Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

View previous topic View next topic Go down

Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  antu_ride on Mon Nov 10, 2008 8:32 am

hehehe...wa lagi...wat ride report yg ketama..(copy n paste dari soul bikers)malas nk taip byk kali...ekekke..

ok..9hbNov 2008 wa turun dari rumah 7.30am..pastu jumpa manja ruby terus gerak ke putrajaya...pagi tu cuaca amat baik sekali terdengar deruman enjin kenderaan yang lalu lalang tanpa ku tahu destinasinya..ekkek...wa ngan ruby sampai di puterajaya dlm kul 9.10am, kat sana dah ader,cam biasa arr...mucup,acey dan mem acey dan apekelala. Lepas isap rokok kamipun gerak ke RnR seremban dlm kul 9.15am dan sampai kul 10am. kat situ wa jumpa lee botak,bikers2 dari chopper garage,antu lapar,elkay lee,bob,pako dan ramai lg yg wa lupa arr nama...(sorry bro)...jumpa tekno pun kat sini gak naik motornya yg baru siap custom...cayalah tekno...oleh kerana Btp masih kat sg.besi jam 10.30 wa dan mec mula gerak ke tol ayer keroh bersama ngn chopper garage...sampai linggi amik Abg din dan sis lin dari MEC dan KMR (Kelab Motor Rembau)bikers. Konvoi terus gerak sehingga tiba di petronas selepas tol ayer keroh jam 12.03tgahari. lepak isap rokok dan borak2 ngan harry,cikgu azman,napi,jebat(first time jumpa)lee viking,dan posing sekeping dua gmbar. Kurang lebih kul 1tgahari konvoi gerak ke rumah pengantin...selepas makan dan bersalaman ngan pengantin dgn di hiburkan oleh penyumbang2 lagu bikers wa, mucup,manjaruby,lee botak,acey n mem mula keluar dari melaka kul 3pm...otw jumpa metanol so ajak balik sama...anyway selamat pengantin baru mr.presiden man bulat dan emma...semoga bahagia ke akhir hayat.. apa yg sedih wa lupa bwk kamera...so gmbar x der lah...huhuhuh

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  Mucup on Mon Nov 10, 2008 9:49 am

apa yg sedih wa lupa bwk kamera...so gmbar x der lah...huhuhuh


- bukan lupa tur,saja baut2 lupa,takut bahan bukti ekekekkeee... Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  antu_ride on Tue Nov 11, 2008 1:24 am

ekekke...nampaknya aku wat report pastu aku ngan mu jerlah yg komen...ekekek...mu tulis arr plak report mu...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  Mucup on Tue Nov 11, 2008 9:47 am

ok ah ni aku nya report...,u komen ah ehehehhee..

ok..9hbNov 2008 gua turun dari rumah 7.30am..pastu terus gerak ke putrajaya...pagi tu cuaca amat baik sekali terdengar deruman enjin kenderaan yang lalu lalang tanpa ku tahu destinasinya..ekkek...gua sampai di puterajaya dlm kul 9.10am, kat sana dah ader,cam biasa arr...,acey dan mem acey dan apekelala. Lepas isap rokok kamipun gerak ke RnR seremban dlm kul 9.15am dan sampai kul 10am. kat situ wa jumpa lee botak,bikers2 dari chopper garage,antu lapar,elkay lee,bob,pako dan ramai lg yg wa lupa arr nama...(sorry bro)...jumpa tekno pun kat sini gak naik motornya yg baru siap custom...cayalah tekno...oleh kerana Btp masih kat sg.besi jam 10.30 wa dan mec mula gerak ke tol ayer keroh bersama ngn chopper garage...sampai linggi amik Abg din dan sis lin dari MEC dan KMR (Kelab Motor Rembau)bikers. Konvoi terus gerak sehingga tiba di petronas selepas tol ayer keroh jam 12.03tgahari. lepak isap rokok dan borak2 ngan harry,cikgu azman,napi,jebat(first time jumpa)lee viking,dan posing sekeping dua gmbar. Kurang lebih kul 1tgahari konvoi gerak ke rumah pengantin...selepas makan dan bersalaman ngan pengantin dgn di hiburkan oleh penyumbang2 lagu bikers gua,haris,manjaruby,lee botak,acey n mem mula keluar dari melaka kul 3pm...otw jumpa metanol so ajak balik sama...anyway selamat pengantin baru mr.presiden man bulat dan emma...semoga bahagia ke akhir hayat.. apa yg sedih gua lupa bwk kamera...so gmbar x der lah...huhuhuh... Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  antu_ride on Tue Nov 11, 2008 1:34 pm

ho laa....sedap sungguh report mu...bahasanya hanya untuk golongan bangsawan jer...ekeke...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  Mucup on Tue Nov 11, 2008 2:42 pm

ekekekeke aku buat mu komen,mu buat aku komen..ramai weii org tgk kan..kan..kann.. rabbit

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  antu_ride on Wed Nov 12, 2008 11:24 am

nok wat guane...members ramai sangat...ekekek...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  Mucup on Wed Nov 12, 2008 11:45 am

barangkali ada doh sejuta org kot ahli..lom capor ngam yg dok kat india sana lagi tur..ekkekeke Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  antu_ride on Sun Nov 16, 2008 3:03 pm

tu kawan2 mat daeim arr tu...kot dia x der dia balik india kot....jumpa baba...ekkekek...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  antu_ride on Wed Dec 03, 2008 3:53 am








































antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  antu_ride on Wed Dec 03, 2008 3:55 am

anyway...selamat pengantin baru kepada man bulat dan emma...semoga bahagia hingga ke akhir hayat....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  Mucup on Mon Dec 15, 2008 9:32 am

mu bila lagi bro..asyik ambik gambar org jer.. Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  eazybuG on Sat Dec 20, 2008 5:47 pm

Mucup wrote:mu bila lagi bro..asyik ambik gambar org jer.. Very Happy

Eh....buke antu doh lepah lamo doh ko..... scratch scratch scratch

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  antu_ride on Sun Dec 21, 2008 7:24 pm

hok tu ..hok kelima...hok keenam belum lg...ekkekeke...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  kunan on Mon Dec 29, 2008 3:13 pm

antu_ride wrote:anyway...selamat pengantin baru kepada man bulat dan emma...semoga bahagia hingga ke akhir hayat....

mung bilo pulok bro..??...sori LA MENCELOH...lamo benar tak jupe geng sume...

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  kunan on Mon Dec 29, 2008 3:15 pm

antu_ride wrote:hok tu ..hok kelima...hok keenam belum lg...ekkekeke...

duduk main hok ke-5 hok ke-6 lagu ni, sapa hok ke-60 pun tokleh make nasik minyok antu lagi la puok kita... Very Happy

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  antu_ride on Wed Dec 31, 2008 3:57 pm

sabar..sabar..akan tiba masanya...masa tu dah confirm...wa mkn nasi minyak time cuti skolah...tahun tu x tau la bila lg...ekkekeke....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  kunan on Tue Jan 06, 2009 9:06 am

agoknya nok tunggu sapa tahun kucing beranok tubek anok aye..kekekeke Very Happy

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  Mucup on Tue Jan 06, 2009 4:24 pm

ada lagi yg nak ke antu,haus dah bare dia,tinggal dok besar mano dah ekekekkekeee...hari2 dok asoh Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  antu_ride on Tue Jan 06, 2009 6:16 pm

Mucup wrote:ada lagi yg nak ke antu,haus dah bare dia,tinggal dok besar mano dah ekekekkekeee...hari2 dok asoh Very Happy

sedap mulut la...nak kawin camner...x der pun awek yang masuk pinang aku...kalau ader nak jgk aku kawin...ekekekke...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Report jmPutAn MJlis PkAhWinAN MaNbULat

Post  Sponsored content Today at 12:24 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum