ride entah apa2 ke batu pahat

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

ride entah apa2 ke batu pahat

Post  mabukrider on Tue May 26, 2009 8:17 pm


kuda2 yg mnyertai ride merapu




rumah encik muji










bergambar bersama tuan rumah

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  mabukrider on Tue May 26, 2009 8:21 pm




saja masuk gmbaor tuan rumah bnyak2. nanti thun dpan dia ajak lagi hehehe


duk gmbar kjap mcm ni pn dh terasa kepanasan antu


mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  eazybuG on Wed May 27, 2009 10:57 am

Wahhh.....best jugak tu bro. Very Happy Very Happy Citer aar sket program nyer supaya kita boleh memahami bentuk Ride Merapu nih. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  antu_ride on Wed May 27, 2009 11:48 am

ride ni lebih kurang ride cari polis la...ekkekeke....dah la moto xder rtax...ader roadblok plak tuh.....ekekkeke....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  antu_ride on Wed May 27, 2009 11:50 am

mabuk...gmbar yg kecil tu kasi besar la...x puas tengok la...tq...lagi satu ajak la ladybikerz register...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  eazybuG on Wed May 27, 2009 12:04 pm

Yer laaa..... Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  mabukrider on Wed May 27, 2009 4:19 pm

antu_ride wrote:mabuk...gmbar yg kecil tu kasi besar la...x puas tengok la...tq...lagi satu ajak la ladybikerz register...

leceh lah buat krja besor kecik gmbor ni..... lu buka lah kat wa pnya bucket 11 dn adjust lah sndiri.

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  antu_ride on Wed May 27, 2009 8:38 pm

okla labu....ekekkekee...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  Rinaz on Thu May 28, 2009 10:14 am

rinaz tgok muka abg mabuk cam penyanyi tahun 60an dulu2 jer,macam penah nampak tapi di mana yer.. Question

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  azie on Thu May 28, 2009 6:53 pm

tahniah kepada semua yang telah menjayakan ride ntah apa2 nie... Smile

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  eazybuG on Fri May 29, 2009 2:13 pm

Rinaz wrote:rinaz tgok muka abg mabuk cam penyanyi tahun 60an dulu2 jer,macam penah nampak tapi di mana yer.. Question

..kenangan kuuuu.....bersama muuuu......diwaktu enko......disampenggggg kuuuuu........senyum mu manissss...... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  daeim on Wed Jun 03, 2009 1:22 pm

ride yg simple n best...TAHNIAH

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  antu_ride on Wed Jun 03, 2009 10:13 pm

Rinaz wrote:rinaz tgok muka abg mabuk cam penyanyi tahun 60an dulu2 jer,macam penah nampak tapi di mana yer.. Question

mcm hamid gurkha pun ader...tapi banyak mirip macam jaafar onn kan rinaz....ekekkekeke...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  daeim on Thu Jun 04, 2009 6:07 pm

kelembutannya sama mcm Jaafar Onn ke..? ekekekek...bibir tebal...sedap sedut tuh...wakakaakakak

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  antu_ride on Thu Jun 04, 2009 10:03 pm

lu dah pnh sedut bibir jaafar onn ker daeim? adussss.......ekekekekek

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  Mucup on Fri Jun 05, 2009 10:55 am

wah daeim telah membuat pengakuan benar ke antu,hancus ah korang ni,suka sama spesis ehehehehhe Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  daeim on Fri Jun 05, 2009 3:22 pm

hehehehe...mana u tau nie..?aauuuwwwwww...nakal la u nie

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  antu_ride on Sat Jun 06, 2009 9:26 pm

ya allah...selamat kan mat daeim yg dah bertukar selera tuh.....ekekkkee

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  daeim on Mon Jun 08, 2009 2:11 pm

amin....juga selamatkanlah antu yg sudah tidak kenal mana yg baik dan mana yg benar....

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  Mucup on Mon Jun 08, 2009 4:08 pm

antu_ride wrote:ya allah...selamat kan mat daeim yg dah bertukar selera tuh.....ekekkkee

dah lama ker daeim jadi cam gitu Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  daeim on Mon Jun 08, 2009 5:21 pm

hehehehe...ampeh jerk

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  Rinaz on Tue Jun 09, 2009 10:23 am

semoga tuhan bg kerahmatan dan keinsafan pada abg daeim,sesat hujung jalan kembali pangkal jalan yer..ingat anak bini kat umah tur ehehehe Razz Razz

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  daeim on Tue Jun 09, 2009 11:14 am

ingat sgt....hehehehe...baik sedar sebelum tersesat lebih jauh...kan?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  antu_ride on Tue Jun 09, 2009 3:19 pm

nanti wat balik kunyit plak kat bini...terlekat....ekekekeke...baik lu insaf la mat daeim....ekekekke...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  daeim on Tue Jun 09, 2009 4:13 pm

insaflah wahai umat...lafazkanlah dua kalimah....

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: ride entah apa2 ke batu pahat

Post  Sponsored content Today at 3:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum