aku pun x tau...

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

aku pun x tau...

Post  antu_ride on Wed Jul 30, 2008 7:05 pm

aku pun x tau saper yang shoot pic ni...tapi korang layang la yek...ekekkeek....ni masa ride balik mengundi aku ngan mucup...
http://www.youtube.com/watch?v=PhB9V0hzSWM

http://www.youtube.com/watch?v=naC1NiDoc54

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  daeim on Mon Aug 11, 2008 9:16 am

wah wah wah...glamer korang...siap masuk YouTube tu...heheheh

Tahniahh...!! Takbirrrrr...!!

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  eazybuG on Mon Aug 11, 2008 3:01 pm

Bagus....bagus....!! Pandangan yang cantik dan background music yang cun.....Bravoooo....... Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  Mucup on Thu Aug 14, 2008 1:02 pm

ai senyap sunyi jer forum hrc ni,mana tuan mod nya,main ah isu2 panas sikit,bagi hot sikit ini forum..awek2 hrc semua dah lari kemana..?ke sebat semua bro IM affraid

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  eazybuG on Fri Aug 15, 2008 3:55 pm

Mucup wrote:ai senyap sunyi jer forum hrc ni,mana tuan mod nya,main ah isu2 panas sikit,bagi hot sikit ini forum..awek2 hrc semua dah lari kemana..?ke sebat semua bro IM affraid

Forum ni tgh 'period'......nak wat lagu mana? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  antu_ride on Fri Aug 15, 2008 8:39 pm

patutnya website makin ramai org masuk...ni makin kurang....ulas skit tuan mod....ekekekekk...
species haruan makan anak ker? ekekkeek....(sure kena delete nih...)

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  eazybuG on Fri Aug 15, 2008 9:58 pm

antu_ride wrote:patutnya website makin ramai org masuk...ni makin kurang....ulas skit tuan mod....ekekekekk...
species haruan makan anak ker? ekekkeek....(sure kena delete nih...)

Haruan makan anak ke atau Haruan Kena Makan kat anak.....ngehehehehe... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  antu_ride on Tue Aug 19, 2008 11:25 am

jom ar kita makan haruan kat arif...asik dorai jer...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  eazybuG on Tue Aug 19, 2008 3:21 pm

Mu ni, bidaah betul la antu. Mana ada asyik kat Dorai jer, kat Bangsar pun ada la. Tuuu...., kat Mahbob. Best gak apa. Kalau aku buleh pegi Arif, takkan mu tak leh nak mari kat bangsar kot..... scratch

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  daeim on Tue Aug 19, 2008 4:55 pm

ehehehe...mlm sok la TTS kat Bangsar..amacam..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  eazybuG on Tue Aug 19, 2008 9:28 pm

daeim wrote:ehehehe...mlm sok la TTS kat Bangsar..amacam..?

-daeim-

Ehh.....malam ni pun bulehhh... Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  BabyCatz on Wed Aug 20, 2008 1:08 pm

Hai salam semua,

Senyap saja forum HRC ni?? Abang2 HRC ni dah ilang ke?? Babycatz x nampak pun apa2 xtvt yg terbaru dlm forum HRC Evil or Very Mad . Bila otai -otai HRC plan nak buat Family Day HRC Question Question Babycatz ingat nak itut lah... boring ni dah lama x kuar kl ni... bounce

BabyCatz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 18
Age : 36
Location : Kuala Lumpur
Job/hobbies : travelling...
Registration date : 2008-05-24

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  daeim on Wed Aug 20, 2008 2:37 pm

BabyCatz wrote:Hai salam semua,

Senyap saja forum HRC ni?? Abang2 HRC ni dah ilang ke?? Babycatz x nampak pun apa2 xtvt yg terbaru dlm forum HRC Evil or Very Mad . Bila otai -otai HRC plan nak buat Family Day HRC Question Question Babycatz ingat nak itut lah... boring ni dah lama x kuar kl ni... bounce

turun TTS la baby..leh kenal2...pastu kita discuss plan utk Family Day..amacam..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  BabyCatz on Wed Aug 20, 2008 6:00 pm

turun TTS la baby..leh kenal2...pastu kita discuss plan utk Family Day..amacam..?

-daeim-[/quote]


TTS selalu kat mana & bila?? Kalau baby berkesempatan.. maybe sampai lah baby kat TTS tu tapi area mana ehh scratch scratch scratch ?? boleh ke baby join TTS otai -otai HRC ni... ramai ke ahli2 HRC yg datang??

BabyCatz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 18
Age : 36
Location : Kuala Lumpur
Job/hobbies : travelling...
Registration date : 2008-05-24

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  antu_ride on Wed Aug 20, 2008 6:30 pm

BabyCatz wrote:turun TTS la baby..leh kenal2...pastu kita discuss plan utk Family Day..amacam..?

-daeim-


TTS selalu kat mana & bila?? Kalau baby berkesempatan.. maybe sampai lah baby kat TTS tu tapi area mana ehh scratch scratch scratch ?? boleh ke baby join TTS otai -otai HRC ni... ramai ke ahli2 HRC yg datang??[/quote]

baby bitau dulu bila nak datang, then kita bitau katner nak TTS...amacam? jgn x datang dah ler...ekekkek...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  eazybuG on Thu Aug 21, 2008 3:56 pm

antu_ride wrote:
BabyCatz wrote:turun TTS la baby..leh kenal2...pastu kita discuss plan utk Family Day..amacam..?

-daeim-


TTS selalu kat mana & bila?? Kalau baby berkesempatan.. maybe sampai lah baby kat TTS tu tapi area mana ehh scratch scratch scratch ?? boleh ke baby join TTS otai -otai HRC ni... ramai ke ahli2 HRC yg datang??

baby bitau dulu bila nak datang, then kita bitau katner nak TTS...amacam? jgn x datang dah ler...ekekkek...[/quote]


....mmmm, lepas kita disscuss tentang family day, kita disscuss tentang family planning pulak eh..... Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  antu_ride on Thu Aug 21, 2008 4:12 pm

lepas tu abg bug nak bincang cara nak tido luar plak...ekekkekek.....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  eazybuG on Thu Aug 21, 2008 4:18 pm

antu_ride wrote:lepas tu abg bug nak bincang cara nak tido luar plak...ekekkekek.....

oooo....antu, suke kalu bincang bab planning nih...!! Razz

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  antu_ride on Mon Aug 25, 2008 1:52 am

planning jer banyak...tapi x jadi2...ekekkek....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  Mucup on Mon Aug 25, 2008 10:21 am

ish camno ni,baby dah nak mai join tur tts,aku kalu baby ada sure nya akan turun sama join tts ni,biar hujung dunia lokasi untuk tts,akan ku ride ke sana ekekekkee...demi mu bebehhh..ehehh Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  antu_ride on Mon Aug 25, 2008 9:30 pm

jom arr baby...puteri..turun tts...abg antu ngan abg mucup sedia menemani nih....ekekkek

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  daeim on Mon Aug 25, 2008 11:27 pm

Ok OK....sok malam kita TTS kat Ariff Pandan Indah...amacam..? sempena dengan meraikan kemenangan DSAI di P044...amacam..?

setuju x..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  BabyCatz on Tue Aug 26, 2008 1:08 pm

Salam semua,

Sorry lah abg antu, abg. mucup, abg.eazybug, abg Im & others... Sad baby x dpt nak join TTS malam ni. Lagi pun baby x tahu nak pegi Pandan Indah tu... jauh lah... scratch kalau pegi pun mesti sesat punya... mungkin xde rezeki baby nak jumpa abg.2 otai semua... Crying or Very sad Crying or Very sad insyaalllah... ada jodoh baby mesti memperkenalkan diri baby nanti kat semua ok....Very Happy Very Happy
wasalam.....

BabyCatz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 18
Age : 36
Location : Kuala Lumpur
Job/hobbies : travelling...
Registration date : 2008-05-24

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  antu_ride on Tue Aug 26, 2008 1:59 pm

BabyCatz wrote:Salam semua,

Sorry lah abg antu, abg. mucup, abg.eazybug, abg Im & others... Sad baby x dpt nak join TTS malam ni. Lagi pun baby x tahu nak pegi Pandan Indah tu... jauh lah... scratch kalau pegi pun mesti sesat punya... mungkin xde rezeki baby nak jumpa abg.2 otai semua... Crying or Very sad Crying or Very sad insyaalllah... ada jodoh baby mesti memperkenalkan diri baby nanti kat semua ok....Very Happy Very Happy
wasalam.....

aisehhh...x bikers arr baby nih...jom arr baby....sian abg mucup tunggu....lampu pun dah nak abis ubat tuh...ekekkek....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  Mucup on Wed Aug 27, 2008 10:25 am

ala bebeh...x jadi dtg ker...kuciwa nyaaaa Sad Sad

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: aku pun x tau...

Post  Sponsored content Today at 12:19 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum