SOAL HATI

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: SOAL HATI

Post  eazybuG on Wed May 27, 2009 11:52 am

....huhuhuhu....giliran Antu doh lepah doh.... Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Rinaz on Wed May 27, 2009 4:03 pm

mabukrider wrote:
Mucup wrote:lari masuk dalam kain azie ekekeke.. Twisted Evil

bnyak2 program, program ni yg aku pling nak join.... mucup mu jgm lupa kan aku ya hehehehehe

bsemangat 2 mabuk nk joint ngan mucup.. Twisted Evil Twisted Evil

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  mabukrider on Wed May 27, 2009 4:10 pm

dok lah smangat sngat.... cuma sian kat mucup dok sorang2 dlam glap 2..... hehehehhehe

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  eazybuG on Wed May 27, 2009 4:35 pm

mabukrider wrote:dok lah smangat sngat.... cuma sian kat mucup dok sorang2 dlam glap 2..... hehehehhehe

Aku ada siniii.......teman Mucup... Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  azie on Wed May 27, 2009 7:38 pm

antu_ride wrote:asik2 bug...asik2 bug....bila la giliran abg antu nih....ekkekeke....

yer laaa...abg antu jarang online...
azie layan jer la abg bug...
abg bug kan pandai hiburkan azie...
kan abg bug... Laughing Laughing Laughing

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  azie on Wed May 27, 2009 7:39 pm

Mucup wrote:lari masuk dalam kain azie ekekeke.. Twisted Evil

mucup memang cenggitu...
sis rinaz...tolong azie... Sad

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  antu_ride on Wed May 27, 2009 7:41 pm

stakat hibur jer...abg antu boleh buat bapak segala hibur tau dok?...hibur aper azie nak...hiburan minggu ini...hiburan malam ini...pusat hiburan...smua ader....ekkekeke....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  azie on Wed May 27, 2009 8:01 pm

antu_ride wrote:stakat hibur jer...abg antu boleh buat bapak segala hibur tau dok?...hibur aper azie nak...hiburan minggu ini...hiburan malam ini...pusat hiburan...smua ader....ekkekeke....

abg antu..
kalau nak hiburkan ngan karaoke bleh tak???? Laughing Laughing Laughing

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  antu_ride on Wed May 27, 2009 8:37 pm

tgok tu...baru sound sikit dah nak karaoke....malas la nak citer panjang kan....ekekkekeek

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  mabukrider on Wed May 27, 2009 10:28 pm

antu_ride wrote:tgok tu...baru sound sikit dah nak karaoke....malas la nak citer panjang kan....ekekkekeek


lu jgn cite panjang...... lu pngil dia kasi nyanyi trus lah......

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Rinaz on Thu May 28, 2009 10:06 am

eheheh abg antu tur,malas-malas rajin tur..dalam dia dia rajin kan abg antu..alaa abg antu layan jer ah azie nak karoke tur... Razz

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Mucup on Thu May 28, 2009 4:57 pm

eheheh ada jugok org kena buah gajoh ngakok ni..risau aku ekekeke

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  azie on Thu May 28, 2009 6:44 pm

Mucup wrote:eheheh ada jugok org kena buah gajoh ngakok ni..risau aku ekekeke

buah gajoh ngakok tue apa benda mucup???

Rolling Eyes Rolling Eyes

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  azie on Thu May 28, 2009 6:45 pm

mabukrider wrote:
antu_ride wrote:tgok tu...baru sound sikit dah nak karaoke....malas la nak citer panjang kan....ekekkekeek


lu jgn cite panjang...... lu pngil dia kasi nyanyi trus lah......

nyanyi sampai kuar air mata... Very Happy

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  azie on Fri May 29, 2009 12:20 pm

Umum mengetahui wanita dan lelaki itu amat berbeza dari segala segi.Cuma ada segelintir masyarakat khususnya wanita sengaja memandang sepi perbezaan yang nyata disedari mereka.
Mungkin golongan seperti ini perlu meneliti buku,FOR WOMEN ONLY:WHAT YOU NEED TO KNOW ABOUT THE INNER LIVES OF MENhasil tulisan SHAUNTI FELDHAHN.

Menariknya buku ini menceritakan mengenai kebenaran yang mengejutkan berkaitan lelaki,hasil temubual penulis berkenaan bersama lebih 1000 kaum adam.Jika anda ingin menyelongkar mengenai perasaan kehidupan dan peribadi lelaki itu sendiri,cuba selidikinya satu persatu yang mungkin boleh dijadikan panduan berguna...


1.Lelaki lebih suka rasa dirinya tidak disayangi daripada berasa serba kekurangan dan tidak dihormati.Kajian menunjukkan lelaki lebih rela melihat hilang perasaan sayang dihati isteri daripada tidak dihormati isteri masing2.
Suami perlu tahu isteri mereka sebenarnya amat menghormati mereka,tidak kira secara peribadi atau di khalayak ramai....

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  azie on Fri May 29, 2009 12:24 pm

2.Lelaki akan bangga apabila mengetahui isteri mereka mempercayai dan mengagumi mereka..


3.Kemarahan yang diluahkan lelaki dikatakan tindak balas yang sering dilakukan golongan itu apabila mereka berasa diri tidak dihormati isteri.
Apabila suami marahkan isteri,dia mungkin tidak akan berkata
"awak langsung tidak menghormati saya"
tetapi besar kemungkinan dia terluka dengan perbuatan isterinya yang dianggap tidak menghormati dirinya sebagai suami dan itu satu penghinaan.

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  azie on Fri May 29, 2009 12:33 pm

4.Lelaki mempunyai perasaan tidak yakin kepada diri sendiri.Lelaki selalu berasa takut kemungkinan dilukai dalam hidup-
tidak hanya berkaitan kerja tetapi juga di rumah iaitu menerusi peranan sebagai suami.Mungkin mereka tidak menyuarakannya,tetapi hakikatnya
mereka memang mudah dilukai.Penawarnya???
Tentulah pengakuan.bagi lelaki,pengakuan daripada si isteri adalah segala2nya.
Pengakuan yang tulen daripada si isteri (bukan pujian) membuatkan lelaki rasa lebih terjamin dalam menjalani kehidupan harian mereka...

Bersambunggg.....
*letih nak taip... Laughing

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  eazybuG on Fri May 29, 2009 1:52 pm

Wahhhh......bagus tu Azie... Very Happy Tapi, abg yakin pada diri sendiri....... Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Mucup on Fri May 29, 2009 4:34 pm

azie jgn tulis panjang2 sangat,tulis ikut sais asianya dah la,malas nak membaca ni ekekke Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  antu_ride on Fri May 29, 2009 10:46 pm

jangan baca la buku kapir zimi tu azie...kita baca buku lain plak....ekekeeke....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  eazybuG on Fri May 29, 2009 11:25 pm

Aaaaa.....kalau bab kapir, jgn teruskan. Cari tajuk lain yer Azie. Tajuk kumbang terbang ker.......tajuk ikan berlaga ker.....atau Azie leh aah cari tajuk yang menyentuh kelambu kalbu sikit...... Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Mucup on Tue Jun 02, 2009 11:38 am

ha..a la azie,tulis tajuk yg ada menyentuh kerohanian sikit ah,baru best sikit nak baca... Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Wed Jun 03, 2009 1:16 pm

alhamdulillah....amin

tapi jgn cerita pasal awek nama Rohani lak...bkn leh caya mucup nie

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  antu_ride on Wed Jun 03, 2009 10:08 pm

citer sex ker....ekekkekee.....apabila mucup membuka matanya pada keesokan harinya....tiada seurat benang pun di tubuhnya...mabukrider hilang entah ke mana..dalam keheningan pagi itu...mucup mendapat kan motosikalnya dan menunggang sambil berdiri....ekekkekeeke....rasa pedih dan perit masih terasa...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Mucup on Thu Jun 04, 2009 3:11 pm

pulok..cubaannnnnn..cubaannnn..azie mesti suka baca ceter antu ni ehehehhee.. Twisted Evil Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Sponsored content Today at 2:00 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum