa nie di RnR Tapah



Mie dan LadyBikers, Fadz



aku dgn bug disamping kuda Mie (ZX2R), kuda aku (CB250 Hornet) dan kuda Bug (Kawa KRZ 150R), masa nie kitorang stop tepi jalan jap sbb ade menunggu sorang ahli konvoi tersesat jalan...hehehe...



bagussssss..! sebab ride HRC kali nie berjaya..walaupun baru separuh jalan...hehehehe..



barisan kuda-kuda kami setelah penat berlari dari KL dan tiba di Hutan Lipur Kuala Woh, Tapah



sekitar pemandangan di sini, ada jambatan gantung bagi merentasi sungai ini tanpa basah...hehehe..sapa2 yg takut gayat baik xyah naik...or pd sapa yg mabuk darat pun x dialukan utk naik jambatan ini...hehehehe..



sungai nie byk batu2 besar dan jeram...best utk berendam...kalau di bhgn bawah...ade mcm tempat besar sket..mcm kolam...sesuai la utk sapa2 nak terjun tiruk paras pinggang..



barisan khemah kami...dari kiri khemah Fadz dan Nik...khemah aku..khemah Bug dan Perok dan last sekali khemah Mie





iskh..iskhh...masing2 dok posing depan khemah...Mie sampai terlupa nak pakai baju dan terserlahlah piring Astro terlangkup beliau..hehehe..jgn marah arr..



Nik dengan gaya seorang PEROKOK...hehehe..



Fadz tgh menahan kesejukan...pikir lagi tu nak mandi ke x...



Bug sedang melayan arus sungai yg deras..besh tuh...

OK...kita sambung lagi next report..aku nak sambung buat keje jap..asyik report je..bile lak nak buat keje..hehehe

tunggguuuu...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  eazybuG on Mon Jun 16, 2008 11:13 am

Huhuhu....best..!

Tak pa Daeim, aku lak sambung. Very Happy


Lagi gambar pada sesi menunggu yang terakhir.




_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  suhaimie on Mon Jun 16, 2008 11:16 am

huhuhuhu........

piring astro rrrrr?????


Laughing

suhaimie
Remp-it
Remp-it

Number of posts : 3
Age : 38
Location : tanjung malim, perak
Job/hobbies : admin officer/riding
Registration date : 2008-06-03

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  eazybuG on Mon Jun 16, 2008 11:21 am

Nick yang tengah menghirup udara segar di Kuala Woh.





Sedang mencabut 'Slip On' untuk disimpan didalam khemah....kuikuikui.. Very Happy


_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  fadz on Mon Jun 16, 2008 11:29 am

huhu...ride yg enjoy...
next time jika panjang umur n dilimpahi rezeki nak joint lg ride ngn HRC...

fadz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 29
Age : 39
Location : kuantan
Job/hobbies : riding
Registration date : 2008-05-20

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  eazybuG on Mon Jun 16, 2008 11:33 am

Di balik Batuan besar tu, best giler mandi. Di situ lah terjadinya satu perlawanan yang amat dahsyat....iaitu pertandingan menyelam paling lama....pertandingan kalah mati sampai sakit perut.... Laughing Laughing Laughing





Pandangan jambatan gantung dari kejauhan...mmmm.. Surprised


_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  Mucup on Mon Jun 16, 2008 11:36 am

tahniah pada peserta ride,semoga di lain masa dan waktu ride sebegitu dapat di adakan lagi,insyaAllah akan join.hidup HRC... Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  fadz on Mon Jun 16, 2008 11:47 am

abang bug, mana antu yg ganggu fadz malam tu..
ada hati nk ngacau org..padahal diri sendiri pn takut...
eeeee....sib baik fadz x terjerit kuat sangat tau..
kalo tetiba pengsan..haa..kan susah..

fadz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 29
Age : 39
Location : kuantan
Job/hobbies : riding
Registration date : 2008-05-20

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  daeim on Mon Jun 16, 2008 11:56 am

Hantu ASTRO terbalik...wakakakka...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  eazybuG on Mon Jun 16, 2008 12:06 pm

Kelihatan beberapa dayang yang sempat bertukar senyuman dgn kami sebelum dia blahh.. Laughing





Tengok akar pokok tu..!! Itu yang pertama sekali Bug ushar masa memula sampai. Orang tua-tua kata, kalau akar pokok mengembang begitu, maknanya ada penunggu. Alah, Bug bukan nya nak percaya sangat cerita tahyul mahyul tu. Tapi kekadang tu, beringat adalah lebih baik dari segalanya yang akan berlaku pada masa hadapan.


_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  daeim on Mon Jun 16, 2008 12:13 pm

sambung lagik...nie plak gambar pasangan bahagia didalam air...perhatikan tangan Nik tu...hehehe..



korang rasa2 la kan..ape yg die buat kat situ..? hehehe..



bug tgh berlatih menyelam..arus deras tuh..



nik jugak x ketinggalan mencuba latihan menyelam di arus deras



sessi berendam sambil bergambar beramai-ramai...sejukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk



hehehe...gambar lagik..



pergghh...cantiknya moto nie....sapa la tuan moto nie..? hehehe...Perok dan Bug bergaya sebelum Perok membuat aksi moto-X menggunakan Hornet aku...shilake toi...ingat moto aku tu YAMAHA DP ker..? heheheh



Perok dengan Hornet aku melakukan aksi moto-X kat tebing curam..dengan jayanya moto aku berjaya sampai di atas...



Bug dan Fadz baru abis melakukan kraftangan menggunakan batu...nampak tu dibelakang mereka tuh...



OK..OK..dah tu...bersambung lagik...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  eazybuG on Mon Jun 16, 2008 12:14 pm

Frog sedang menunjuk kan kepakaran beliau membuat satu tarian orang asli kuno sebaik saja sampai di tempat kami berkhemah di Kuala Woh. Hanya beliau saja yang mengetahui teknik tersebut. Tok batin kat situ pun tak pernah tengok tarian sebegitu rupa... cheers





Setelah berhempas pulas menarikan tarian tersebut, beliau telah diberikan komen yang sangat membina dari ahli konvoi semua.. Very Happy


_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  eazybuG on Mon Jun 16, 2008 12:26 pm

Inilah teratak kami yang lokasinya amat menarik sekali.





Khemah pasangan yang memang agak sedikit terpencil untuk memberi ruang privacy. Very Happy


_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  eazybuG on Mon Jun 16, 2008 12:31 pm

Deretan kuda kami yang first time akan bermalam kat dalam utan.





Unggun api dinyalakan seawal jam 7pm untuk memberi kehangatan kepada kuda kami dan tuan nya sekali... Very Happy





Rider semua amat berdedikasi mencari kayu api untuk dibuat unggun, Bug nyalan kan unggun......nak cari kayu....nak cari kayuu.... Laughing



Last edited by eazybuG on Mon Jun 16, 2008 12:40 pm; edited 1 time in total

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  daeim on Mon Jun 16, 2008 12:38 pm

ok..sambung lagik...nie gambo masa aku dan Perok baru balik dr pasar malam di pekan Tapah, beli ayam utk BBQ mlm tuh...kami plan nak buat ayam golek...Fadz dan Perok tgh cuci ayam tersebut..ada ramuan rahsian yg Perok campurkan...





aku dgn Nik sempat berendam lagik..sejukkkkkkkkkkkkkkan badan...gile beshh..sejukkk..



amik gambar reramai..masa nie api tgh dinyalakan utk panggang ayam...sedap beb..ayam golekkkkk...



gambo reramai lagik...atas batu besor..



tu dia chef HRC sedang mencucuk ayam ke dalam buluh..ayam golek 2 ekor..resepi ramuan rahsia Perok



amik dulu gambar reramai sebelum ayam tersebut di panggang...hehehe..





argghh..pedih mata kena asap..





ok...sori..bersambung lagik.....

tungguuu...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  eazybuG on Mon Jun 16, 2008 12:39 pm

Daeim memberikan satu post seorang professional sedang mengambil gambar. Very Happy





Ni pulak sessi membersih ayam dara dan 'marinate' sekali untuk dipanggang nanti. Tugas diserahkan kepada Perok dan Fadz. Mie diberi tugas untuk membersih 'Hot-Dog'. Very Happy


_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  fadz on Mon Jun 16, 2008 12:41 pm

hihi...dah malam pn sanggup gi cari kayu....

fadz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 29
Age : 39
Location : kuantan
Job/hobbies : riding
Registration date : 2008-05-20

Back to top Go down

Re: Report Ride - Nature n Friendly, HRC 2008

Post  Sponsored content Today at 8:03 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum