LEBIH BERHEMAH

View previous topic View next topic Go down

LEBIH BERHEMAH

Post  MAWARMERAH on Wed Jan 07, 2009 9:35 pm

saya menyesorkan agar semua bikers2 lebih berhemah dalam pemotoran dan hubungan sesama bikers...

MAWARMERAH
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 3
Age : 30
Location : Cheras
Job/hobbies : Chatting
Registration date : 2008-12-17

Back to top Go down

Re: LEBIH BERHEMAH

Post  Rinaz on Thu Jan 08, 2009 8:52 am

ha..aa betol ah kata cik/puan mawar merah tur,bikers ni kena berhemah dan bertatasusila elok2 ketika melakukan xtvt bermotoran,jgn salah pandu,karang langgar org merata-rata lak ekekek. Twisted Evil

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

jangan salah naik

Post  MAWARMERAH on Thu Jan 08, 2009 10:47 pm

lebih2 lagi yang bujang jangan salah naik moto nati porak peranda rumahtangga orang.....betul tak cik rinaz..... affraid

MAWARMERAH
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 3
Age : 30
Location : Cheras
Job/hobbies : Chatting
Registration date : 2008-12-17

Back to top Go down

Re: LEBIH BERHEMAH

Post  Mucup on Fri Jan 09, 2009 9:06 am

Laughing betol kata mawar merah tur..jgn salah naik,naik atas motor jer tau,jgn naik atas tuan motor..bhy pada bot2 kecil ekekekek

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: LEBIH BERHEMAH

Post  Rinaz on Fri Jan 09, 2009 9:42 am

MAWARMERAH wrote:lebih2 lagi yang bujang jangan salah naik moto nati porak peranda rumahtangga orang.....betul tak cik rinaz..... affraid

btul 2..sendri mau ingat la.... bounce bounce

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: LEBIH BERHEMAH

Post  MAWARMERAH on Sat Jan 10, 2009 10:10 am

ooo....mucup.....raja segala raja.....esok lusa kita tak tahu apa yang akan berlaku kan...so berhati-hati la....takut menerima nasib yang sama lak....

MAWARMERAH
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 3
Age : 30
Location : Cheras
Job/hobbies : Chatting
Registration date : 2008-12-17

Back to top Go down

Re: LEBIH BERHEMAH

Post  kunan on Sun Jan 11, 2009 9:39 am

Mucup wrote:Laughing betol kata mawar merah tur..jgn salah naik,naik atas motor jer tau,jgn naik atas tuan motor..bhy pada bot2 kecil ekekekek

aku setuju sangat dengan kata-kata mucup tu...tapi kekadang terfikir gak,sekali sekala ternaik atas tuan motor, nak wat camne..exciden tanpa diduga..tak sengaja laa tu, ye lah mana tahu kalau kita sedang asyik naik motor, tetiba motor terbalik dan si pembonceng pula tertindih atas tuan motor..peristiwa begini sering terjadi kepada mat-mat motor yg baru pandai naik motor...tapi itu kira ok la jugak...
kekadang aku musykil,...bagaimana pula dengan orang yg sering kali suka menukar naik motor...pas tu, suka pula menukar tuan motor...iskh, minta dijauh kan... Shocked

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: LEBIH BERHEMAH

Post  Mucup on Mon Jan 12, 2009 9:46 am

ehehehe betol juga kata-kata kunan tur yer..tu kunan try tanya mawar merah,dia tahu jawapannya kot..dgr kata dia ada pengalaman bab2 tersalah naik dan tersalah ..salah.salah apa lagi ek ekekeke Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: LEBIH BERHEMAH

Post  Mucup on Mon Jan 12, 2009 9:47 am

MAWARMERAH wrote:ooo....mucup.....raja segala raja.....esok lusa kita tak tahu apa yang akan berlaku kan...so berhati-hati la....takut menerima nasib yang sama lak....

alaa mawar merah baru tahu ker,saya memang raja pon,raja kapor,rajawali,raja-raja..ekekke..apa maksud mawar esok lusa tur akan tahu apa yg berlaku,saya akan di tabal ker ..ekekekkee Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: LEBIH BERHEMAH

Post  antu_ride on Mon Jan 12, 2009 2:59 pm

adat la jadi manusia kalau tersalah tu...bumi mana yg x di timpa hujan...lautan mana yg x bergelora..x kan nama manusia kalau x melakukan kesilapan....ekkekekeke..

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: LEBIH BERHEMAH

Post  Mucup on Mon Jan 12, 2009 4:22 pm

betol tu kata antur..
tunggu hari raya ah kita bermaaf-maafan... Arrow

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: LEBIH BERHEMAH

Post  antu_ride on Thu Jan 15, 2009 5:33 pm

MAWARMERAH wrote:lebih2 lagi yang bujang jangan salah naik moto nati porak peranda rumahtangga orang.....betul tak cik rinaz..... affraid

yang bujang salah naik x per...jangan yg dah kawin salah naik...ekekkeke...anak cina makan pengat arr...sendiri mau ingat...ekekkeke...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: LEBIH BERHEMAH

Post  eazybuG on Mon Jan 19, 2009 4:02 pm

Ehhh....per citer ni Mawar eh? Leh crita sket tak? Macam ada satu criter yang tak boleh nak di luahkan jer....? Alaa, mai ler criter kat sini.....abg2 kat sini sumernya tuan penasihat Kasim Patalon doploh persen.... Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: LEBIH BERHEMAH

Post  Mucup on Mon Jan 19, 2009 4:35 pm

demo ni bug,nak cari mapiuh ke kalu ceter kat cini ekekekekee Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: LEBIH BERHEMAH

Post  antu_ride on Mon Jan 19, 2009 6:49 pm

apa da kassim patalon....ekekekkeeke...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: LEBIH BERHEMAH

Post  Sponsored content Today at 3:15 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum