lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Thu Jun 18, 2009 7:36 pm

cinta...
kini kau datang jua
melanda dua insan
dirimu...diriku

cinta...
sungguh indah c'ritamu
dunia terasa hampa
bila kau tiada

hati-hati cinta
juga bisa membawa
duka...
batas lingkaran yang slalu
bisa membawa
suka...

demi dikau...
yang kusayang
demi kasih ...
yang kudamba selalu
sayang...

tiada seindah kasih sayang
cinta suci lagusyahdu merdu

tiada seindah kharismanya
pabila kau tahu cinta itu suci

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Thu Jun 18, 2009 7:38 pm

Aku pulang dari rantau
Bertahun-tahun di negri orang, oh Malaysia
Oh di mana kawan dulu
Kawan dulu yang sama berjuang, oh Malaysia

Kekasih hatipun telah pula hilang
Hilang tiada pesan
Aduhai nasib, apakah daya
Cinta hamba jiwaku merana, mana dinda

Inilah kisahku semalam di Malaysia
Diri t'rasa sunyi
Aduhai nasib, apakah daya
Aku hanya seorang pengembara yang hina

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  antu_ride on Thu Jun 18, 2009 10:53 pm

bestnya lagu patriotik mabuk....cam aremmmm jer....ekekkeke....

BUDI BAHASA BUDAYA KITA...saper tau nyanyi lagu ni...?wa x berapa ingat la....wa ingat skit jer...

bangsa malaysia berhemah tinggi...
ramah dan mesra elok pekerti.
yang tiada dibantu yang lemah dilindungi,
budi bahasa budaya kita....

saper ader senikata penuh bolehla post kat sini..... Smile

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Thu Jun 18, 2009 11:29 pm

lu lupa ke antu lagu kharisma cinta kan kita pernah duet bersama hehehhehhe
nynyian yg pnuh ptriotik

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  azie on Thu Jun 18, 2009 11:31 pm

caya la abg antu n abg mabuk.... Very Happy Very Happy

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Thu Jun 18, 2009 11:34 pm

lagu ni yg pling ptriotik yg pernah aku dngar. cuma lirik x brapa ingat

kau curi van fine beli lah bot
mana kah enjin fine beli lah bot
pak leman ar gay

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  eazybuG on Fri Jun 19, 2009 1:49 am

.....huhuhu....memang macam arem..! Sampaikan pak leman pun masuk jadi patriotik. Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  Mucup on Fri Jun 19, 2009 10:20 am

mabuk betol ke lagu tu ko copy and paste kat umah antu,patut ah antu x berapa lena tidur,upanya terbayang2 dgn senikata lagu tur,tu yg leh mengigau samapai negeri sebelah ekekekekee..mabuk mu copy lagi lagunya.. Laughing Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Fri Jun 19, 2009 11:19 am

hehehe..ngigau negeri sebelah xpe..jgn sampai ngigau negara sebelah...susah di buatnya...32 muka surat pun x cukup nak chop nanti...ekekeke

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Fri Jun 19, 2009 1:43 pm

Mucup wrote:mabuk betol ke lagu tu ko copy and paste kat umah antu,patut ah antu x berapa lena tidur,upanya terbayang2 dgn senikata lagu tur,tu yg leh mengigau samapai negeri sebelah ekekekekee..mabuk mu copy lagi lagunya.. Laughing Laughing


baik tuan... arahan di terima siap dgn kulit profile aku masuk kan hehehehhehhehhe

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Fri Jun 19, 2009 3:58 pm

kulit profile bahagian ujung sekali ker..? kering ke tak..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  antu_ride on Fri Jun 19, 2009 6:16 pm

mabukrider wrote:
Mucup wrote:mabuk betol ke lagu tu ko copy and paste kat umah antu,patut ah antu x berapa lena tidur,upanya terbayang2 dgn senikata lagu tur,tu yg leh mengigau samapai negeri sebelah ekekekekee..mabuk mu copy lagi lagunya.. Laughing Laughing


baik tuan... arahan di terima siap dgn kulit profile aku masuk kan hehehehhehhehhe


wa ader ingat lagi satu lagu patriotik....banyak bahaya oo ini lagu....kalu x silap wa dia bunyi ini macammm..

TOM TOM BAK MAK YONG DEDEH....
PECAH SEBIJIK...PECAH SERANGKAP....

DARI SATU JER PCAH...BAIK PECAH SEMUA...KAN? EKEKKEKE...KITA TGK SAPER KENA TIDO LUAR....EKKEKE....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Fri Jun 19, 2009 7:41 pm

lain mcm je bunyi lagu antu tu...hehehe...tido kat hall takpe..jgn tido kat porch keta plak...huuhuhu

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Fri Jun 19, 2009 7:46 pm

ada can jga tido kat pusat kongsi gelap, maksiat dan perjudian abg abg abg heheheheheh

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Fri Jun 19, 2009 7:49 pm

di bawah pengawasan Jabatan Siasatan Jenayah Komersial, Pelacuran dan Kongsi Gelap

ekekekeke

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Fri Jun 19, 2009 8:02 pm

aduh.... kna nyanyi lagi lagu hidup di bui hehehheehheh


hidup di bui

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Sat Jun 20, 2009 11:08 am

bui baru leh hidup

sambung..sambung

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Sat Jun 20, 2009 4:17 pm

mana yg putus nak di sambung?

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  antu_ride on Sun Jun 21, 2009 4:43 pm

ader lagi x lagu2 yang boleh mengncam nyawa dan masa depan?....lagu ni ok x?...ekekkeke..

ayah ku kawin lagi...dengan si dara jelita..
riang ada hati nya...mendapat isteri yang muda...
hatiku sedih sekali...kerana ibu yang ku kasihi....
tempat ibu sukar di ganti....tapi MUCUP kawin lari...
Mucup kawin lari..... Laughing Laughing

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Sun Jun 21, 2009 6:49 pm

terima kasih encik antu kerana tlah mghasil kan lagu yg amat ptriotik sX..
aduh......... mucup bapok nya mu kawin sambil berlari mucup? mu x letih ke hehehehhehe

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  Mucup on Mon Jun 22, 2009 10:17 am

aduisshh lagu korang ni sungguh patriotik ah,aku baca dan nyanyi sambil berdiri siap tabik spring wooo..jgn ah wak lagu patriotik lagi...letih ah,tiap kali nak baca kena bdiri...

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Tue Jun 23, 2009 10:34 am

lagu mu nak baca mende mucup...kena nyanyi laaa....hahahaha

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  antu_ride on Tue Jun 23, 2009 1:45 pm

mana lagu patriotik mu mat daeim?ekekkeke.....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Tue Jun 23, 2009 2:00 pm

oh my country
dirt spill oh my blood
people live....unity and develope

happy god give....god will give
our king....safely on chair

hehehehe...ok x lagu aku tuh..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  antu_ride on Tue Jun 23, 2009 2:04 pm

ok la tu.....xder smangat patriotik lgsung.....ekekekkeke

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  Sponsored content Today at 12:18 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum