Selamat Hari Merdeka & Selamat Menyambut Ramadhan 08'

View previous topic View next topic Go down

Selamat Hari Merdeka & Selamat Menyambut Ramadhan 08'

Post  BabyCatz on Mon Sep 01, 2008 12:02 am

Assalamualaikum,

Di kesempatan ini Babycatz ingin mengucapkan selamat HARI MERDEKA,Selamat Menyambut Ramadhan Al- Mubarak & memohon maaf pada semua, jika Babycatz ada terkasar bahasa @ ada kata2 yang menyakitkan hati di dlm forum ni... Smile walaupun semua ahli2 HRC tidak pun mengenali diri Babycatz, harap dimaafkan.

So.. Babycatz menyeru pada semua warga2 HRC menbuka lembaran baru & memperbanyakkan beribadah di bulan yg mulia ini... Semoga segala ibadah kita akan diberkati oleh NYA... akhir sekali....
Selamat Berpuasa.... Smile Smile

BabyCatz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 18
Age : 36
Location : Kuala Lumpur
Job/hobbies : travelling...
Registration date : 2008-05-24

Back to top Go down

Re: Selamat Hari Merdeka & Selamat Menyambut Ramadhan 08'

Post  eazybuG on Tue Sep 02, 2008 7:15 pm

Yer la baby, sama sama lah kita berpuasa, bermaaf2 an dan beribadah di bulan yang mulia ini.

Daeiiiiiiiim.....oo Daeim...., mana ko..!! Oooo....ko tgh panas ehh.....!!? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Selamat Hari Merdeka & Selamat Menyambut Ramadhan 08'

Post  antu_ride on Tue Sep 02, 2008 10:32 pm

ya lah..sama2 lah kita bermaafan di bulan yang mulia ini....wa dan puteri mohon ampun dan maaf andai ader kesilapan wa biarpun sebesar zarah...mohon di ampun...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Selamat Hari Merdeka & Selamat Menyambut Ramadhan 08'

Post  eazybuG on Tue Sep 09, 2008 3:27 pm

antu_ride wrote:ya lah..sama2 lah kita bermaafan di bulan yang mulia ini....wa dan puteri mohon ampun dan maaf andai ader kesilapan wa biarpun sebesar zarah...mohon di ampun...

Aiiik......!! Macam mana pulak nama Puteri ada terselit kat situ... scratch Hmmmm.... scratch scratch scratch scratch

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Selamat Hari Merdeka & Selamat Menyambut Ramadhan 08'

Post  antu_ride on Tue Sep 09, 2008 6:44 pm

kau jangan campur lah hal org laki bini...ekekkeke...aku ngn puteri jer yg tau...puteri kan..kan?ekekkek..

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Selamat Hari Merdeka & Selamat Menyambut Ramadhan 08'

Post  Mucup on Wed Sep 10, 2008 10:29 am

agak terlewat sikit ni,apa pon selamat berposa kepada member2 HRC semua,semoga puasa tahun ni lebih berkesan dan menjadikan diri kita bertambah ketakwaan kepada ilahi...antu hari ni buka nak makan per,kfc lagi ker,azam dah nak dekat tur ekekekke

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Selamat Hari Merdeka & Selamat Menyambut Ramadhan 08'

Post  eazybuG on Wed Sep 10, 2008 11:56 am

antu_ride wrote:kau jangan campur lah hal org laki bini...ekekkeke...aku ngn puteri jer yg tau...puteri kan..kan?ekekkek..

Oooo....biniiii yaa....!! Very Happy Very Happy Puteri dah setuju nak ikut aku gi ride Thailand yang akan datang ni....jom ikut. Ada bran..?

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Selamat Hari Merdeka & Selamat Menyambut Ramadhan 08'

Post  antu_ride on Wed Sep 10, 2008 11:52 pm

eazybuG wrote:
antu_ride wrote:kau jangan campur lah hal org laki bini...ekekkeke...aku ngn puteri jer yg tau...puteri kan..kan?ekekkek..

Oooo....biniiii yaa....!! Very Happy Very Happy Puteri dah setuju nak ikut aku gi ride Thailand yang akan datang ni....jom ikut. Ada bran..?

kita bermadu ke bug? ishh x sangka sungguh...
sampai hati puteri memeinkan abg antu sehingga abg antu telah serahkan segalanya...oh tidakkk...ekkekee

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Selamat Hari Merdeka & Selamat Menyambut Ramadhan 08'

Post  antu_ride on Wed Sep 10, 2008 11:53 pm

Mucup wrote:agak terlewat sikit ni,apa pon selamat berposa kepada member2 HRC semua,semoga puasa tahun ni lebih berkesan dan menjadikan diri kita bertambah ketakwaan kepada ilahi...antu hari ni buka nak makan per,kfc lagi ker,azam dah nak dekat tur ekekekke

naik puas cemuh aku...asik2 x-meal..pastu double cheese burger...aduh...bkn mcm semut, boleh tapau nasi makan kat opis...ekekekke....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Selamat Hari Merdeka & Selamat Menyambut Ramadhan 08'

Post  Mucup on Fri Sep 12, 2008 1:23 pm

ko org ni kan,sama jer eh bulan posa ker ,bulan x posa ker..lain kali kalu nak makan tur ajak aku sama weoiiiiiiiii..ekekeke Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Selamat Hari Merdeka & Selamat Menyambut Ramadhan 08'

Post  eazybuG on Mon Sep 15, 2008 2:58 pm

Mucup wrote:ko org ni kan,sama jer eh bulan posa ker ,bulan x posa ker..lain kali kalu nak makan tur ajak aku sama weoiiiiiiiii..ekekeke Very Happy

Ajak Daeim sekali.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Selamat Hari Merdeka & Selamat Menyambut Ramadhan 08'

Post  antu_ride on Tue Sep 16, 2008 1:15 am

eazybuG wrote:
Mucup wrote:ko org ni kan,sama jer eh bulan posa ker ,bulan x posa ker..lain kali kalu nak makan tur ajak aku sama weoiiiiiiiii..ekekeke Very Happy

Ajak Daeim sekali.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

bukan aku yang ajak daim...selalunya dia yang ajak aku...ekekekk...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Selamat Hari Merdeka & Selamat Menyambut Ramadhan 08'

Post  Sponsored content Today at 8:08 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum