hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  antu_ride on Wed Jan 16, 2008 1:10 am

Ruangan ini untuk tujukan lagu untuk kawan-kawan bikers ataupun puisi....di sini saya nak tujukan lagu untuk teman yang tersayang;

tajuk lagu: Disana menanti di sini melibas
ditujukan kepada: Mucup
dengan ucapan: fahamilah senikata lagu ini....

seumur hidup aku...ini yg pertama,
pintu hatiku di ketuk oleh 3 wanita
punyai ciri selama ini ku cari..
berbeza wajah ayunya tetap pasti...

kalau ku libas di sini apa kata di sana...
kaalu ku libas di sana di sini akan terluka...
perlukah aku libas keduanya...
bahagi kasih seadil2 nya...

sungguh ku merasa resah...untuk menilai sesuatu yang indah...
namun ku ada pepatah yang aku gubah...
di sana hanyalah melibas....di sinipun ku libas...

bla..bla...bala...lallaalaal

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  Mucup on Wed Jan 16, 2008 11:05 am

hehehehe terima kasih di atas lagu itu,semoga ada lagi lagu-lagu yang sedemikian,syahdu sungguh bila baca alunan lirik lagu tur... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  *MasaMKiyuT* on Wed Jan 16, 2008 8:48 pm

PULANGKAN (VERSI PTPTN)

(ex-student)
Sedikit bunga yang menggoda
Sekadar dipandang usah dibayar
Kau pasti x percaya
Duitku bukan untuk mu sayang

(Pegawai PTPTN)
Tiada ku sangka kau sungguh kejam
Kau peram hutang yang kau pinjam
Namun takkan bahgia kehidupanmu
Bila engkau berkonvo..kau milikku

Pulangkan hutang2ku

(Ex-student)
Oh hentikan lah menghantui ku.

(Pegawai PTPTN)
Oh pulangkan oh pulangkan lah padaku

(Ex-student)
Ku pulangkan semua hutangku

(Pegawai PTPTN)
Yang dikau peram tanpa relaku

(Ex-student)
Bebaskanlah maafkan daku oh kasih

(Pegawai PTPTN)
Tiada kemaafan di sini
Kau hutang tanpa bayar sesen lg
Akan kujejaki mu ke mana jua
Hingga akhir masa
Sayang

*MasaMKiyuT*
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 89
Age : 34
Location : down to earth
Job/hobbies : job vacancies
Humor : ilmu suluh hidup
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  eazybuG on Thu Jan 17, 2008 12:38 am

Best....best....best.....buG akan masuk dgn satu idea nanti..... Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  Mucup on Thu Jan 17, 2008 9:15 am

bro bug wei,kita org semua mana ada hutang ngam PTPTN lagi wei,dah bayao habis dah semua hutang2nya...lagu lain xder ker... @

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  daeim on Thu Jan 17, 2008 10:09 am

hahahhaa..mcm arem jerk lagu utk PTPTN TUH......ampeehhh...selamat xde nama dlm list depa tuh... Very Happy Very Happy

-daeim-

p/s : aku blajo sampai SRP jer What a Face

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  eazybuG on Thu Jan 17, 2008 10:23 am

Mucup wrote:bro bug wei,kita org semua mana ada hutang ngam PTPTN lagi wei,dah bayao habis dah semua hutang2nya...lagu lain xder ker... @

Apa nya......aku mintak PTPTN pun tak lepaih.... Mad

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  Mucup on Thu Jan 17, 2008 12:29 pm

mat daeim,ko xder ke lagu belah siam sana,balik dr sana x bawa balik sebarang lagu ker,alaa xyah malu2 ah bro... Twisted Evil Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  eazybuG on Thu Jan 17, 2008 12:59 pm

samy Vellu on pos laju :- " BESOK KIRIM, HARI INI SAMPAI" :-)

On TV when in trying to say he was ashamed, he said :`Kemaluan saya besar`

Samy said in a ceremah "Kita akan bina satu jambatan untuk orong-orong kampong disini", one pakcik asked, "Datuk, sini takde sungai,buat apa bina jambatan?" and Samy glorious replied ,"Kalau takde sungai, kita bina sungai!"

Whenever Samy opens his mouth it's always volume 10. Never see him talk softer.

Samy's favorite quote on national television for the decade is this lah:
"Toll naik sikit, manyak marah saya. You ingat semua ini toll saya punya bapa punya kah!"

Semasa krisis air: "semua orang diminta jgn membuang aiyerr..!"

Tentang masaalah sosial: "..orang2 muda sekarang banyak hisap dada.."

Semasa kempen derma darah sg Siput :"..marilah kita semua menderma dara.."

Semasa memberi ucapan di pelbagai function: "...selamat datang saudara-mara semua.." (sebenarnya saudara-saudari)

During the height of the al-arqam saga, he said in a press conference, "Saya gembira bahawa didapati tiada pemuda MIC terlibat dalam kes arqam.."

Samy Vellu, you seem to be very popular. Everyone here seem to be taking pot shot of that rat sleeping on your head.

At an opening ceremony:
"mempersilakan datin paduka rafidah aziz naik ke pentas utk membuka kain"
Commenting about his modesty: "sebenarnya, kemaluan saya sangat-sangat besar"
PLUS = Pungut Lebih Untuk Samy
That's why Samy can use PLUS helicopter whenever he want.

DEDICATED TO SAMY BULLU

Kici kici lembu jaga
sudah besar kerani jaga
masuk MIC tol jaga
kiri pusing kanan pusing jadi kaya

ada misai tara jangut itu kucing
ada jangut tarak misai itu kambing
ada jangut ada misai itu taram singh
tarak misai tarak jangut tarak rambut itu botak chin
TAPI itu tarak misai, tarak jangut, tarak rambut tapi taruh rambut itu kaki pusing.


Last edited by on Fri Jan 18, 2008 1:12 pm; edited 1 time in total

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  Mucup on Thu Jan 17, 2008 2:19 pm

ni kalu samy bulu baca mampuih ahhh..ehehhehee..sah-sah kene saman forum ni hahahhaaaa... affraid

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  Rinaz on Thu Jan 17, 2008 2:56 pm

ditujukan kepada sape2 je suka lagu ni... cheers

I DONíT WANNA MISS A THING - AEROSMITH

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While you're far away dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Every moment spent with you is a moment I treasure

Don't want to close my eyes
I don't want to fall asleep
Cause I'd miss you baby
And I don't want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you baby
And I don't want to miss a thing

Lying close to you feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes
And thank God we're together
I just want to stay with you in this moment forever
Forever and ever

Don't want to close my eyes
I don't want to fall asleep
Cause I'd miss you baby
And I don't want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you baby
And I don't want to miss a thing

I don't want to miss one smile
I don't want to miss one kiss
I just want to be with you
Right here with you, just like this
I just want to hold you close
Feel your heart so close to mine
And just stay here in this moment
For all the rest of time

Don't want to close my eyes
I don't want to fall asleep
Cause I'd miss you baby
And I don't want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you baby
And I don't want to miss a thing

Don't want to close my eyes
I don't want to fall asleep
I don't want to miss a thing

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  Mucup on Thu Jan 17, 2008 3:47 pm

aku ada jugak lagu nak di tujukan,tapi tungguuuuu... Arrow

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  *MasaMKiyuT* on Fri Jan 18, 2008 10:26 am

pantun tuk dikongsi bersama
Buah cempedak di luar pagar
Ambil galah tolong jolokkan
Kenapa kau nak jolok pakai galah
Sebab cempedak tu dah jatuh kat luar pagar ?.

Kalau ada sumur di ladang
Bolehlah hamba menumpang mandi
Patutlah bau badan kau busuk semacam
Bilik air ada, buat apa kau mandi kat ladang..

Pisang emas dibawa berlayar
Masak sebiji di atas peti
Kat pasaraya tak ada hutang hutang
Kalau nak, bayar, 'Cash On Delivery'?

Kalau ada jarum yang patah
Jangan di simpan di dalam peti
Kesian betul dengan kau ni
Jarum patah pun kau simpan dalam peti?.

Dua tiga kucing berlari
Mana nak sama si kucing belang
Kalau kau berani kejarlah kucing tu
Mesti kau kena cakar sampai berbelang-belang gak..

Kajang Pak Malau kajang berlipat
Kajang hamba mengkuang layu
Kain Pak Malau, Mak Limah yang lipat
Kain aku, si pencuri yang sapu?

Rumah Pak Mamat di tepi sawah
Pakai langsir berwarna biru
Ooi Pak Mat, langsir warna biru tak lawa lah
Pakailah warna kuning ke, hijau ke, kelabu asap ke?.

Air pasang dalam surut pukul lima
Nyonya bangun pagi siram pokok bunga
Haloo nyonya, mau tanya sikit
Siram pokok bunga aje, tak jual sayur ka?

Tuai padi antara masak
Esok jangan layu-layuan
Kalau padi tu belumlah masak
Janganlah tuai, taklah layu-layuan?..

Limau purut masak di dahan
Batang selasih condong uratnya
Limau purut tak boleh makan
Nanti sakit perut apa ubatnya?.

Pulau Pandan jauh ke tengah
Gunung Daik bercabang tiga
Buat apa nak ke Pulau Pandan yang jauh tu
Pergi aje ke Kampung Pandan?

Sorong papan tarik padan
Buah keranji dalam perahu
Tolonglah jangan makan buah keranji tu
Nanti badan kau orang berbau?.

Hayya Cik Siti, perempuan banyak muda
Ana banyak takut jalan tutup mata
Memanglah takut kalau jalan tutup mata
Sebab takut terpijak lubang 'Indah Water'?

Encik Baba jatuh dalam parit
Cik Aminah ketawa jerit jerit
Sampai hati Cik Aminah ketawakan saya jerit-jerit
Mentang-mentanglah saya jatuh dalam parit?

Buai laju laju
Sampai pokok sena
Woii, jangan buai laju-laju
Nanti kang tercampak kat pokok sena?

Timang tinggi-tinggi
Sampai cucur atap
Cucur atap tak sedap
Cucuk pisang, cucur udang, haaa tu sedap?

*MasaMKiyuT*
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 89
Age : 34
Location : down to earth
Job/hobbies : job vacancies
Humor : ilmu suluh hidup
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  kunan on Fri Jan 18, 2008 10:52 am

aku pun ada pantun gak...tapi tak banyak...2 kerat jer..


PAT..PAT SIKU LIPAT..
SIAPA CEPAT DIA DAPAT... Laughing

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  LadyBug on Fri Jan 18, 2008 11:29 am

Dangdut sket... bounce bounce
Senggol Senggolan, Cubit Cubitan

Seminggu sekali kau datang padaku
Membawa cinta yang suci
(Amboi amboi enak... 2X)
Seminggu sekali ku dimanja-manja
Dan disayang-sayang dirimu
(Amboi amboi enak... 2X)

Duduk berdua di bangku bambu
Merenda cinta aku bahagia
Duduk berdua di bangku bambu
Bercanda ria dunia terasa
Milik berdua
(Amboi...)
Indahnya cinta
(Amboi...)

Senggol-senggolan, cubit-cubitan
Aku bernyanyi kau petik gitar
Senandungkan cinta
Bunga berseri, kumbang menari
Asmara kita makin bersemi
Semoga abadi, semoga abadi, semoga abadi


huhu.. eyah..... cheers cheers

LadyBug
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 36
Age : 39
Location : USJ, Subang Jaya
Job/hobbies : Facebook, facebook, facebook..
Humor : A smile is a curve that sets everything straight.
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  Mucup on Fri Jan 18, 2008 3:21 pm

aku ada satu cerita lawak untuk tatapan pelayar website ni..ekekkee..

apek: itu potong zaka ada bagut ka ?
ali : manyak bagut..bila lu potong
haa lu punya barang manyak bersih
loo..
apek:?!! err..saya kawan ada
cakap,potong zaka aaahh.. manyak
ploblem..
ali : apa probrem ?
apek:manyak buang lui..lagi aahh..dia
punya performance tatak bagut..
manyak cinang semputloh..
ali : cehh.. apek, lu apa celita..
saya suda lama potong.. tada apa
problem.. bini saya manyak puas woo..
apek:lu mini puas sama itu potong zaka
ka?
ali : ya la.. bila lu potong aahh..
lagi sedap maen woo..lu lagi lambat
pancut..
apek:???!!! err..lu punya 1.3 atau
1.5 ??
ali : ??!! woi apek cakap baik2
sikit ha.. saya punya 6 incila..
apek:??! tiu nia ma.. lu jgn maen2
haa.. mana ada potong zaka 6 inci..
ali : cilaka apek ni..nah tengok (
bukak sluar tunjuk pale butoh..)
apek: chee sin punya olang..gua tanya
baik2 lu tunjuk lu punya lancau..
ali : abis.. lu tarak percaya..saya
tunjuk la..
apek: saya tatak tanya sama lu punya
lancau..
saya tanya lu pasal itu
nasional car.. potong zaka.. molo
punya olang..
ali : aiya.. apek.. lain kali lu
sebut betul2 la..kasi susa saja..
bukan potong zaka la.. proton
saga.. cinabeng btulla..

Very Happy Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  Mucup on Fri Jan 18, 2008 3:26 pm

SuKu KAta BAHasa...beto ker yer..


Hardware = barangkeras
Software = baranglembut
Joystick = batang gembira
Plug and Play = cucuk dan main
Port = lubang
Server = pelayan
Client = pelanggan

Laughing Laughing
Try to translate this:



ENGLISH:

That server gives a plug and play
service to the client using either
hardware or software joystick.The
joystick goes into the port of the
client.



Now in BAHASA:

Pelayan itu memberi pelanggannya
layanan cucuk dan main dengan
menggunakan batang gembira jenis keras
atau lembut.Batang gembira itu
dimasukkan kedalam lubang pelanggan.

Laughing Laughing Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  Rinaz on Fri Jan 18, 2008 4:04 pm

Sungguh kreatif mr.Mucup.menggunakan istilah2 IT utk mbina ayat yg diolah dlm bhs... Surprised Evil or Very Mad

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  kunan on Fri Jan 18, 2008 4:43 pm

si mucup hanya kreatif dlm bidang dan kepakaran nya... Smile Smile

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  *MasaMKiyuT* on Fri Jan 18, 2008 5:01 pm

ada sedikit utk di"share"

Sebuah Kajian di Pusat Membelibelah(ah beng nyer survey.. apa2 komen leh tanya ah beng)

Ini adalah wa punya pemerhatian terhadap perlakuan social yg seling boleh dilihati di pusat2 membeli belah di tanah ayer..

Awek cun + balak hensem Cool
Ini couple rileks sahaja. Tiada menunjukkan public affection yang berlebihan. Olang lain pun sinang melihat meleka..

Awek cun + balak tak hensem rendeer
Kebanyakan awek yg cun mesti mendapat balak yang tidak hensem. Sila pelhatikan balak itu, ada satu macam muka bangga sebab dia punya amoi cun. Kadang-kadang itu balak mesti pakai spec hitam mau kasik nampak sikit hensem. Boleh diperhatikan juga, itu balak suka buat lawak talak kelaka mau kasik tambat hati aweknya itu (tapi itu awek jalang ketawa, cuma senyum manis sahaja). Selalunya juga, balak itu mempunyai dompet yang tebal.

Awek tak cun + balak hensem cyclops
Lu boleh nampak itu awek mesti pegang kaw-kaw tangan balak dia yang hensem tamau kasik lepas. Wa pun tatau apa hat. Public affection yang terlampau2 juga akan dilakukan oleh itu awek tersebut terhadap balaknya.
Boleh diperhatikan jua kadang2 itu balak hensem pun ada sikit segan sama itu awek punya tingkatlaku. Lepas itu aa, kalau ada amoi cun lalu tepi, ini awek tak cun mesti kasik jelingan maut terlhadap itu amoi cun. Selupa mau makan olang... Inseculity ploblem..

Awek tak cun + balak tak hensem Sleep
Ini couple talak sapa pedulik punya pasat looo..no komen..

Awek cun berpakaian seksi Shocked
Akan lamai olang melihat awek ini. Tetapi awek ini talak kisah sebab besar kemungkinan dia sulah biasa mendapat pandangan seperti itu. Awek seksi ini suka menunjukkan buah-buahan di dada nya, atau pusat nya di khalayak lamai kelana dia tau badan nya ada powah.. Seperti juga lu ada keleta cantik ka lumah besar ka jam balu ka mesti kasik olang tengok, so boleh pelasaan ada happy. ini awek pun sebegitu jua.

Awek tak cun berpakaian seksi affraid
Hoiyoooo ini manyak keji punya polumpuan. Lu balang talak cantik kasik tutup mahh, jangan bikin olang lain saakit mataa. Ini spesis juga suka menipu dili sendili dengan mengatakan "I wear sexy and I feel good" ataupun "I have the right to wear anything I want"... Sememangnya meleka melasakan bahawa berpakaian seksi boleh menjadikan meleka jadi lagi lawa.. Wa tidak lasa begitu. Huduh akan tetap huduh. Tetapi jikalau huduh & sexy?? Tepuklah lu punya dada tanya selera ada lalu ka? Tatau apa mau cakap lagi woo..


Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball

*MasaMKiyuT*
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 89
Age : 34
Location : down to earth
Job/hobbies : job vacancies
Humor : ilmu suluh hidup
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  antu_ride on Sat Jan 19, 2008 1:39 pm

Rinaz wrote:ditujukan kepada sape2 je suka lagu ni... cheers

I DONíT WANNA MISS A THING - AEROSMITH

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While you're far away dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Every moment spent with you is a moment I treasure

Don't want to close my eyes
I don't want to fall asleep
Cause I'd miss you baby
And I don't want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you baby
And I don't want to miss a thing

Lying close to you feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes
And thank God we're together
I just want to stay with you in this moment forever
Forever and ever

Don't want to close my eyes
I don't want to fall asleep
Cause I'd miss you baby
And I don't want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you baby
And I don't want to miss a thing

I don't want to miss one smile
I don't want to miss one kiss
I just want to be with you
Right here with you, just like this
I just want to hold you close
Feel your heart so close to mine
And just stay here in this moment
For all the rest of time

Don't want to close my eyes
I don't want to fall asleep
Cause I'd miss you baby
And I don't want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you baby
And I don't want to miss a thing

Don't want to close my eyes
I don't want to fall asleep
I don't want to miss a thing

aku rasa mcm aku tau jer lagu ni di tujukan kepada saper....hmmm

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  eazybuG on Sat Jan 19, 2008 6:43 pm

Hehehehehheeee.....apa tak tau pulak...? Very Happy Very Happy Very Happy Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  Mucup on Mon Jan 21, 2008 9:02 am

dah xder ke lagu2 yg nak di tujukan... alien

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  antu_ride on Mon Jan 21, 2008 11:14 am

Mucup wrote:dah xder ke lagu2 yg nak di tujukan... alien

tanya ar kunan mana tau dia nak balas lagu yg di tujukan ker...hehhehe...cabooooottttt....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  Rinaz on Mon Jan 21, 2008 11:17 am

antu_ride wrote:
Rinaz wrote:ditujukan kepada sape2 je suka lagu ni... cheers

I DONíT WANNA MISS A THING - AEROSMITH

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While you're far away dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Every moment spent with you is a moment I treasure

Don't want to close my eyes
I don't want to fall asleep
Cause I'd miss you baby
And I don't want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you baby
And I don't want to miss a thing

Lying close to you feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes
And thank God we're together
I just want to stay with you in this moment forever
Forever and ever

Don't want to close my eyes
I don't want to fall asleep
Cause I'd miss you baby
And I don't want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you baby
And I don't want to miss a thing

I don't want to miss a thing

aku rasa mcm aku tau jer lagu ni di tujukan kepada saper....hmmm

siape ek... Question x bkaitan ngan sesape pn.... Smile Embarassed

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hantaran lagu/sajak/puisi dan aper saja untuk sesiapa saja..

Post  Sponsored content Today at 8:03 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum