Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Fri May 15, 2009 12:06 pm

hmmm..tarikh baru..? kena dipikirkan balik nie...ekekekek...

ntahnya...org mabuk minum Brandy..nie tidak mabuk minum ayor sejuk...ekekekek

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Mucup on Fri May 15, 2009 3:58 pm

tarikh baru..ok ah tur...kalau semua nak gi ikut tarikh tur,aku setuju jer,kena ambik MC ah satu hari ni.emm mr bug..kalau tarikh 12,13 dan 14 bulan 6 tak ok ker...?tarikh tgh bulan ni ehehehe Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Fri May 15, 2009 4:17 pm

0o0o0..time cuti sekolah mucup ok la...time sekolah yg susah sket...ekor nak melibas kena 'kunci'...ekekekekee..

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  antu_ride on Fri May 15, 2009 5:56 pm

aper la korang ni dok bergaduh pasal tarikh....kita gi esok jer lah...abis citer....bikers aper cam nih....eekekek

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Mucup on Fri May 15, 2009 5:57 pm

antu bebetol ah,seyes ni ehehehhe Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Fri May 15, 2009 6:11 pm

ekekeke...mmg hardcore arrr...tabik springggss utk antu!!

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  eazybuG on Fri May 15, 2009 7:14 pm

Sapa lagi yang setuju dgn tarikh ni?

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  antu_ride on Fri May 15, 2009 10:13 pm

cepat la daeim...kasi turun lu punya kepala.... Twisted Evil

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  eazybuG on Sun May 17, 2009 9:55 pm

eazybuG wrote:Ko panggil aku Doggy yer..... Hmmm. Ada gak yang aku doggy sorang sorang nih walaupun DOGGY tuh tak der kena mengena dgn sejarah latarbelakang keluarga Serangga atau Kumbang. Paste kat aku link yang ko start panggil aku doggy tuh. Twisted Evil Twisted Evil Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

OK. Serious sket. Jangan asyik dok memain jer. Patut la tak maju. Orang dah ke depan, kita masih lagi terhegeh hegeh kat belakang. Ini lah punca kaum kita ditindas. Jangan dok merapu meraban entah kemana macam orang mabok air sejok. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Tarikh Ride Terpaksa Ditukar sebab beberapa sebab yang memang tidak dapat dielak kan. Mad Mad Mad

Tarikh baru:
3, 4, dan 5 July 2009. (Jumaat, Sabtu dan Ahad)


Tarikh ni boleh dibincang lagi sekiranya ada sesiapa rasa ianya tak sesuai.
.
.
.
.
.
Jgn maraa aaaa....acah jer tu... tongue


Amacam....? Sumer dah setuju ker tarikh ni? Ker ada cadangan tarikh lain? scratch

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon May 18, 2009 10:16 am

udah bln 7 plak...ekekekek...kalau 1st week of that month mmg xleh arrr...aku kena keje..korang g jer laa...hehehehe...

hati2 yer..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Mucup on Mon May 18, 2009 10:27 am

bug kita cr tarikh yg mat daeim leh ikut gi ride ni,kita tgok camana dia,apa alasan dia ..kalau dia masih ada alasan kita xyah kawan ah ngam dia ekekee..daeim mu bg ah cadangan tarikh..jgn lari..dok sini..ekekke Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon May 18, 2009 10:33 am

pasal pe plak..? aku bkn nye best pun kalau nak bagi tarikh korang nak ride...korang nak g..pegi je la..aku xde pun ride still jalan gak kan..? hehehehe...

xyah la...aku nanti mesti bagi alasan...biasa arrr..BUDAK BYK ALASAN kan...? ekekekekekek.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

jgn marah arrr...aku bkn xnak bagi tarikh...nanti kalau aku bgtau jadual aku...susah ko nak terima sbb penuh je every week...susah nak masukkan slot utk ride nie skrg... jgn marah arrr...

korang pegi jer la yer?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Mucup on Mon May 18, 2009 10:40 am

tgok aku dah kata,eh bukan aku kata,org lain kata,daeim memang budak penuh alasan ekekekkee..dia hanya berminat ride belah siam jer ekekek

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon May 18, 2009 11:30 am

iskhhh..kang kalau aku bgtau jadual aku ko kata aku berlagak lak...iskhhh...mmg aku xleh nak join..nak buat mcm ne...

bulan 7 tu insyallah laaa...xpe..budak byk alasan pun xpe...mmg aku byk alasan...ekekekeke..budak la katakan...bkn syokk pun kwn dgn budak byk alasan...gelabah je....itu ini sket nak gelabah

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  eazybuG on Mon May 18, 2009 11:32 am

Tak pa.....tak pa.....jgn begaduh. Sapa yang bleh pegi, bleh join. Sapa yang tak leh pegi tu, dok jer la diam diam.......yer la, kerja la katakan.... Very Happy Very Happy Very Happy

Aku rasa, aku ni dah keja macam bangla dah......nak bagitau betapa busy nya keje aku. Very Happy Very Happy Very Happy Rupa rupa nya, ada lagi orang yang lagi busy dari aku. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Dah lebih dari Bangla tuu... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon May 18, 2009 12:13 pm

hahaha..tu arrr...lebih sket dr Bangla la bug oiii...nak buat mcm ne...gaji kecik ciput jer..nak byk duit kena la keje lebih...ehehehehe...

yg x pegi leh bising kat forum je...ekekekek..bleh kan..? x ganggu laluan dan perancangan ride kan..? Laughing Laughing Laughing

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  eazybuG on Mon May 18, 2009 12:18 pm

Har har har.....macam siot. Very Happy Begitu lah aku dok keje selama nih. Berhempas pulah keje, nak kumpul dwet nak ride. Bermati matian mintak cuti nak gi ride. Korang yang keje 'opis awe' ok lah....huhuhu.....sedey. Sad Sad Sad

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Mucup on Mon May 18, 2009 12:23 pm

bug mu baru tahu ke mat daeim lebih dr bangla ekekeke..datang pun dr sana.. Very Happy
takpe bug kita je ah yg gi..

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon May 18, 2009 12:24 pm

eazybuG wrote:Har har har.....macam siot. Very Happy Begitu lah aku dok keje selama nih. Berhempas pulah keje, nak kumpul dwet nak ride. Bermati matian mintak cuti nak gi ride. Korang yang keje 'opis awe' ok lah....huhuhu.....sedey. Sad Sad Sad

ko nie keje kontrek ke bug oiii..? hempas pulas...mcm keje kontrek nak buat piramid lak...kumpul duit utk sara keluarga la...bkn g ride je..ekekekke..nak mintak cuti pun ko kena g perang dulu...baru leh dpt mcm ne kelayakannya..? kena cedera sket dulu ke...? ekekekeke...

jgn sedey2...opis nie lagi boring...dok je bkn ada keje..tapi kena dtg keje...kalau x dtg keje nanti kena buang keje...dah tau xnak kena buang keje..dtg la keje...tapi kalau dah dtg keje dan xde keje...watpe dtg keje....ada org HR sini..? ekekekeke

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon May 18, 2009 12:25 pm

Mucup wrote:bug mu baru tahu ke mat daeim lebih dr bangla ekekeke..datang pun dr sana.. Very Happy
takpe bug kita je ah yg gi..

laaa...ko yg uruskan kemasukan aku kat sini buat tanya lak...ekekekeke...balik nanti aku xnak naik bot..naik airoplane ok..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  eazybuG on Mon May 18, 2009 2:27 pm

Mucup wrote:bug mu baru tahu ke mat daeim lebih dr bangla ekekeke..datang pun dr sana.. Very Happy
takpe bug kita je ah yg gi..

Buat tak reti jer lah Mucup........emmm abai abai jer lah.... Twisted Evil Twisted Evil

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon May 18, 2009 2:30 pm

ntahnya mucup nie..buat x tau dah la..abai abaikan je aku nie...watpe nak amik kisah sgt...aku nie ada x memberi makna...xde pun x memberi makna...sama jerk...eeeekekekekekeke...xde hal la

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  eazybuG on Mon May 18, 2009 3:23 pm

Ntah nya ko ni Mucup. Tak reti reti lagi....... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon May 18, 2009 3:23 pm

hehehhe..mucup oh mucup..mana gheti sume2 nie...tu pun nak kena ajor...ekekek....

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Mucup on Mon May 18, 2009 4:56 pm

yer ah bug,dah org xnak jgn di ajak,kita -kita je la yg gi Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Sponsored content Today at 1:56 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum