Kekuatan lelaki

View previous topic View next topic Go down

Kekuatan lelaki

Post  mafia555 on Thu Jul 03, 2008 9:08 am

Kekuatan lelaki bukan pada betapa besarnye bahu atau betapa cantiknya bahunya

Ia terletak pada cara dia ambil berat tentang kita

********

Kekuatan lelaki bukan pada suaranya yg sexy+macho tu

Tapi pada kesopanan nya bila berbicara dgn wanita dan kata-katanya yang jujur.

********



Kekuatan lelaki bukan pada bilangan kawan (geng2) yang dia ada

Tapi betapa ramah nya dia dengan budak2 ( aduh cute! )


********

Kekuatan lelaki bukan pada betapa hormatnya laki tu kat opis ( ceo, boss)

Tapi pada rase hormat family members padanya


********


Kekuatan lelaki bukan pada kekasaran dan kekuatan physicalnya

Tapi pada kelembutan sentuhannya


********


Kekuatan lelaki bukan pada bulu-bulu kat dada bidang dia.

Tapi Hati yang ada within dada dia.


********

Kekuatan lelaki bukan pada bilangan awek-awek

Tapi betapa jujurannya dan ikhlasannya dia pada seseorang wanita ketika bercinta


********
Kekuatan lelaki bukan pada betapa berat dia leh angkat

Tapi pada bebanan dan tekanan yang dia leh terima



Adakah anda lelaki KUAT?

kekuatan perempuan aku x abis belajar lagi.. Twisted Evil

mafia555
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 51
Age : 36
Location : KL
Job/hobbies : tengok motor
Registration date : 2008-06-26

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  daeim on Thu Jul 03, 2008 10:51 am

wah wah wah..bukan main awal ko mafia online...ko nie keje dgn TMNet ke..? hehehehe....

aku konpius arrr..si mafia nie laki ke pompan..? hmmmm...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  mafia555 on Thu Jul 03, 2008 11:24 am

daeim wrote:wah wah wah..bukan main awal ko mafia online...ko nie keje dgn TMNet ke..? hehehehe....

aku konpius arrr..si mafia nie laki ke pompan..? hmmmm...

-daeim-

aku pekerja berhemah.. datang awal balik ontime... wakakaka.. ikut suka ko jer sangsi dengan status aku.. kalau aku awek ko nak ngorat ker wakakaka...

mafia555
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 51
Age : 36
Location : KL
Job/hobbies : tengok motor
Registration date : 2008-06-26

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  daeim on Thu Jul 03, 2008 11:27 am

hehehe..mane leh ngorat..nanti awek aku marah...awek aku x suka aku ngorat awek lain...tapi kalau awek lain ngorat aku...xpe

hahahahha...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  mafia555 on Thu Jul 03, 2008 12:08 pm

daeim wrote:hehehe..mane leh ngorat..nanti awek aku marah...awek aku x suka aku ngorat awek lain...tapi kalau awek lain ngorat aku...xpe

hahahahha...

-daeim-

ehemm... tersedak baca..

mafia555
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 51
Age : 36
Location : KL
Job/hobbies : tengok motor
Registration date : 2008-06-26

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  daeim on Fri Jul 04, 2008 10:10 am

ko nie mafia..x percaya ke kata2 aku tuh...mgg arr..toi la weii..awek aku x bagi aku ngorat org lain...kalau awek lain tu ngorat aku..no hal laa..wakakakak...

weii mafia..ko arrange la TTS...leh jumpa

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  eazybuG on Fri Jul 04, 2008 3:01 pm

Ye lah Mafia ooi.....moh ler TTS sekali sekala. Leh jugak kita2 berkenalan.. Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  mafia555 on Fri Jul 04, 2008 3:10 pm

eazybuG wrote:Ye lah Mafia ooi.....moh ler TTS sekali sekala. Leh jugak kita2 berkenalan.. Very Happy

TTS tu benda.....

mafia555
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 51
Age : 36
Location : KL
Job/hobbies : tengok motor
Registration date : 2008-06-26

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  daeim on Fri Jul 04, 2008 4:40 pm

TTS = Teh Tarik Satu

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  eazybuG on Fri Jul 04, 2008 10:17 pm

daeim wrote:TTS = Teh Tarik Satu

-daeim-

Atau, Tut....Tut....Satu........ Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  Mucup on Mon Jul 07, 2008 12:06 pm

hmmm...sungguh asyik sekali aku membacanya

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Kekuatan lelaki

Post  Sponsored content Today at 12:34 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum