New Year Ride Challenge 2008

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  crazyfrog on Thu Jan 17, 2008 2:40 am

Mucup wrote:sah ni,mat daeim bawa bini yg nom 2 ni,diam2 je ada banyak bini,x sound pon member2 yer... Laughing

sensored....sensored....kang kena tapis kang....... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

_________________
HRC 4ever..........
My ride.....

crazyfrog
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 144
Age : 44
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  eazybuG on Thu Jan 17, 2008 9:08 am

crazyfrog wrote:
Mucup wrote:sah ni,mat daeim bawa bini yg nom 2 ni,diam2 je ada banyak bini,x sound pon member2 yer... Laughing

sensored....sensored....kang kena tapis kang....... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Penapis nya udah bocor paaaak..... Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  Mucup on Thu Jan 17, 2008 9:11 am

so camana ngam persiapan nak ke ulu dong ni,saper2 anggota yang ikut ni... Question

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  eazybuG on Thu Jan 17, 2008 9:13 am

Akuuuuu....beres..., LadybuG pun beress.... Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  Mucup on Thu Jan 17, 2008 9:17 am

mu dua org jer ke,yang lain camana,listkan satu senarai ah...saper yang join ni... Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  kunan on Thu Jan 17, 2008 8:14 pm

Mucup wrote:oii mat daeim,mana aci naik keter,kalu mu naik keter aku pong nak naik keter jugok ahh...jom kita kerohkan lagi air kat ulu dong sana..jommm..

kalu sume g naik kreta,....aku pun nak bawa kreta juga laa....tapi mana syok!....ahh!, bawa LC pun leh....24 jam airkon.. Laughing

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  kunan on Thu Jan 17, 2008 8:18 pm

Mucup wrote:so camana ngam persiapan nak ke ulu dong ni,saper2 anggota yang ikut ni... Question

kawe gi jugok...tapi naik LC....kuda merah kawe rodtek mampos....ahfat kata leh siap 22hb ni...kalu bro frog leh urus cpat, leh la kawe tunggang kuda merah kawe tur....kalau idak, terpaksa la kawe tubggang kuda padi kawe tur.. Laughing

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  eazybuG on Thu Jan 17, 2008 10:12 pm

LC pon bagus jugak apa....takkan ketinggalan ler...!! Very Happy Very Happy

Mana kawan kita yg baru masuk ni.....alahhhhh apa ker nama nya dalam HRC nih? Alaaaa, yang pakai muto 125z ungu dan ada stiker 46 tuh...!! Jom aarr ikut sama wei..! Khemah leh pinjam ngan kitaorang. Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  Mucup on Fri Jan 18, 2008 8:01 am

eazybuG wrote:LC pon bagus jugak apa....takkan ketinggalan ler...!! Very Happy Very Happy

Mana kawan kita yg baru masuk ni.....alahhhhh apa ker nama nya dalam HRC nih? Alaaaa, yang pakai muto 125z ungu dan ada stiker 46 tuh...!! Jom aarr ikut sama wei..! Khemah leh pinjam ngan kitaorang. Very Happy

kemah xyah pinjam,dia leh kongsi jer ngam abg dia ekekekkeee....masa kat bera elok jer dok sekemah... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  LadyBug on Fri Jan 18, 2008 9:24 am

Cop!! Nak tumpang lalu.. tumpang tanye..

kat ulo dong nanti.. ade reception untok maxis broadband tak? ke ape2 internet access? Nak bawak laptop boleh tak ? hehehhehe ..

ade project sket nih... Wink Wink

LadyBug
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 36
Age : 39
Location : USJ, Subang Jaya
Job/hobbies : Facebook, facebook, facebook..
Humor : A smile is a curve that sets everything straight.
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  Mucup on Fri Jan 18, 2008 9:31 am

suruh jer kumbang jantan bawa yang maxis nya tur,ntah apa kenama tur... Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  LadyBug on Fri Jan 18, 2008 9:49 am

ohhh!! yetak ye ek... lupe laks...

oh eazybug... honey babeah... got coverage tak kat sane? if got nak bawak laptop bley.. ?? hehehhe.... I love you I love you

LadyBug
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 36
Age : 39
Location : USJ, Subang Jaya
Job/hobbies : Facebook, facebook, facebook..
Humor : A smile is a curve that sets everything straight.
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  Mucup on Fri Jan 18, 2008 9:51 am

sentiasa ada di mana jua anda berada ehehehhee... Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  kunan on Fri Jan 18, 2008 11:20 am

ada orang KUNING ke kat ulu dong tu..?

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  Mucup on Fri Jan 18, 2008 5:01 pm

mat aris akan jadi hantu kuning kat sana nanti ekekekkee... Laughing Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  eazybuG on Sat Jan 19, 2008 12:04 am

Mucup wrote:mat aris akan jadi hantu kuning kat sana nanti ekekekkee... Laughing Laughing

Itu aku tak pasti...tapi kalau orang gigi kuning mungkin ada laaaa....... Razz Razz Razz Razz Razz Razz

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  eazybuG on Sat Jan 19, 2008 12:10 am

buG dan ladybuG mungkin tak dapat pergi saudara saudari sekalian. Muto buG akan siap hanya pada 30.1.08. Nampaknya buG n ladybuG tunggu report jer laaaaa..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  kunan on Sat Jan 19, 2008 9:08 am

PAKCIK NAK BUAT PENGUMUMAN CKIT...BERITA SEDIH...HUHUHU.. Crying or Very sad

YANG MENDUKO CITO KAN.....HUHUHU... Crying or Very sad

SEMUO GAMBOR-GAMBOR RIDE DALAM FILE KOMPUTER RIBO POKCIK TAK DAPAT DI SELAMATKAN...HUHUHU.. Crying or Very sad

HARD DISK ROSAK....HUHUHU....WINDOWS XP TAK DAPAT NAK DI BUKA....HUHUHU....
SEGALO JENIS FILE PENTING ADA DALAM TUU....HUHUHU... Crying or Very sad

SEDIH NYA KU RASO.....HUHUHU...BILO TERINGATKAN NYA...

TAK DAPAT LAH PAKCIK NAK UP-LOAD KAN DALAM FORUM NI AKAN RIDE-RIDE HRCian YG LALU...HUHUHU..
Crying or Very sad

OH...SEDIH NYA KU RASO....DUK FIKIR SNDIRI......KOMPUTER SUDOH TUO....TAK DOK POWER LAGI....
PUAS AKU CUBO....SURUH MUCUP BAIKI....TAPI POKCIK HAMPO...FAIL TAKDO LAGI....SOB!..SOB!..SOB!..
KU SUNYI...KU SUNYI..
Crying or Very sad

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  antu_ride on Sat Jan 19, 2008 1:30 pm

Mucup wrote:mat aris akan jadi hantu kuning kat sana nanti ekekekkee... Laughing Laughing

gigi kuning xpe lg...jgn ader yang otak kuning....saper lg kalau bkn...d libas...hehehheeheh

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  eazybuG on Sat Jan 19, 2008 6:39 pm

antu_ride wrote:
Mucup wrote:mat aris akan jadi hantu kuning kat sana nanti ekekekkee... Laughing Laughing

gigi kuning xpe lg...jgn ader yang otak kuning....saper lg kalau bkn...d libas...hehehheeheh

Kennaaa lagiiiii..... Laughing Laughing Laughing Laughing

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  eazybuG on Sat Jan 19, 2008 6:40 pm

Tak per la bro Kunan....dah tak der rezeki, nak wat lagu mana...!!! Crying or Very sad Sad Sad

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  kunan on Sun Jan 20, 2008 10:48 pm

Tu laa yg sedih sangat tuu...ride pulau kapas, tasek bera, Danok, sungkai, melaka dan lain2, semua nya tinggak kenangan...tak dapat la nak tengok gambar-gambar ride kita yg dulu... Crying or Very sad

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  Mucup on Mon Jan 21, 2008 9:28 am

antu_ride wrote:
Mucup wrote:mat aris akan jadi hantu kuning kat sana nanti ekekekkee... Laughing Laughing

gigi kuning xpe lg...jgn ader yang otak kuning....saper lg kalau bkn...d libas...hehehheeheh

yer ah,aku jer ah otak kuning yang lain tur semua otok putih,cehh hampeh padahal sama jer semua kuning.. Very Happy Twisted Evil Evil or Very Mad

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  Rinaz on Mon Jan 21, 2008 9:37 am

kunan wrote:Tu laa yg sedih sangat tuu...ride pulau kapas, tasek bera, Danok, sungkai, melaka dan lain2, semua nya tinggak kenangan...tak dapat la nak tengok gambar-gambar ride kita yg dulu... Crying or Very sad

Jgn la sedih sgt kune.maybe yg lain2 msh ade lg simpan gbr2 tu.sesape yg ada lg simpan gbr2 kenangan korang upload la.bg semangat skit kat pokcik kita yg sdg bduka lara ni.. Crying or Very sad Very Happy

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  Mucup on Mon Jan 21, 2008 10:11 am

Rinaz wrote:
kunan wrote:Tu laa yg sedih sangat tuu...ride pulau kapas, tasek bera, Danok, sungkai, melaka dan lain2, semua nya tinggak kenangan...tak dapat la nak tengok gambar-gambar ride kita yg dulu... Crying or Very sad

Jgn la sedih sgt kune.maybe yg lain2 msh ade lg simpan gbr2 tu.sesape yg ada lg simpan gbr2 kenangan korang upload la.bg semangat skit kat pokcik kita yg sdg bduka lara ni.. Crying or Very sad Very Happy

ai bg sokongan moral nampak...ada apa-apa ker tu ekekekee... Laughing Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: New Year Ride Challenge 2008

Post  Sponsored content Today at 9:39 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum