Kekuatan lelaki

View previous topic View next topic Go down

Kekuatan lelaki

Post  mafia555 on Thu Jul 03, 2008 9:08 am

Kekuatan lelaki bukan pada betapa besarnye bahu atau betapa cantiknya bahunya

Ia terletak pada cara dia ambil berat tentang kita

********

Kekuatan lelaki bukan pada suaranya yg sexy+macho tu

Tapi pada kesopanan nya bila berbicara dgn wanita dan kata-katanya yang jujur.

********



Kekuatan lelaki bukan pada bilangan kawan (geng2) yang dia ada

Tapi betapa ramah nya dia dengan budak2 ( aduh cute! )


********

Kekuatan lelaki bukan pada betapa hormatnya laki tu kat opis ( ceo, boss)

Tapi pada rase hormat family members padanya


********


Kekuatan lelaki bukan pada kekasaran dan kekuatan physicalnya

Tapi pada kelembutan sentuhannya


********


Kekuatan lelaki bukan pada bulu-bulu kat dada bidang dia.

Tapi Hati yang ada within dada dia.


********

Kekuatan lelaki bukan pada bilangan awek-awek

Tapi betapa jujurannya dan ikhlasannya dia pada seseorang wanita ketika bercinta


********
Kekuatan lelaki bukan pada betapa berat dia leh angkat

Tapi pada bebanan dan tekanan yang dia leh terima



Adakah anda lelaki KUAT?

kekuatan perempuan aku x abis belajar lagi.. Twisted Evil
avatar
mafia555
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 51
Age : 37
Location : KL
Job/hobbies : tengok motor
Registration date : 2008-06-26

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  daeim on Thu Jul 03, 2008 10:51 am

wah wah wah..bukan main awal ko mafia online...ko nie keje dgn TMNet ke..? hehehehe....

aku konpius arrr..si mafia nie laki ke pompan..? hmmmm...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 52
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  mafia555 on Thu Jul 03, 2008 11:24 am

daeim wrote:wah wah wah..bukan main awal ko mafia online...ko nie keje dgn TMNet ke..? hehehehe....

aku konpius arrr..si mafia nie laki ke pompan..? hmmmm...

-daeim-

aku pekerja berhemah.. datang awal balik ontime... wakakaka.. ikut suka ko jer sangsi dengan status aku.. kalau aku awek ko nak ngorat ker wakakaka...
avatar
mafia555
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 51
Age : 37
Location : KL
Job/hobbies : tengok motor
Registration date : 2008-06-26

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  daeim on Thu Jul 03, 2008 11:27 am

hehehe..mane leh ngorat..nanti awek aku marah...awek aku x suka aku ngorat awek lain...tapi kalau awek lain ngorat aku...xpe

hahahahha...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 52
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  mafia555 on Thu Jul 03, 2008 12:08 pm

daeim wrote:hehehe..mane leh ngorat..nanti awek aku marah...awek aku x suka aku ngorat awek lain...tapi kalau awek lain ngorat aku...xpe

hahahahha...

-daeim-

ehemm... tersedak baca..
avatar
mafia555
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 51
Age : 37
Location : KL
Job/hobbies : tengok motor
Registration date : 2008-06-26

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  daeim on Fri Jul 04, 2008 10:10 am

ko nie mafia..x percaya ke kata2 aku tuh...mgg arr..toi la weii..awek aku x bagi aku ngorat org lain...kalau awek lain tu ngorat aku..no hal laa..wakakakak...

weii mafia..ko arrange la TTS...leh jumpa

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 52
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  eazybuG on Fri Jul 04, 2008 3:01 pm

Ye lah Mafia ooi.....moh ler TTS sekali sekala. Leh jugak kita2 berkenalan.. Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO
avatar
eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 47
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  mafia555 on Fri Jul 04, 2008 3:10 pm

eazybuG wrote:Ye lah Mafia ooi.....moh ler TTS sekali sekala. Leh jugak kita2 berkenalan.. Very Happy

TTS tu benda.....
avatar
mafia555
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 51
Age : 37
Location : KL
Job/hobbies : tengok motor
Registration date : 2008-06-26

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  daeim on Fri Jul 04, 2008 4:40 pm

TTS = Teh Tarik Satu

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 52
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  eazybuG on Fri Jul 04, 2008 10:17 pm

daeim wrote:TTS = Teh Tarik Satu

-daeim-

Atau, Tut....Tut....Satu........ Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO
avatar
eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 47
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  Mucup on Mon Jul 07, 2008 12:06 pm

hmmm...sungguh asyik sekali aku membacanya
avatar
Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 42
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum