Projek aku dah nak siap..

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  azie. on Tue May 12, 2009 10:00 am

eazybuG wrote:Dahhh.......bab menjahit pulak.... scratch scratch scratch

eazybug,diorang kan suka buat penyelewengan..
jadi,tak salah la diorang bukak bab jahit plak...
pasni ntah apa2 lagik ntah yang diorang nak bukak.... Smile

**hanya mucup dan antu je yang boleh jawab.... Very Happy

azie.
Guest


Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  daeim on Tue May 12, 2009 10:12 am

eazybuG wrote:Dahhh.......bab menjahit pulak.... scratch scratch scratch

bkn salah aku bug...mucup dgn antu yg mulakan..ekekekeke...aku tukang tokok tambah jer...

alah..apa la sgt penyelewengan yg dilakukan oleh mucup dan antu tu buaya oiii...janji jgn penglibasan yg dilakukan sudah laaa

-mrrahim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  azie. on Tue May 12, 2009 10:15 am

daeim wrote:
eazybuG wrote:Dahhh.......bab menjahit pulak.... scratch scratch scratch

bkn salah aku bug...mucup dgn antu yg mulakan..ekekekeke...aku tukang tokok tambah jer...

alah..apa la sgt penyelewengan yg dilakukan oleh mucup dan antu tu buaya oiii...janji jgn penglibasan yg dilakukan sudah laaa

-mrrahim-


bahaya sungguh 2 jejaka tu ek..
penglibasan yang tiada tolok tandingannya...
huhu.... Laughing Laughing

azie.
Guest


Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  daeim on Tue May 12, 2009 10:17 am

proses penglibasan akan berlaku apabila satu entiti libas bertemu dgn satu lagi entiti libas dimana penglibasan kedua entiti itu akan membabitkan penglibasan yg sungguh mengujakan sehingga menglibaskan keadaan sekeliling.

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  azie. on Tue May 12, 2009 10:19 am

daeim wrote:proses penglibasan akan berlaku apabila satu entiti libas bertemu dgn satu lagi entiti libas dimana penglibasan kedua entiti itu akan membabitkan penglibasan yg sungguh mengujakan sehingga menglibaskan keadaan sekeliling.

-daeim-

sungguh mendalam maksud mu itu wahai abang daeim...
ada bakat jadi sasterawan kat forum nie..
Very Happy huhu...

azie.
Guest


Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  daeim on Tue May 12, 2009 10:26 am

ekekeke..sasterawan kat sini bug je...sbb dia kalau reka pantun merapu cepat jerk...ekekeke...xpun si antu pun sama gak spesis nya...

mucup x tau mende...dlm palotak dia tau nak melibas jer....eekekekekeek

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  Rinaz on Tue May 12, 2009 10:33 am

daeim wrote:ekekeke..sasterawan kat sini bug je...sbb dia kalau reka pantun merapu cepat jerk...ekekeke...xpun si antu pun sama gak spesis nya...

mucup x tau mende...dlm palotak dia tau nak melibas jer....eekekekekeek

-daeim-

Mucup msh memegang takhta sbg king Libas ... Razz Razz

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  eazybuG on Tue May 12, 2009 10:49 am

Dahhh.....libas pulok....huhuhu... Very Happy Aku rasa, tak lama lagi, 'siap' la projek ni... Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  Mucup on Tue May 12, 2009 10:53 am

amboi mat daeim,sakan bubuh kat aku,macam ah dia tu x suka melibas...habis segala minyak dia guna pakai untuk melibas,xkan x ingat kot ehehehee..give me oil bebehh ekekeke

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  azie. on Tue May 12, 2009 10:58 am

Mucup wrote:amboi mat daeim,sakan bubuh kat aku,macam ah dia tu x suka melibas...habis segala minyak dia guna pakai untuk melibas,xkan x ingat kot ehehehee..give me oil bebehh ekekeke

ye la...forum nie makin lama makin panas..
makin menjadi2...

daripada penyelewengan...pastu minyak...puyuh...libas dan sebagainya...


betul kata bug...
tak lama lagi.... siap la projek...

tapi projek sape??

bug ker??
mucup ker??
antu ker??
daeim ker????

azie.
Guest


Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  daeim on Tue May 12, 2009 11:09 am

ohhh..kenangan lalu mengusik jiwa...ekekeke..

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  eazybuG on Tue May 12, 2009 11:13 am

buaya_cantik wrote:
betul kata bug...
tak lama lagi.... siap la projek...

tapi projek sape??

bug ker??
mucup ker??
antu ker??
daeim ker????

Tah ler.....projek sapa yang akan siap dulu? Mari kita sama sama nantikan. Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  eazybuG on Tue May 12, 2009 11:14 am

daeim wrote:ohhh..kenangan lalu mengusik jiwa...ekekeke..

-daeim-

Wahh.....Kenangan Mengusik Jiwa tu lagu ring tone phone aku tuh... Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  daeim on Tue May 12, 2009 11:14 am

aku xde projek yg nak di siapkan..org lain x tau laa...ekekeke..projek jahit menjahit tu mmg sentiasa berjalan dan x siap2 pun...ekekeke

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  daeim on Tue May 12, 2009 11:16 am

eazybuG wrote:Wahh.....Kenangan Mengusik Jiwa tu lagu ring tone phone aku tuh... Very Happy

hehehe..layan 60-an nampak..? ekekeke..

semenjak kita berpandangan...mata bertemu menggoda kalbu...hingga menjalar dihatiku...sama jua dihatimu..
puas sudah ku renungi...wajahmu manis umpama dewi...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  eazybuG on Tue May 12, 2009 11:33 am

....lalalala......biar bertahunnnnn.......dalam kembaraaaa......paduan jiwaaaaa.....cinta bertakhtaaaaa......... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  daeim on Tue May 12, 2009 12:11 pm

hahahah..lagi lagi..sambung..sapa nak sambung..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  antu_ride on Tue May 12, 2009 3:06 pm

ni lagu aku....perempuan perempuan...untung ada perempuan...kalau x ada perempuan...tido malam kesejukan...laki2 cari duit...mmg senang tapi sulit...laki2 kalau x punya duit...balik rumah bini tendang masuk parit.....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  Rinaz on Tue May 12, 2009 5:47 pm

ai dah ada lagu lak,jauh sungguh korang melencung yer..rinaz nak nyanyi gak ah...tapi x reti,nak minta mucup ajarkan... Basketball

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  daeim on Tue May 12, 2009 6:59 pm

mucup ajor lagu mari melibas...haa..silakan mucupppppp..!!!

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  kunan on Tue May 12, 2009 9:23 pm

projek aku dah nak siap..!!!......

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  Mucup on Wed May 13, 2009 10:19 am

hai abe 6 kito,camana dgn projet tu,lum siap2 lagi ker...harap dah siap ah,leh kita gi ride bersama... Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  daeim on Wed May 13, 2009 5:46 pm

projek dah lama siap...ride je x siap2 lagi...so...bila nak ride..?

ekekekkeke

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  azie on Wed May 13, 2009 6:06 pm

mana gambar projek yang dah siap tue??
azie nak tgk...

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  daeim on Wed May 13, 2009 6:14 pm

x sempat nak amik gambo la azie...hehehe...kamera 6 jahanam dah rosak

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  Sponsored content Today at 1:59 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum