Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Fri Jun 12, 2009 11:08 am

sori

-daeim-


Last edited by daeim on Mon Jun 15, 2009 11:38 am; edited 1 time in total

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Rinaz on Fri Jun 12, 2009 1:03 pm

ok tur cadangan abg daeim dan mucup,emm x la kelam kabut sangat bila duk santai nanti..banyak benda yg boleh lihat dan lawati kat perlis,pastu ambik gambar banyak2,uploadkan dalam website ni,leh rinaz tgok.. Razz

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Fri Jun 12, 2009 1:12 pm

sori

-daeim-


Last edited by daeim on Mon Jun 15, 2009 11:38 am; edited 1 time in total

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  kocokinata on Fri Jun 12, 2009 3:48 pm

daeim wrote:hehehe...ok..serius..bug...ride nie ke Perlis je ke atau nak terus ke KB n balik KL..? sbb masa aku TTS dgn mucup aritu...mucup bercadang kita ke Perlis jer....

aku cadangkan mcm nie :

26/6 - Bertolak dari KL ke Perlis
27/6 - Tour Perlis : Gua Kelam - mandi manda n jalan dlm gelap gua
Padang Besar - shopping
Ladang Tebu - tour
Ladang Anggur & Epal - tour
Taman Ular - tour
Wang Kelian - shopping & layan korner
28/6 - Bertolak balik ke KL

itu cadangan aku ngan mucup jer...so,apa kata kawan2 sekalian?

-daeim-

Cayalah Bro Daeim.....Demokrasi Terpimpin.....perghhhh....

kocokinata
Remp-it
Remp-it

Number of posts : 36
Age : 36
Location : Jepun
Job/hobbies : yakuza
Registration date : 2009-06-10

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Mucup on Fri Jun 12, 2009 3:59 pm

aku mana-mana pun ok,kita perabis negeri perlis pun ok gak,ke kota baru tu dah biasa gi,perlis je lum gi lagi....
kita tgu dan tgok ah camana .. Laughing Laughing ..musim panas dan berjerubu ni..

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Fri Jun 12, 2009 5:17 pm

hmmm...ayat ko nie mr kocok lain mcm jer...hmmm..ko dah kenal aku n nak kenakan aku ke? ekekekeke....ko publish dulu gambo ko kat ruangan gambo ahli HRC tu aku nak tgk...bleh?

x pun mlm nie turun TTS arrr...amacam..? mucup..? diey..? zaidi...? bug...? frog...? aris...? antu...? mat haris...? azie....? rinaz...?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Rinaz on Fri Jun 12, 2009 5:33 pm

rinaz pun nak join gak..jadi ke mlm ni.. Laughing

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Fri Jun 12, 2009 6:05 pm

mlm nie jadik...kat Restoran Arif, Pandan Indah...mucup konpem...bug ...frog n antu x tau lagi apa cite

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Fri Jun 12, 2009 6:29 pm

sori

-daeim-


Last edited by daeim on Mon Jun 15, 2009 11:37 am; edited 1 time in total

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Mucup on Mon Jun 15, 2009 9:53 am

i followwww...ekekeke Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon Jun 15, 2009 11:36 am

hehehehe...rosak program la plak...hehehe..kan dah bgtau awal2 tadi itu cuma cadangan...ekekekeke...

ko xyah nak amik no hp aku kocok...TTS kat forum nie ko baca n tgk je update katne...then turun...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  kocokinata on Mon Jun 15, 2009 12:11 pm

daeim wrote:hehehehe...rosak program la plak...hehehe..kan dah bgtau awal2 tadi itu cuma cadangan...ekekekeke...

ko xyah nak amik no hp aku kocok...TTS kat forum nie ko baca n tgk je update katne...then turun...

-daeim-

Tp bro daeim... nnt wa sesat klu TTS nnt cemana?
wa bukan biasa sgt area KL nie... tp tang area selangor wa biasala bro...

bro wa kena ada nhp bro.. coz bro yg paling wat respect berbangding dgn ahli HRC yg lain.. wa kenal lu je bro daeim..yg lain stakat follow jer.. tp membentangkan idea2 bernas wa pk lu lg superb.. wa pk ride kali ni lu kena jd tekong depan... bro daeim lead depan..cover depan.. wa jg belakang..cemana bro?

kocokinata
Remp-it
Remp-it

Number of posts : 36
Age : 36
Location : Jepun
Job/hobbies : yakuza
Registration date : 2009-06-10

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Mucup on Mon Jun 15, 2009 12:22 pm

ha..aa la daeim,kocok nak minta num hp mu tur,bagi jer ah..makin terasa bahang kenikmatannya ride kali ni bila tgok mee udang tur..perghhh

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  crazyfrog on Mon Jun 15, 2009 12:30 pm

Jangan gaduh2....

Tentukan mana destinasi yang kita nak pergi. Masa dah makin suntuk. Baik tentukan sekarang. Takut nanti tak settle2 kemana destinasi kita...tup tup ride pun terus tak jadi....

Paling mudah, buat undian mana nak pergi.....KL-Perlis-Kota Bahru-KL atau KL-Perlis-KL....

Buat masa sekarang ada dua route...KL-Perlis-Kota Bahru-KL - Bro Bug jadi tekong, KL-Perlis_KL - Bro Daeim jadi tekong.

Route mana yang akan jadi pilihan HRCian, komitment tekong untuk menjayakannya adalah diharapkan.

Wassalam

_________________
HRC 4ever..........
My ride.....

crazyfrog
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 144
Age : 44
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon Jun 15, 2009 12:48 pm

mana ada gaduh encik Frog....cuma aku bagi cadangan...sbb dr page 1 lagi tgk kata HRC nak explore Utara Semenanjung...tapi ada route Perlis - KB - KL

tu yg lepas TTS dgn mucup aritu.....kitorang plan nak bg idea nak ke Perlis n explore Perlis...so, aku post la dgn gambo nyer...hehehehe

bkn nak tekong ke apa ke...hehehe...jgn marah n salah anggap yer..? jgn la highlight route dgn nama aku tuh

xpe laa...aku rasa baik teruskan dgn idea Ride Utara Timur HRC tu....dan ignore kan je KL - Perlis tuh...OK?

alah sibuk la ko kocok....dtg n turun la TTS mlm nie kat Restoran Ariff Pandan Indah jam 9.30mlm....xyah nak amik no hp dah

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon Jun 15, 2009 12:51 pm

xnak pegi dok senyap2...ekekekke...aku le tuh

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  crazyfrog on Mon Jun 15, 2009 1:11 pm

daeim wrote:mana ada gaduh encik Frog....cuma aku bagi cadangan...sbb dr page 1 lagi tgk kata HRC nak explore Utara Semenanjung...tapi ada route Perlis - KB - KL

tu yg lepas TTS dgn mucup aritu.....kitorang plan nak bg idea nak ke Perlis n explore Perlis...so, aku post la dgn gambo nyer...hehehehe

bkn nak tekong ke apa ke...hehehe...jgn marah n salah anggap yer..? jgn la highlight route dgn nama aku tuh

xpe laa...aku rasa baik teruskan dgn idea Ride Utara Timur HRC tu....dan ignore kan je KL - Perlis tuh...OK?

alah sibuk la ko kocok....dtg n turun la TTS mlm nie kat Restoran Ariff Pandan Indah jam 9.30mlm....xyah nak amik no hp dah

-daeim-

Tak marah....suma idea diterima....bak kata kocak, Demokrasi Terpimpin.....Mana2 pun boleh....memang tiap2 minggu pun ride merata......Perok ikut aje, Perlis boleh...Perlis-KB pun boleh....Kang ikut ride orang lain kena sindir lak.....Jadi bile bro bagi cadangan, kena la komited untuk jayakannya....Jgn bagi harapan, nanti orang Putus Harafaann........

_________________
HRC 4ever..........
My ride.....

crazyfrog
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 144
Age : 44
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon Jun 15, 2009 1:17 pm

tidak kesampaian...cinta kita..ku bawa harapan ku pendam rahsia...ku dikejauhan...mendoakan...agar kau bahagia tiada lagi duka...ekekekeke

dah ikut ride kena la sindir...sbb dulu pun ko ada sindir org yg baru plan nak ikut ride org lain...lom ikut lagi tuh...ekekeke...fair n square laa...ekekekeke...komited jayakannya...bagi harapan n cadangan je...bkn bagi diri nak pegi ke x....x komited la katakan...heheehehhe...jgn marah arrr..semua idea diterima kan?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  kocokinata on Mon Jun 15, 2009 1:18 pm

crazyfrog wrote:Jangan gaduh2....

Tentukan mana destinasi yang kita nak pergi. Masa dah makin suntuk. Baik tentukan sekarang. Takut nanti tak settle2 kemana destinasi kita...tup tup ride pun terus tak jadi....

Paling mudah, buat undian mana nak pergi.....KL-Perlis-Kota Bahru-KL atau KL-Perlis-KL....

Buat masa sekarang ada dua route...KL-Perlis-Kota Bahru-KL - Bro Bug jadi tekong, KL-Perlis_KL - Bro Daeim jadi tekong.

Route mana yang akan jadi pilihan HRCian, komitment tekong untuk menjayakannya adalah diharapkan.

Wassalam

BRO FROG wa nominate BRO DAEIM as our lead & tekong for our TOUR RUTH... wa tgk bro daeim leh jd lead kita..
BRO DAEIM JGN MALU KERNA CC KITA KECIK YG PENTING SEMANGAT BRO TIADA TANDINGAN DI BANDINGKAN AHLI2 HRC YG LAIN...

BRO DAEIM lead depan n wa cover belakang.. ahli2 HRC yg lain dok tgh.. follow kelajuan BRO DAEIM demi keselamatan...

ni cadangan wa utk bro daeim... arap cadangan ni akan di bawa ke dewan nnt...

bro2 yg lain & berserta sis2 yg lain arap beri sokongan yg penuh utk nominate BRO DAEIM kita...
wa igt kali nie wa nak wat BANNER utk HRC the tour of RUTH kali ni.. wa nak advertise club kita & lead kita iaitu BRO DAEIM...

BTL kata BRO MUCUP nikmat ride ni semakin terasa bahangnyer.. bro daeim mananyer NHP?
wa xsbr nak g TTS & ride RUTH nie...

IDUP BRO DAEIM....

kocokinata
Remp-it
Remp-it

Number of posts : 36
Age : 36
Location : Jepun
Job/hobbies : yakuza
Registration date : 2009-06-10

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  kocokinata on Mon Jun 15, 2009 1:28 pm

daeim wrote:tidak kesampaian...cinta kita..ku bawa harapan ku pendam rahsia...ku dikejauhan...mendoakan...agar kau bahagia tiada lagi duka...ekekekeke

dah ikut ride kena la sindir...sbb dulu pun ko ada sindir org yg baru plan nak ikut ride org lain...lom ikut lagi tuh...ekekeke...fair n square laa...ekekekeke...komited jayakannya...bagi harapan n cadangan je...bkn bagi diri nak pegi ke x....x komited la katakan...heheehehhe...jgn marah arrr..semua idea diterima kan?

-daeim-

BRO DAEIM pedulikan apa org kata... yg penting semangat utk RUTH kali ni..
xkan bro nak jd budak2 layan apa org kata... BRO DAEIM come on...jgn mcm nie...bro daeim kena tunjuk sifat2 yg terpimpin dan bukan DIPIMPIN OLEH ORG LAIN....

skang bro daeim jgn jd bdk2. k.. wa harap kan lu bro utk JAYAKAN TOUR RUTH...
IDUP BRO DAEIM... wa NOMINATE bro daeim as our LEAD utk RUTH..
IDUP BRO DAEIM... wa caya lu beb

kocokinata
Remp-it
Remp-it

Number of posts : 36
Age : 36
Location : Jepun
Job/hobbies : yakuza
Registration date : 2009-06-10

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon Jun 15, 2009 1:32 pm

012 337 7354 daeim

tu no hp aku....

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  crazyfrog on Mon Jun 15, 2009 1:36 pm

daeim wrote:tidak kesampaian...cinta kita..ku bawa harapan ku pendam rahsia...ku dikejauhan...mendoakan...agar kau bahagia tiada lagi duka...ekekekeke

dah ikut ride kena la sindir...sbb dulu pun ko ada sindir org yg baru plan nak ikut ride org lain...lom ikut lagi tuh...ekekeke...fair n square laa...ekekekeke...komited jayakannya...bagi harapan n cadangan je...bkn bagi diri nak pegi ke x....x komited la katakan...heheehehhe...jgn marah arrr..semua idea diterima kan?

-daeim-

Sorry arr Bro, Gua tak pernah kutuk lu ikut ride orang lain......Lu ikut bladers pernah ke gua kutuk....biler lu ikut ride orang lain, moto lu rosak....sapa operate ko....Aku Dr. Perok....Kalau aku tau ini macam ko punya perangai....dengan satu injection....you go al dibawah....

Ingat2 lah berkata-kata.....terlajak moto leh gostan...terlajak kata....orang sumpah....

Orang lain yang kutuk lu tau.....Perok ikut semua orang....HRC, SBM, Viking, MBC, Stokers dan Ghostriders.....Tepuk dada pulas trottle.....


Last edited by crazyfrog on Mon Jun 15, 2009 1:48 pm; edited 2 times in total

_________________
HRC 4ever..........
My ride.....

crazyfrog
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 144
Age : 44
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  kocokinata on Mon Jun 15, 2009 1:38 pm

daeim wrote:012 337 7354 daeim

tu no hp aku....

-daeim-

mcm ni la yg dikatakan bro terpimpin.. wa caya lu beb.. bro daeim pedulikan apa org kata...
yg penting bro kena mesti jd tekong utk ride kali ni... bro yg penting semangat.. xkan cc rendah bro dah ilang arah..

bro daeim bukan bro seorg jer cc kecik .. wa pun cc kecik... yg penting semangat utk jaya kan ride kali nie mesti bro daeim yg handle...wa xcaya org lain boleh wat sbaik bro daeim....

BRO DAEIM jgn jd bdk2 dgn layan perli2 manusia di luar sana.. yg penting bro daeim kena BERSEMANGAT..

Semangat BRO DAEIM... SEMANGAT ... wa caya lu beb

kocokinata
Remp-it
Remp-it

Number of posts : 36
Age : 36
Location : Jepun
Job/hobbies : yakuza
Registration date : 2009-06-10

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon Jun 15, 2009 1:42 pm

giler

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  kocokinata on Mon Jun 15, 2009 1:54 pm

bro Daeim..
wa wat smua nie utk lu BRO DAEIM.. come on bro.... WA NOMINATE LU BRO DAEIM... wa yakin bro leh g jauh kali nie...

usah dgr apa org kata bro... yg penting bro jd LEAD UTK RUTH...yakin bro..YAKIN...

jgn patah semangat bro.. bro tunjuk kali ni pd smua org yg bro daeim leh jd the BEST OF THE BEST utk tour RUTH...

BRO wa caya lu beb

kocokinata
Remp-it
Remp-it

Number of posts : 36
Age : 36
Location : Jepun
Job/hobbies : yakuza
Registration date : 2009-06-10

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Sponsored content Today at 1:26 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum