motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  mabukrider on Mon Jun 15, 2009 8:30 pm

daeim wrote:menatang punai ke puyuh..?

-daeim-

sama lah 2 hehehheeh
avatar
mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 42
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  daeim on Mon Jun 15, 2009 8:36 pm

ekekekeke....same eh?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 52
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  antu_ride on Mon Jun 15, 2009 8:52 pm

yg tu x haram...makruh....ekekkeke....
avatar
antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 42
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  mabukrider on Mon Jun 15, 2009 8:53 pm

antu_ride wrote:yg tu x haram...makruh....ekekkeke....

hbis kalu x haram apsal lpas ride lu dok samak ?
avatar
mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 42
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  Rinaz on Tue Jun 16, 2009 10:38 am

antu samak untuk memastikan kebersihan sentiasa terjamin tur kot...

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....
avatar
Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 39
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  daeim on Tue Jun 16, 2009 11:08 am

antu x samak pun xpe...bkn ada kesan pun...ekekekeke

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 52
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  mabukrider on Tue Jun 16, 2009 3:24 pm

daeim wrote:antu x samak pun xpe...bkn ada kesan pun...ekekekeke

-daeim-

btul lah kata mu daeim.... antu ni pun dah kira najis besar hehehehehehe
avatar
mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 42
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  antu_ride on Tue Jun 16, 2009 3:48 pm

aper najis besar tU mabuk?
avatar
antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 42
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  Rinaz on Thu Jun 18, 2009 10:09 am

najis besar ialah selepas antu naik puyuh x samak,tu ah najis besar ekekek

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....
avatar
Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 39
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  mabukrider on Thu Jun 18, 2009 3:28 pm

antu_ride wrote:aper najis besar tU mabuk?


kira2 mcm orang smbelit lah.... besar sngat x lpas nak kuar hehehehehehe
avatar
mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 42
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  Mucup on Thu Jun 18, 2009 4:11 pm

alaa korang ni najis besar pun x tahu,sah dan nyata najis besar adalah tahi gajah la weiii...magkuk la korang ni tu pun tak tahu. Twisted Evil Twisted Evil
avatar
Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 42
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  eazybuG on Thu Jun 18, 2009 6:10 pm

Mucup wrote:alaa korang ni najis besar pun x tahu,sah dan nyata najis besar adalah tahi gajah la weiii...magkuk la korang ni tu pun tak tahu. Twisted Evil Twisted Evil

.....oooooo baru ku tauuu. Ehhh..., bukan antu yang punya ke? Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO
avatar
eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 47
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  antu_ride on Thu Jun 18, 2009 10:57 pm

pandai pun mucup....bukan najis mabuk lepas kena sontok ker? besar jgk tuh....ekekkeke....


Last edited by antu_ride on Thu Jun 18, 2009 11:06 pm; edited 1 time in total
avatar
antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 42
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  azie on Thu Jun 18, 2009 11:02 pm

ekekeke..... Laughing Laughing
macam-macam....

mana moto yg diharamkan oleh JPJ lagik nie??
avatar
azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 36
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  mabukrider on Fri Jun 19, 2009 12:08 am

antu_ride wrote:pandai pun mucup....bukan najis mabuk lepas kena sontok ker? besar jgk tuh....ekekkeke....


woi antu.... lu dah tngok diam2 dah lah.... yg lu dok heboh skampung nak buat apa Embarassed
avatar
mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 42
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  azie on Fri Jun 19, 2009 12:15 am

rileks la abg mabuk...
org sekampung HRC jer yang tahu pun..
jiran2 kita jugak...
bukan org lain pun... Laughing Laughing Laughing
avatar
azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 36
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  mabukrider on Fri Jun 19, 2009 12:18 am

azie nak tngok jg ke hehehehhe
avatar
mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 42
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  azie on Fri Jun 19, 2009 12:21 am

mabukrider wrote:azie nak tngok jg ke hehehehhe

nak ajer....
ekeke.... Laughing Laughing
avatar
azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 36
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  Mucup on Fri Jun 19, 2009 10:27 am

alaa yg sontot mabuk bukan org lain,antu nya kerja,pastu yg nak tgok mabuk lepas kena sontot pun bukan org azie jugak ekekeke..pusing2 3 bertiga jer ehehehee..semua ada najis besar tur
avatar
Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 42
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  daeim on Fri Jun 19, 2009 11:17 am

iskhhh..mu ni gak..molek sket..hehehehe

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 52
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  mabukrider on Fri Jun 19, 2009 1:48 pm

Mucup wrote:alaa yg sontot mabuk bukan org lain,antu nya kerja,pastu yg nak tgok mabuk lepas kena sontot pun bukan org azie jugak ekekeke..pusing2 3 bertiga jer ehehehee..semua ada najis besar tur


ni lah masalah aku mucup.... kalu aku suntut azie mau mkan blakang kapok aku hehehehheehh
avatar
mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 42
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  daeim on Fri Jun 19, 2009 3:51 pm

jgnnn!!! ada yg kena depan belakang kapok nanti...tiba2 je kapok kena...tapi x nampak sapa yg buat...adakah ianya perbuatan makhluk halus...atau hantu?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 52
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  antu_ride on Fri Jun 19, 2009 6:21 pm

boleh tahan gak gatal azie ni ek....ekkekeke....
avatar
antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 42
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  azie on Fri Jun 19, 2009 6:33 pm

antu_ride wrote:boleh tahan gak gatal azie ni ek....ekkekeke....

gatal kat tgn n kaki...
sebab semalam tgn n kaki kena minyak panas....
abis mengelembung...
tu yang gatal tue... Sad Sad Sad Sad
avatar
azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 36
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  daeim on Fri Jun 19, 2009 6:49 pm

gatal tapak tgn kanan...duit nak masyyuukkkk....hehehehe

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 52
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum