Topik Lock....

View previous topic View next topic Go down

Topik Lock....

Post  antu_ride on Fri Jun 19, 2009 6:39 pm

wa rasa sebelum lock topik tu kena tanya dulu forumer...sebab yg tukang lock pun bukan boleh harap buka topik baru...kalu semua topik nak lock...forumer nak post kat mana? agak2la nak lock....dah la x buka topik baru....topik lama pun nak lock....moderator ader kuasa lock tau lah...tapi ader juga kuasa delete posting... kalu rasa post x sesuai delete jer la...x yah nak lock....kalu x nak tanya semua forumer...kurang2 tanya lah org yg buka topik tu...kan...? maaf...sekadar teguran...kalau x setuju x per....tapi kalu setuju....kasi turun lu punya kepala....ekekkeke......bukan aper....nti takut org malas nak buka topik baru....asal buka jer kena lock.... ekeeke...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Topik Lock....

Post  azie on Fri Jun 19, 2009 6:43 pm

yer laaaa...azie sokong gak..
contohnya azie buka topik PERPISAHAN YANG TERJADI..
bila seminggu azie tak online...(sbb jaga mak kat wad) tgk2 dah lock topik tue.. Sad Sad Sad
sebab tue azie bukak topik PANTUN SELOKA...

apa2pun rasanya lebih baik tanya forumer terlebih dahulu...

***Yang baik itu datangnya dari Allah...
dan yang daif itu datangnya dari kesilapan dan kekurangan dari diri azie sendiri..

ampun tuanku.... Cool

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: Topik Lock....

Post  daeim on Fri Jun 19, 2009 6:55 pm

harap mendapat perhatian Tuan Mod dan Tuan Admin sekalian

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Topik Lock....

Post  mabukrider on Sat Jun 20, 2009 4:37 pm

kerja x bergaji ni memang pening.....
setiap perkara yang kita buat bgus x dapat pujian tpi silap sikit hbis dpan blakang kna hentam.....
orang lain berhak menegur tapi sndiri mau nilai mau pakai ke x pakai i2 teguran.....
apa yang penting ukhwah sesama kita.......

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: Topik Lock....

Post  antu_ride on Sun Jun 21, 2009 5:03 pm

bukan masalah gaji ke x...masalah amanah dan tanggungjawab....bkn ader orang paksa or letak pistol atas kepala untuk jadi mod...ikhlas jer...kalau x ikhlas, boleh bitau org lain kat sini....macam mana kita nak maju kalau x boleh di tegur?kan?....tegur dengan hentam lain maksudnya...cadangan dan pandangan pun lain maksudnya... komen dan kejipun lain maksudnya....walaupun kadang2 hampir sama maksudnya...harap boleh paham ek... kalau x paham....mai pindah kat pahang....ekekkeke.... Wink

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Topik Lock....

Post  mabukrider on Sun Jun 21, 2009 7:01 pm

bro antu orng pahang jg ke?
btul 2 bro antu.... wa caya lu bro antu
bro antu memang bleh pergi jauh sama mcm bro daeim jg heheh

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: Topik Lock....

Post  Mucup on Mon Jun 22, 2009 10:46 am

ko lock aku buka,aku lock ko bukak ekekekke..kita wak gitu jer dah ah ehehehehe.. Laughing Laughing
kita main tutup buka jer..

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Topik Lock....

Post  antu_ride on Tue Jun 23, 2009 2:09 pm

wa suka main tutp buka nih...kalu buka sajer lg best....ekekkeke....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Topik Lock....

Post  daeim on Tue Jun 23, 2009 2:24 pm

hmmmm...kita minummmm dulu...ekekekeke

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Topik Lock....

Post  Sponsored content Today at 8:05 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum