TTS Bangsar - Restoran Mahbub - REPORT

View previous topic View next topic Go down

TTS Bangsar - Restoran Mahbub - REPORT

Post  daeim on Sat Jul 05, 2008 4:06 am

Salamz semua...satu sessi TTS telah diadakan di Restoran Mahbub, Bangsar pada malam tadi, Jumaat 4 Julai jam 10.30mlm. Yg hadir pada malam tuh cuma aku, easyBug dan crazyFrog. TTS secara mengejut ini kerana hendak membincangkan projek HRC Charity Ride II pada bulan Ogos ini ke Kuala Terengganu.

Lebih kurang jam 12 t/mlm , kami bertiga bersepakat hendak ke Uptown Danau Kota, dan aku yg tersilap dengar telah tersasar haluan ke Uptown Damansara...heheheh...ntah mcm mana bleh silap...

Nak dijadikan cerita, sampai je di Uptown Damansara, aku pun stop utk call easyBug dan crazyFrog sbb aku x jumpa mereka...maybe aku slow sgt kot atau depa laju sangat tinggalkan aku..heheheh...xpe..ntah mcm ner...aku ternampak air byk keluar dari bawah enjin yg sedang panas dan 'meter furniture' aku pun dah blink blink...

So, aku call easyBug n minta tlg dtg Uptown Damansara dengan membawa coolant sbb aku ingatkan ada kebocoran. Rupanya, sensor kipas radiator aku dah x berfungsi. Dengan kepandaian dan kepakaran yang ada pada crazyFrog, dia telah berjaya mem'by-pass' sistem kipas radiator aku. TERIMA KASIH BYK2....

Jam 2.15am selesai semua dan kami pun bergerak pulang ke haluan masing2.

Disini aku ingin mengambil kesempatan mengucapkan berbanyak-banyak TERIMA KASIH kepada easyBug dan crazyFrog yg sanggup patah balik untuk menolong aku.

Itu saja laporan TTS dari aku.

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: TTS Bangsar - Restoran Mahbub - REPORT

Post  eazybuG on Sat Jul 05, 2008 10:44 am

Heheheheh........lain kali, hati mau tulus... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy No hal la bro, kawan punya pasal. Very Happy Torchlight mau kasi beli haaa...!! Benda penting tuuu..... Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: TTS Bangsar - Restoran Mahbub - REPORT

Post  daeim on Sat Jul 05, 2008 10:45 pm

uiksss....knpe..? hati aku x tulus ker..? toi la...aku mati2 ingat Uptown Damansara tu...sbb setahu aku kat Danau Kota tu Downtown

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: TTS Bangsar - Restoran Mahbub - REPORT

Post  eazybuG on Sun Jul 06, 2008 6:34 pm

Hahahaha.....ampeh ko. Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: TTS Bangsar - Restoran Mahbub - REPORT

Post  daeim on Sat Jul 12, 2008 4:06 am

TTS pun dah abis.kita LOCK dulu.

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: TTS Bangsar - Restoran Mahbub - REPORT

Post  Sponsored content Today at 6:25 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum