SOAL HATI

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Thu Jun 04, 2009 6:04 pm

teruskan la antu bercerita...stim la plak...

wakakakakaka...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  antu_ride on Thu Jun 04, 2009 9:58 pm

lu sambung la daeim....ekekkeekek

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Mucup on Fri Jun 05, 2009 10:34 am

takpe ah kalau antu dan daeim xnak sambung,kita tgu azie aja yg sambung,mesti azie suka sambung sebab ceter ni antu yg dulu kan ehehehheee.. Laughing
lepas ni bertimbun-timbun ah profile sapa dumoh antu ekekekkee

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Fri Jun 05, 2009 1:44 pm

kita tunggu jer laaa..

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Lynn on Fri Jun 05, 2009 6:13 pm

Assalamualaikum..
Dah lama x menaip apa2 dlm forum ni... asyik meninjau dr jauh aje so today Lynn nak berkongsi sedikit renungan untuk abg2 or sis2 yg rasa dirinya single ok...

SOAL HATI & PERASAAN
Mungkin Tuhan sengaja mahu kita berjumpa dengan orang yang salah sebelum menemui insan yang betul supaya apabila kita akhirnya menemui insan yang betul, kita akan tahu bagaimana untuk bersyukur dengan nikmat pemberian dan hikmah di sebalik pemberian tersebut. Apabila salah satu pintu kebahagiaan tertutup, yang lain akan terbuka tapi lazimnya kita akan memandang pintu yang telah tertutup itu terlalu lama hinggakan kita tidak nampak pintu yang telahpun dibukakan untuk kita.

Kawan yang paling baik ialah seseorang yang anda boleh duduk di dalam buaian dan berbuai bersama tanpa berkata apa-apa pun dan kemudian berjalan pulang dengan perasaan bahawa itulah perbualan yang paling hebat yang pernah dialami.Memang benar yang kita tidak akan tahu apa yang telah kita punyai sehinggalah kita kehilangannya dan juga benar bahawa kita tidak tahu apa yang kita rindukan sehinggalah 'ia' datang.

Memberi seseorang seluruh cinta anda bukanlah satu kepastian yang mereka akan menyintai anda kembali! Jangan harapkan cinta sebagai balasan. Nantikan sahaja ia untuk mekar di dalam hati mereka tapi sekiranya ia tidak, pastikanlah ia terus mekar di dalam hati anda. Ia cuma mengambil masa seminit untuk jatuh hati pada seseorang, satu jam untuk menyukai seseorang, satu hari untuk menyintai seseorang tetapi ia mengambil masa sepanjang hidup untuk melupakan seseorang.

Jangan pandang kepada kecantikan kerana boleh jadi ianya palsu. Jangan kejar kemewahan kerana ianya akan susut. Carilah seseorang yang membuatkan anda tersenyum kerana ia cuma memerlukan sekuntum senyuman untuk mencerahkan hari yang suram. Carilah yang membuatkan hati anda tersenyum. Akan tiba satu ketika di dalam kehidupan apabila anda teramatkan rindukan seseorang sehingga anda ingin menggapainya dari mimpi anda dan memeluknya dengan sebenar.Mimpilah apa yang ingin anda mimpikan, pergilah ke mana-mana yang ingin anda tujui dan jadilah apa yang anda inginkan kerana anda hanya memiliki satu kehidupan dan satu peluang untuk melakukan semua perkara yang ingin anda lakukan.

Semoga anda memiliki kebahagiaan yang cukup untuk membuatkan diri anda menarik, percubaan yang cukup untuk membuatkan anda kuat, kesedihan yang cukup untuk memastikan anda adalah seorang insan dan harapan yang cukup untuk membuatkan anda bahagia. Selalu bayangkan diri anda di dalam kasut seseorang.Jika anda rasa ianya menyakitkan anda, fikirlah ia mungkin menyakitkan orang lain juga.

Kebahagiaan seseorang manusia tidak semestinya dalam memiliki segala yang terbaik. Mereka hanya membuat yang terbaik dalam hampir apa saja yang datang di dalam perjalanan hidup mereka. Kebahagiaan terletak kepada mereka yang menangis, mereka yang terluka, mereka yang telah mencari dan mereka yang telah mencuba. Hanya mereka yang boleh menghargai kepentingan manusia yang telah menyentuh hidup mereka. Cinta bermula dengan senyuman, mekar dengan ciuman dan berakhir dengan tangisan.

Masa depan yang cerah sentiasa berteraskan kehidupan yang lalu yang telah dilupakan. Anda tidak boleh meneruskan kehidupan dengan sempurna sehingga anda melupakan kegagalan dan kekecewaan masa silam.

Semasa anda dilahirkan, anda menangis dan orang di sekeliling anda tersenyum. Teruskanlah hidup anda supaya apabila anda mati nanti, andalah yang akan tersenyum dan orang sekeliling anda pula yang akan menangis.

Sampaikan pada sebanyak mana orang yang tersayang,tanda peringatan anda pada mereka.

Wallahu A'lam
Have a nice weekend... Very Happy Very Happy Very Happy

Lynn
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 6
Age : 37
Location : Kuala Lumpur
Job/hobbies : Reading/Traveling/Movies
Registration date : 2008-11-06

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Fri Jun 05, 2009 6:42 pm

wahhh..panjang lebarnya nak baca...anyway...satu artikel yg bagus...

TAHNIAH!! mucup...ko baca then amik iktibar tau..? ekekekeke

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  antu_ride on Sat Jun 06, 2009 9:30 pm

amik iktibar tu aper? macam amik cuti ker?ekekkeeke...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  azie on Sat Jun 06, 2009 9:36 pm

Mucup wrote:pulok..cubaannnnnn..cubaannnn..azie mesti suka baca ceter antu ni ehehehhee.. Twisted Evil Twisted Evil

[quote="Mucup"]takpe ah kalau antu dan daeim xnak sambung,kita tgu azie aja yg sambung,mesti azie suka sambung sebab ceter ni antu yg dulu kan ehehehheee..
lepas ni bertimbun-timbun ah profile sapa dumoh antu ekekekkee


abg antu...tolong azie...
diorang kenakan azie laaa.... Embarassed Embarassed

*mucup,mu tahu ke profile apa yang sampai umah abg antu??
Razz Razz Razz

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  mabukrider on Sun Jun 07, 2009 5:53 pm

[quote="azie"]
Mucup wrote:pulok..cubaannnnnn..cubaannnn..azie mesti suka baca ceter antu ni ehehehhee.. Twisted Evil Twisted Evil

Mucup wrote:takpe ah kalau antu dan daeim xnak sambung,kita tgu azie aja yg sambung,mesti azie suka sambung sebab ceter ni antu yg dulu kan ehehehheee..
lepas ni bertimbun-timbun ah profile sapa dumoh antu ekekekkee


abg antu...tolong azie...
diorang kenakan azie laaa.... Embarassed Embarassed

*mucup,mu tahu ke profile apa yang sampai umah abg antu??
Razz Razz Razz

tnya mucup apa yg yg dia tau.... tnya lah abg mabuk hehehehehhee

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  eazybuG on Sun Jun 07, 2009 10:08 pm

Kita crita la pulok pasal profile nih......best gamoknyer ni..... Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Rinaz on Mon Jun 08, 2009 12:57 pm

hah ceter profile ke lak...best gak ni..

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Mon Jun 08, 2009 2:06 pm

profile..? profiling..? profiler..? hmmmmm

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Mucup on Mon Jun 08, 2009 4:04 pm

apa kisahnya..?

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Mon Jun 08, 2009 5:18 pm

tooyyiibb....al kisah maka tersebutlah satu kisah....toyyiibbb....sang kancil dtg beramai ramai melawat sultan firaunnnnnnn....!!!

mana firaun pakai sultan...? .....entahhhhhhhhhhhhhh..

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  azie on Tue Jun 09, 2009 2:37 pm

macam2 abg daeim....

abg mabuk...yer laaa...mana mucup tahu ttg profile2 nie kan???
tak lama lagi,maybe profile versi kedua akan sampai.... Very Happy Very Happy Very Happy

abg mabuk,kalau nak tgk,kena rajin mintak kat abg antu.... Laughing Laughing Laughing

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  antu_ride on Tue Jun 09, 2009 3:12 pm

antar pakai pos laju ek....ekekekekke....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  azie on Tue Jun 09, 2009 3:16 pm

pos xpress boleh...
pos laju boleh...
abg antu pilih jer nak pakai pos apa...
nanti azie anta... Laughing Laughing Laughing

pastu,mesti abg mabuk jeles lagik....
ekekeke.....

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Tue Jun 09, 2009 4:06 pm

antu mabuk jeles la sampai sanggup ride sebegitu jauh utk bertemu...hehehehe...mabuk jeles..? wakakakaka...muka ganas...tapi dlm hati ada taman...wakakakaka.. Laughing Laughing Laughing

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  antu_ride on Tue Jun 09, 2009 11:56 pm

kalu lu olang nak baca...berlambak profile kat umah wa tu....dtg la...dari luar negeri pun ader....ekkekeke...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Rinaz on Wed Jun 10, 2009 10:17 am

wow abg antu mabuk jeles..ride jejauh sampai mana tu abg daeim,sila jawab supaya semua org x kompius ehehehe..cam best je ride abg antu tur..mana lokasinya daeim,abg daeim tahu ker

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Wed Jun 10, 2009 12:20 pm

antu yg ride...biar la dia yg jelaskan kemana...dari mana..utk apa dan kenapa ride itu diadakan...ekekekeke

kan antu kan?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  antu_ride on Wed Jun 10, 2009 5:49 pm

kalu ader ride...ader la report...wa nak gi manapun x perla...sbb wa single lg....ekekekkeke....org dah kawin kena dpt approval dulu....ekekkeke....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Wed Jun 10, 2009 9:37 pm

betui tuh...sokong antu nie...ekekekeek

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Mucup on Fri Jun 12, 2009 4:22 pm

kita tgu report ride dr antu,dgr kata lama dia ride ..ride solo tur ehehehehe

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Fri Jun 12, 2009 5:18 pm

hehehe...tunggu jer laa..bleh tunggu jer...ntah ada ke tidak reportnya

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Sponsored content Today at 9:43 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum