Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Go down

Re: Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Post  antu_ride on Tue Jun 16, 2009 8:12 pm

bring up my page....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Post  antu_ride on Tue Jun 16, 2009 8:44 pm




antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Post  daeim on Wed Jun 17, 2009 3:55 pm

ohh puyuh idaman malaya!!! hhehe...BUMP utk arini

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Post  mabukrider on Wed Jun 17, 2009 4:03 pm

BUMP = Buruk Uduh Motor Puyuh

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Post  daeim on Wed Jun 17, 2009 4:22 pm

muahahahahah....iskhhhh..sian antu...hmmmm..itu je dia ada...syukur laaa..dari xde langsung..jgnkan puyuh...punai pun xde

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Post  mabukrider on Wed Jun 17, 2009 7:28 pm

punai ada tpi mati pucuk hehehehehehe i2 pn ada hati nak berkokok

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Post  antu_ride on Thu Jun 18, 2009 12:02 am

korang x nampak ker gmbar tu puyuh ride ngn sbk? lu olang mana ader berani....berkampung wa tinggal sbk tu semua tau dak? lu tgk muka wa senyum jer....muka2 rider sbk semua buruk jer...tgh hairan x tau camner wa bleh tapau dia orang.....ekekkekek

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Post  Rinaz on Thu Jun 18, 2009 10:13 am

abg antu bila nak sembelih puyuh tu ekekekeke..simpan xrak guna...bab kata mabuk sudah lama mati ekekeke

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Post  antu_ride on Thu Jun 18, 2009 11:42 pm

rinaz isap dulu baru abg antu sembelih....nak?ekekekkeeke... Twisted Evil

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Post  daeim on Fri Jun 19, 2009 11:15 am

ko nak rinaz isap apa antu..? ekzos ke handle puyuh tu?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Post  antu_ride on Fri Jun 19, 2009 6:59 pm

mabukrider wrote:punai ada tpi mati pucuk hehehehehehe i2 pn ada hati nak berkokok

lu nak tau besar mana...lu tgk xzos puyuh tu...ekekkeke...nampak? double barrel lg tu....ekkekek

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Post  daeim on Fri Jun 19, 2009 7:27 pm

hehehehe...mcm senapang tu weii...bercabang...ekekeke

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Post  mabukrider on Fri Jun 19, 2009 8:22 pm

biar ekzos bercabang dri kencing bercabang heheheh

hari2 terakhir se biji puyuh huh.huh..huh pale

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Post  daeim on Sat Jun 20, 2009 11:14 am

kencing bercabang kalau lepas libas...hehehehe

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Post  mabukrider on Sat Jun 20, 2009 4:59 pm

dengan penuh kesyahduan dan ratapan pilu topik ini terpaksa di lock..........
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

biar lah ia mnjadi kenangan terpahit slama hidup ini...
mari lah kita sama2 merestui pemergian puyuh yg hina dan keji i2..........

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Post  antu_ride on Sun Jun 21, 2009 5:16 pm

moto dah jual...bolehla nak lock topik ni....tapi kalu nak sembang lg boleh gak....wa nak buka untuk soal jawab dan citer ttg pengalaman wa selama bersama puyuh....ader soklan boleh arr tanya....kekekke....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Post  mabukrider on Sun Jun 21, 2009 7:19 pm

lagu ni aku tuju kan untuk puyuh yg jauh di mata dkat di hati...

Sungguh jauh puyuh pergi
Berpisah untuk selamanya
Tiada lagi mati tengah jalan
Dan mnyak sumbat

Ingin ku turut bersama
Apa daya ku tak terlarat
Sudahlah memang nasib ku dik
Demikian rupa

( korus )
Ku berdoa agar puyuh hidup bahgia dgn isa
Jangan bimbang padaku nan berduka

Tapi puyuh kau jangan lupa
Kenang daku dalam doamu
Itulah ku pinta dari dulu
Waktu beli kat klang

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Post  daeim on Tue Jun 23, 2009 10:50 am

dah terjual gak akhirnya puyuh nie..kita LOCK dulu

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Modenas Jaguh 175cc Drag style untuk di jual

Post  Sponsored content Today at 12:24 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum