SEMOGA ABANG ANTU CEPAT SEMBUH....

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: SEMOGA ABANG ANTU CEPAT SEMBUH....

Post  Mucup on Thu May 14, 2009 12:00 pm

penyakit tur berpunya dr kepala pastu baru di salur kan,atau merebak melalui air ekekekkee Twisted Evil Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SEMOGA ABANG ANTU CEPAT SEMBUH....

Post  Rinaz on Thu May 14, 2009 12:02 pm

daeim wrote:mmg arr x ramai org kena penyakit tuh...sbb tu adalah dr cabang dr penyakit induknya mentaliskosis disease dibawah jabatan Psikiatri...ekekekekke...sian abg antu tuh

-daeim-


affraid affraid Laughing Laughing

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SEMOGA ABANG ANTU CEPAT SEMBUH....

Post  antu_ride on Thu May 14, 2009 3:10 pm

doktor cakap penyakit tu untuk org yang macho jer....hari2 bertambah macho....tu yang abg antu pening gak dok pk....ekkekee.....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: SEMOGA ABANG ANTU CEPAT SEMBUH....

Post  daeim on Thu May 14, 2009 3:19 pm

tu sbb penyakit tu sumber lebih lanjut dr Jabatan Psikiatri HKL..ekekekek...sian antu..muda2 lagi dah kena sakit mcm nie...siannnn

"kau kesian x rafi..? kesiannnnnn...."

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SEMOGA ABANG ANTU CEPAT SEMBUH....

Post  mabukrider on Thu May 14, 2009 8:35 pm

antu_ride wrote:doktor cakap penyakit tu untuk org yang macho jer....hari2 bertambah macho....tu yang abg antu pening gak dok pk....ekkekee.....

alhamdulilah..... sembuh jga abg antu kita ni.... x sia2 aku dok baca yasin 38 X.... ingat kalu x kurang jga nak celup abg antu kat sg pahang je hehehhehehhe

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SEMOGA ABANG ANTU CEPAT SEMBUH....

Post  mabukrider on Thu May 14, 2009 8:37 pm

azie. wrote:Azie dapat tahu abg antu demam...

kesiannya abg antu...
demam 3 hari 3 malam...
nak bangun pun tak boleh....

azie harap,abg antu dah sembuh dari demam...

**abg antu makan apa samapi demam tak boleh nak bangun??? Laughing Laughing

mu x pyoh risau lah.... AKM dah jaga abg antu dgn rapi nya.......hehehehheheh

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SEMOGA ABANG ANTU CEPAT SEMBUH....

Post  Mucup on Fri May 15, 2009 10:26 am

abg antu dah baik dr demam leh lock ah topik ni,kan demam semula kan abg antu kalau lambat lock ehehehe

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SEMOGA ABANG ANTU CEPAT SEMBUH....

Post  Sponsored content Today at 12:25 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum