TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  antu_ride on Sun Sep 28, 2008 3:28 am

Sessi TTS bagi bulan sept diadakan di old town coffee kat ampang waterfront..inilah TTs yang diadakan paling lama dalam sejarah selama 2 hari iaitu kitaorg jumpa 27hb dan balik 28hb..di antara yang hadir ialah,frog dan kuarga,daeim,abg mad,antu_ride,rinaz,suzy dan mucup...sessi tts membincangkan ttg hari kuarga,ride ke utara, thailand dan kutuk mengutuk...pastu membincangkan ttg tuduhan ke atas mucup yang tak pulangkan khemah. pastu isap rokok, minum kopi, makan dan juga menyalahkan daeim yang selalu memberi banyak alasan. Frog juga sempat mempromotekan barangan jualannya dan abg mad bertanya ttg sarung tangan tattoo...lepas tu isap rokok lagi, minum kopi dan kul 2am semuanya nak balik terutama mucup sebab nak kejar trip... Di sini disertakan gmbar semasa tts tersebut dan gmbar2 yang banyak masih tertakluk kepada lembaga penapisan..
Tengoklah ya...ekekkek....


abg antu dan abg im...siot jer...ekekek...


Frog dan kuarga...silau la bro...ekekkek...


abg im lagi...maaf gmbar gelap skit sbb flash x dpt nak cover objek ni...ekkeke..


Last edited by antu_ride on Sun Sep 28, 2008 4:10 am; edited 2 times in total

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  antu_ride on Sun Sep 28, 2008 3:33 am

lagi gambar...


Crazy frog tengah menjamu selera sambil posing gaya biang gitu...ekkeek..


makanan kegemaran masyarakat india...kari menjadi pilihan abg im..(sama spesis)


coffee O oldtown

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  antu_ride on Sun Sep 28, 2008 3:49 am

gambar lagi...


Frog tgh tgk tarikh nak wat family day kat dl hp...


maaf..gmbar ni super impose jer..aku x sanggup nak pinjam mic mesjid...malu arr...asik2 daeim jer yg nak bersumpah...ekekekke....


mucup,abg mad dan frog bincang pasal hari kuarga lagi...nak ttpkan tarikh dan tmpat..


mucup tersenyum kepuasan...


Rinaz dan suzy yang sepanjang tts membincangkan persiapan raya dan resepi kuih semperit..


suzy yg melarikan diri dari rinaz kerana x setuju dengan resepi rinaz buat kuih semperit taruk udang kering dan cili boh...

sekianla ride report tts malam tu...Selamat hari raya maaf zahir dan batin...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  Mucup on Mon Sep 29, 2008 10:46 am

report yg baik cuma gambar jer kurang memuaskan...banyak gambar gelap ceroh...kamera ada masalah ker atau apa kena ntah ah ehehhe.. Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  daeim on Mon Oct 06, 2008 9:58 am

gambar dan laporan yg menarik...tapi tang x menariknya masa nak bayo...ade ke minum Kopi 'O' kat OldTown Coffe tu harga RM 5.80 secawan...bagi duit RM 2.00 - RM 3.00 seorang..???? ampeh toi..ingat minum kat kedai mamak ke..?? hehehe...lain kali bil asing2...senang...

heheheh...bila nak TTS lagik..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  antu_ride on Mon Oct 06, 2008 4:45 pm

daeim wrote:gambar dan laporan yg menarik...tapi tang x menariknya masa nak bayo...ade ke minum Kopi 'O' kat OldTown Coffe tu harga RM 5.80 secawan...bagi duit RM 2.00 - RM 3.00 seorang..???? ampeh toi..ingat minum kat kedai mamak ke..?? hehehe...lain kali bil asing2...senang...

heheheh...bila nak TTS lagik..?

-daeim-


hahahha...mana ader...cofee tu 1.50 jerlah....pandai arr mat daeim...ko org u*** ker suka naik harga sesuka hati?ekekekek....skali skala abg daeim blanja aper salahnya...abg daeim kan org kaya...pastu hensem plak tuh...ekkekeek.....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  daeim on Mon Oct 06, 2008 6:08 pm

kalau dah seselalu sesekala apa kes..? hehehe....kwn2 bkn nak berkira...tapi tolak ansur arr sama...x gituh..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  antu_ride on Mon Oct 06, 2008 7:17 pm

yerlah...mucup arr tu...ekekkek...lain kali kita bawak kopi dari umah lah...pastu gi minum kat bawah pokok...jimat skit ek...ekekkek.....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  Mucup on Tue Oct 07, 2008 10:32 am

aku dah kata gi kedai mamak korang taknak,nak gak gi minum kat citu,mana aku tahu rege secawan kopi 5.00,biasa aku minum rm 1 jer,tu pasal aku bagi rm 3 ringit,kira ada baki lagi singgit tur ekekekkee... Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  daeim on Tue Oct 07, 2008 11:18 am

kalau ikut aku mmg xnak pegi..sbb tau mahal...tapi memandangkan kesian kat kawan kita yg sorang tu..moto xde roadtax..x berani nak jalan jejauh...g la minum dekat2 umah dia...tapi pun bayo sket je...xde tolak ansur langsung...hehehhee..

lain kali kita g minum kat umah dia je...jimat sket..amacam?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  Mucup on Tue Oct 07, 2008 5:26 pm

aku setuju jer...emm mat Im umah mu x buat open house ke tahun ni..?

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  antu_ride on Tue Oct 07, 2008 5:48 pm

molek jugak kalu dtg minum kat umah aku...vodka ader separuh botol lgi...chivas belum bukak lg sebotol...ader berani?...ekekkek...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  daeim on Wed Oct 08, 2008 9:29 am

Mucup wrote:aku setuju jer...emm mat Im umah mu x buat open house ke tahun ni..?

hehehe...kalau bab makan FREE laju je ko yer..? ade aku buat nanti...tapi pot-luck concept..heheh..jimat sket

nanti aku bgtau arrr bila masanya

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  daeim on Wed Oct 08, 2008 9:29 am

antu_ride wrote:molek jugak kalu dtg minum kat umah aku...vodka ader separuh botol lgi...chivas belum bukak lg sebotol...ader berani?...ekekkek...

ko x tgk iklan raya TV3 ke..? kalau kucing ckp kucing..kalau org ckp org...kucingggggggg...jgn tambah dosa.. Sad

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  Mucup on Wed Oct 08, 2008 10:48 am

eleh bang im,kalu nak buat ala pop luck,simpan jer ah niat nak buat open house tur..baik aku gi makan kat kedai mamat jer ekekkeke..buruk nya perangai ekekkeke...cabooooot.. Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  antu_ride on Thu Oct 09, 2008 3:20 pm

memang perangai mat daeim buruk...mu x tau lagi ker?ekekkek....dia nak simpan duit tu...nak gi thailang lagi ngn frog n bug...tu pasal lah....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  antu_ride on Thu Oct 09, 2008 4:06 pm

[url=https://servimg.com/image_preview.php?i=105&u=11599137]

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  Rinaz on Thu Oct 09, 2008 4:54 pm

antu_ride wrote:[url=https://servimg.com/image_preview.php?i=105&u=11599137]

x leh nk search ar bang antu...

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  antu_ride on Fri Oct 10, 2008 5:15 pm

bukan ader aper pun...just copy paste mucup punya...kot2 ader gmbar...ekekkek..

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  antu_ride on Sun Nov 02, 2008 10:59 am

smalam aku gi tts lagi ngn biker2 soulbikers kat sbmc borak2 sampai kul 3am....so dalam borak2 tu aku jumpa ni kat menu...

nanyang kopi O..........(hot)rm2.00 (cold) rm2.30
oldtown white coffee rm2.80 rm3.10

so kat mat daeim yang menuduh wa macam2 tu harap hentikan lah fitnah yang bermaksud menjatuhkan kehenseman wa..wa tahu la lu dengki ngan wa pasal malam tu wa lepak ngan nora danish kat planet..kan daeim kan....ekkekekke....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  Mucup on Mon Nov 03, 2008 9:57 am

kita pakat minum kat umah memasing ah lepas ni... Arrow

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  daeim on Mon Nov 03, 2008 10:43 am

hahahaa..mu xpe arr lagi antu...mamat mucup tu arrr...dah la order kkopi O 2 cawan...bagi 2 ringget je..

nora danish..? sapa tuh..? sori aku x kenal

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  Mucup on Mon Nov 03, 2008 12:20 pm

hm..tu ah saper suruh wak kat situ,nasib ah...ekekekeke.. Laughing Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  antu_ride on Mon Nov 03, 2008 9:49 pm

tgok tu perangai mat daeim...dah nak tuduh org lain plak..... Sad Sad

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  Mucup on Tue Nov 04, 2008 4:19 pm

mat daeim gitu ah selalu..

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: TTS kat Old Town Coffee Ampang Waterfront...27hb.sept 2008

Post  Sponsored content Today at 2:01 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum