lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  azie on Wed Jun 10, 2009 5:34 pm

abg daeim...cepat laaa...
abg antu nak tlg translatekan tue... Very Happy Very Happy

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Wed Jun 10, 2009 9:29 pm

sabangeu...torkeq waktauch

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  Mucup on Mon Jun 15, 2009 11:33 am

korang ni cam lepas kena gam jer ..tak tahu punca dah tur.. Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Mon Jun 15, 2009 11:54 am

hehehehe...gam ohh gam

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Mon Jun 15, 2009 3:27 pm

x pun lpas kna gambir srawak hehehehehhee

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Mon Jun 15, 2009 3:35 pm

hehehe...jgn salah guna...nanti pihak perempuan menderita...ekekeke

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Mon Jun 15, 2009 3:59 pm

jdi gunakan lah pda masa dan tempat yg btul hehehehe

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  Mucup on Mon Jun 15, 2009 4:20 pm

ada saper2 nak nyanyi lagu patriotik tak lagi ni,kalau dah xder daeim mu lock jer ah,mu kan mod,bukan apa takut korang sesat lebih jauh lagi. Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Mon Jun 15, 2009 4:30 pm

sunguh jauh di kau pergi
berpisah untuk selama nya
tiada lagi senyum mesra
dan gurau senda
ingin ku turut bersama
apa daya ku tak terlara
sudah lah memang nasib ku dik
demikian rupa
ku berdoa agar di kau
hidup bahagia
jangan bimbang pada ku
nan berduka
tapi dik kau jangan lupa
kenang daku dalam doa mu
itu yang ku pinta dari dulu
waktu bertemu

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  Mucup on Mon Jun 15, 2009 4:31 pm

mabuk lu tibai apa lagu tur,hancuss..hancussss..

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Mon Jun 15, 2009 4:37 pm

tak patriotik ke? heheheheh
lu tngu lah confirm antu nangis baca lirik ni

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  Mucup on Mon Jun 15, 2009 4:41 pm

patriotik giler nya lagu,sampai meleleh air mata bila baca lagu lu mabuk

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Mon Jun 15, 2009 4:43 pm

baru skit 2... nanti aku akn kuar kan lgi lagu patriotik yg antu slalu nyanyi kan hehehehehehehhe

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  Mucup on Mon Jun 15, 2009 4:46 pm

kau kuar kan cepat lagu itu mabuk.

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Mon Jun 15, 2009 5:02 pm

mcm aremm jer lagu nye....mmg ko nie mabuk la..kena dgn nama ko yg memabukkan tu

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Mon Jun 15, 2009 8:13 pm

hidup di bui
bagaikan burung
bangun pagi makan nasi jagung
tidur di ubin fikiran bingung
apa daya badan ku terkurung
terompet pagi kita harus bangun
makan diantri nasi nya jagung
tidur di ubin fikiran bingung
apa daya badan ku terkurung
oh kawan dengar lagu ini
hidup di bui menyiksa diri
jangan sampai kawan mengalami
badan hidup terasa mati
apa lagi penjara jaman perang
masuk gemuk pulang tingal tulang

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  antu_ride on Mon Jun 15, 2009 8:17 pm

mabukrider wrote:sunguh jauh di kau pergi
berpisah untuk selama nya
tiada lagi senyum mesra
dan gurau senda
ingin ku turut bersama
apa daya ku tak terlara
sudah lah memang nasib ku dik
demikian rupa
ku berdoa agar di kau
hidup bahagia
jangan bimbang pada ku
nan berduka
tapi dik kau jangan lupa
kenang daku dalam doa mu
itu yang ku pinta dari dulu
waktu bertemu


macam lagu nak wat profile pulak...lu pun dah wat profile ke mabuk?ekekekke....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Mon Jun 15, 2009 8:21 pm

mabuk air suam g siam

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  Rinaz on Tue Jun 16, 2009 10:39 am

abg mabuk cetak kat mana lagu patriotik tur,cam lagu indon pun ada ekekekke..

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Tue Jun 16, 2009 11:06 am

hehehehe...lagu rasmi rinaz

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Tue Jun 16, 2009 3:26 pm

ok peminat2 semua.... nanti aku msuk kan lgu yg pling petriotik sX di asia hhehehehehhee

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  Mucup on Thu Jun 18, 2009 4:17 pm

mabuk mu xyah susah2,gi je umah antu mu paste copy je profile kat umah dia,masukkan sini jadikan sebagai lagu patriotik ekekekeke..sure tuan dia tgok bangga nyaaa

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Thu Jun 18, 2009 4:24 pm

comel jga idea mu 2 mucup.... kunci umah dia pun ada pda aku hehehehehehehehhehee

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  Mucup on Thu Jun 18, 2009 4:37 pm

idea aku memang bernas punya la ekekekke..apa lagi mu tgu mabuk,kan dang dia balik langsung xleh wak apa ekekeke

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  eazybuG on Thu Jun 18, 2009 5:59 pm

....nak juga baca lagu patriotik 'Copy and Paste' tu...... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  Sponsored content Today at 1:54 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum