lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Tue Jun 23, 2009 2:23 pm

kalau nyanyi lagu tu..ko kena berdiri tau...telapak tgn kanan kat dada kiri...baru patriotik...ekekeke

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  Rinaz on Tue Jun 23, 2009 5:29 pm

telapak tangan kira kat dada sebelah kanan lak kan bang daeim ekekeke..stim ni huhuhhhaaa

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Tue Jun 23, 2009 6:41 pm

woi antu.... mari ramas kopek sebelah..... aok tongeng koi bahan... esok2 mintak maap... heheheh

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Tue Jun 23, 2009 7:33 pm

australiamagazine...!! apa yg ko merapek kan nie mabuk..? ekekekeke...rinaz stimzzz dah tu..kembang kuncup..

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  azie on Tue Jun 23, 2009 8:47 pm

weiii...
lagu patriotik laaa....
bukan lagu/citer pasal stim.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Tue Jun 23, 2009 9:01 pm

hehehe...azie ngamuk dah tu mabuk...wa tau sis azie leh pegi jauh....ekekeke

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Wed Jun 24, 2009 3:37 pm

daeim wrote:hehehe...azie ngamuk dah tu mabuk...wa tau sis azie leh pegi jauh....ekekeke

-daeim-


gi lah jauh mana pun... nanti kna ramas juga hahaahahahaah

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Wed Jun 24, 2009 3:39 pm

daeim wrote:australiamagazine...!! apa yg ko merapek kan nie mabuk..? ekekekeke...rinaz stimzzz dah tu..kembang kuncup..

-daeim-

aduh.... ni lah ksilapan pling bsar aku buat.... maaf kan abg mabuk rinaz krana x sganja buat rinaz stim heheheheh

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Wed Jun 24, 2009 5:41 pm

xpe2...dia dah biasa dgn proses ke'stim'an tu

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Wed Jun 24, 2009 7:54 pm

agak nya rinaz stim mcm mkan nasi jg kot....
ada sarap, mkan tngahari, minum petang, makan malam dan tngah mlan heheheheheh wa caya lu bro rinaz

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Wed Jun 24, 2009 8:27 pm

hehehehe...iye kot..tunggu jer la confirm dari rinaz

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Wed Jun 24, 2009 9:52 pm

ok. mari kta sama2 tngu rinaz buat sidang akhbar mngenai ke setiman dia. nanti bleh di jadikan sbagai rujukan plajar2 yg berada kat ipta & ipts hehehehehehe

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Thu Jun 25, 2009 5:02 pm

Kampungku sudah berjaya
Pembangunan sekeliling
Ada jentera...ada kereta Proton Saga
Sawah padi menguning....

Majulah kampungku...malaysia oh tanahairku
Ku bekerja ku pertahankan Malaysia

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Thu Jun 25, 2009 8:26 pm

mcm pernah tau tpi kat mana ya ......

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  azie on Thu Jun 25, 2009 11:19 pm

mabukrider wrote:mcm pernah tau tpi kat mana ya ......

kat karaoke...
memori daun pisang...
waktu jalan2..
berdua jalan kaki...
saat turun hujan..
basah baju kita...
basah hati kita...

ekekeke...... Laughing Laughing Laughing Laughing

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Fri Jun 26, 2009 11:40 am

Lagu patriotik...ehehehehe

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Fri Jun 26, 2009 4:10 pm

azie wrote:
mabukrider wrote:mcm pernah tau tpi kat mana ya ......

kat karaoke...
memori daun pisang...
waktu jalan2..
berdua jalan kaki...
saat turun hujan..
basah baju kita...
basah hati kita...

ekekeke...... Laughing Laughing Laughing Laughing


aku pun x tau berkaraok/ baca profile heheheheheh

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  azie on Fri Jun 26, 2009 4:27 pm

mabukrider wrote:
azie wrote:
mabukrider wrote:mcm pernah tau tpi kat mana ya ......

kat karaoke...
memori daun pisang...
waktu jalan2..
berdua jalan kaki...
saat turun hujan..
basah baju kita...
basah hati kita...

ekekeke...... Laughing Laughing Laughing Laughing


aku pun x tau berkaraok/ baca profile heheheheheh

mabuk tahu apa???
Laughing Laughing Laughing

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Fri Jun 26, 2009 4:52 pm

tau mabuk je ehehhehhe

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Tue Jun 30, 2009 4:07 pm

1953
Bulan 5 aku dilahirkan
Di sebuah negeri yang diberi nama
NEGERI SEMBILAN

Selepas itu aku dibesarkan
Di NEGERI KELANTAN
Aku belajar di sekolah orang putih
Dekat dengan Pasir Puteh

Saya Anak Malaysia ( 4X )

Lepas sekolah aku merayau
Negeri mat saleh aku merantau
Tempat orang indah sekali
Tapi MALAYSIA dekat di hati

Saya Anak Malaysia ( 4X )

Sampai masa aku pun balik
Tapi makweku nampak pelik
Dia kata nak jadi apa
Aku kata itu Tuhan punya kuasa

Saya Anak Malaysia ( 4X )

Lemah lembut sopan santun
Sudah menjadi darah dagingku
Walaupun aku nampaknya kutu
Aku hormat orang tuaku

Saya Anak Malaysia ( 4X )

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Thu Jul 02, 2009 6:52 pm

hehehe...best2...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Sat Jul 11, 2009 1:17 pm

Bumi Malaysia

Bersinar di seluruh alamku
Gemilang cemerlang cahaya
Lahirnya di zaman baru
Malaysia negara baru Malaysia

Berkibar bendera Malaysiaku
Berkibar di angkasa tinggi
Menunjukkan semangat bersatu
Bumi Malaysia tetap aman bersatu

Terus berjaya dan subur bahagia
Malaysia negara ku yang kaya
Tetap terpuji serata dunia
Kerana hidup damai sentiasa

Gembira di bumi ku Malaysia
Bermegah segala makhluknya
Mempertahankan semangat maju
Berjaya Malaysia negara baru

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Sat Jul 11, 2009 1:19 pm

Warisan

Disini lahirnya sebuah cinta
Yang murni abadi sejati
Disini tersemai cita cita
Bercambah menjadi warisan

( korus )
Andai ku terbuang tak diterima
Andai aku disingkirkan
Kemana harusku bawakan
Kemana harusku semaikan cinta ini

Betapa
Dibumi ini ku melangkah
Keutara selatan timur dan barat
Ku jejaki

Aku
Bukanlah seorang perwira
Gagah menjunjung senjata
Namun hati rela berjuang
Walau dengan cara sendiri
Demi cinta ini

( ulang korus )

Ku ingin kotakan seribu janji
Sepanjang kedewasaan ini
Ku ingin sampaikan pesanan
Aku lah penyambung warisan

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  daeim on Mon Jul 13, 2009 1:45 pm

hehehe..best2..lagik

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  mabukrider on Thu Jul 16, 2009 9:57 am

Aidil fitri hari bahgia
Hari yang mulia
Mohon maaf bersama dipinta
Selamat… Selamat Hari Raya

Sembah salam ayah dan bonda
Ampunkanlah dosa
Hilangkanlah duka dan nestapa
Selamat… Selamat Hari Raya

Chorus
Semoga kita berjumpa lagi
Di hari bahagia ini

Mari teman mari saudara
Kita bergembira
Lupakan hatimu yang duka
Selamat… Selamat Hari Raya

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: lagu patriotik yang korang ingat dan suka.....ekekekke...

Post  Sponsored content Today at 1:26 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum