TTS - Rabu 15 Jan 08 9.30mlm

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: TTS - Rabu 15 Jan 08 9.30mlm

Post  antu_ride on Mon Jan 28, 2008 11:32 am

LadyBug wrote:
Mucup wrote:bila-bila jer..dan di mana aja...kecuali jgn kat rest arif udahhh... Very Happy Very Happy


setuju.. setuju.... cheers cheers cheers hehehhee..

jom mlm nih...tp katne ek? hanya mucup yang tahu....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS - Rabu 15 Jan 08 9.30mlm

Post  Mucup on Mon Jan 28, 2008 12:11 pm

kat putrajaya ah,ada berani ker... Laughing Very Happy
kalu ceter xder rodtax,aku nya motor dari tahun lepas lagi xder rodtax,apa barang bikers takut polis,biasa polis yg takut bikers
Twisted Evil Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: TTS - Rabu 15 Jan 08 9.30mlm

Post  antu_ride on Tue Jan 29, 2008 9:23 am

Mucup wrote:kat putrajaya ah,ada berani ker... Laughing Very Happy
kalu ceter xder rodtax,aku nya motor dari tahun lepas lagi xder rodtax,apa barang bikers takut polis,biasa polis yg takut bikers
Twisted Evil Twisted Evil

kan aku dah cakap...bukan aku takut....cuma x berani jer....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS - Rabu 15 Jan 08 9.30mlm

Post  Mucup on Tue Jan 29, 2008 9:33 am

sejak bila pulak ko x berani nak jumpa polis ni ehehhe..heran sungguh aku Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: TTS - Rabu 15 Jan 08 9.30mlm

Post  antu_ride on Tue Jan 29, 2008 10:05 am

Mucup wrote:sejak bila pulak ko x berani nak jumpa polis ni ehehhe..heran sungguh aku Laughing

sejak rtax ngn lesen xpired..huhuhu... Sad

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS - Rabu 15 Jan 08 9.30mlm

Post  Mucup on Tue Jan 29, 2008 10:27 am

ex eleh tu pon nak takut,aku langsung xder,rilex jer,alaa biasa ah..sebut jer HRC dah tahu daaaa..ehehehhee What a Face

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: TTS - Rabu 15 Jan 08 9.30mlm

Post  antu_ride on Tue Jan 29, 2008 12:45 pm

Mucup wrote:ex eleh tu pon nak takut,aku langsung xder,rilex jer,alaa biasa ah..sebut jer HRC dah tahu daaaa..ehehehhee What a Face
mu dok siang kat ku ker...smalam kena ceramoh parok doh.... Question Exclamation

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS - Rabu 15 Jan 08 9.30mlm

Post  Mucup on Wed Jan 30, 2008 9:58 am

malam ni camana ek,ada TTs tak..bug ,perok,kunang2 ,semut mana yer... Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: TTS - Rabu 15 Jan 08 9.30mlm

Post  antu_ride on Wed Jan 30, 2008 12:57 pm

Mucup wrote:malam ni camana ek,ada TTs tak..bug ,perok,kunang2 ,semut mana yer... Very Happy

call arr dia org...kita tts mlm nih....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS - Rabu 15 Jan 08 9.30mlm

Post  Mucup on Wed Jan 30, 2008 1:00 pm

malas nak cl bro,tunggu dia masuk dalam forum ah,kalu cl x jawab,sms x balas camana..so biar ah gitu jer ehehhe.. Very Happy mlm ni kita tts ajak nieta ngam aisyah sekali yer Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: TTS - Rabu 15 Jan 08 9.30mlm

Post  antu_ride on Thu Jan 31, 2008 10:53 am

Mucup wrote:malas nak cl bro,tunggu dia masuk dalam forum ah,kalu cl x jawab,sms x balas camana..so biar ah gitu jer ehehhe.. Very Happy mlm ni kita tts ajak nieta ngam aisyah sekali yer Very Happy

best gak tuh...noname pun dah ader tu...ajak arr dia sama...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS - Rabu 15 Jan 08 9.30mlm

Post  kunan on Thu Jan 31, 2008 2:09 pm

Mucup wrote:malas nak cl bro,tunggu dia masuk dalam forum ah,kalu cl x jawab,sms x balas camana..so biar ah gitu jer ehehhe.. Very Happy mlm ni kita tts ajak nieta ngam aisyah sekali yer Very Happy

sape yg tak jwb..sape yg tak bls..??....hanya tuhan saje yg tahu....

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS - Rabu 15 Jan 08 9.30mlm

Post  antu_ride on Thu Jan 31, 2008 2:57 pm

kunan wrote:
Mucup wrote:malas nak cl bro,tunggu dia masuk dalam forum ah,kalu cl x jawab,sms x balas camana..so biar ah gitu jer ehehhe.. Very Happy mlm ni kita tts ajak nieta ngam aisyah sekali yer Very Happy

sape yg tak jwb..sape yg tak bls..??....hanya tuhan saje yg tahu....

jom...jom tts malam nih........yeahhh..bro kunan dah bersuara....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS - Rabu 15 Jan 08 9.30mlm

Post  kunan on Thu Jan 31, 2008 3:05 pm

moga antu leh sediakan sorang satu...pelengkap suasana..hehehe

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS - Rabu 15 Jan 08 9.30mlm

Post  Mucup on Thu Jan 31, 2008 4:08 pm

so malam ni camana nak TTS katner,aku kompomjadi malam ni,dah lama x TTs ni,so malam ni kat port mana ni..? Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: TTS - Rabu 15 Jan 08 9.30mlm

Post  antu_ride on Tue Feb 05, 2008 11:18 am

Mucup wrote:so malam ni camana nak TTS katner,aku kompomjadi malam ni,dah lama x TTs ni,so malam ni kat port mana ni..? Very Happy


kerang bakar dah abis....ride makn satay pun dah abis....ride main ujan pun dah abis gak...jom tts malam ni bincang pasal nak balik kg cuti raya cina nih....wa, mucup dan ufo nak ke pantai timur....siapa nak ikut?

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS - Rabu 15 Jan 08 9.30mlm

Post  Sponsored content Today at 12:23 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum