Lagenda Mae Hong Son nak tukar suka sama tak suka....

View previous topic View next topic Go down

Lagenda Mae Hong Son nak tukar suka sama tak suka....

Post  crazyfrog on Wed Jan 16, 2008 10:40 am

Assalamualaikum semua....., sohabat saya ingin nak menukarkan Yamaha Lagenda nya dengan TZM atau RXZ.

Detail seperti dibawah:

1) Buatan:Yamaha
2) Nama Model: Lagenda Electric Starter
3) Keupayaan Enjin (cc): 110cc
4) Warna: Hitam
5) Tahun Dibuat: 2004
6) Tarikh Pendaftaran: 2004
7) Pemilikan: Ke dua dan anda yang ke tiga.
Sebab Motor hendak dijual: Terasa nak pakai TZM lak. Nak rasa moto power..
9) Lokasi: KL....City of Crime.
10) Batuan (mileage): 90964km
11) Harga dicadangkan: Tukar suka sama suka ngan TZM. (Good Condition)
12) No. Plat: WLU7293
13) Roadtax sehingga DEC 2008

Kepada owner TZM yang ingin merasakan power Lagenda atau ingin merasakan power 4stroke, silalah menghubungi 0142300156 atau 0177788777 dengan menggunakan SMS sahaja.

Kondisi motor:

Motor tak usah dibimbang, memang tip top. Tak ada apa yang perlu dibikinkan lagi. Sejak motor ini dipakai, tiada sebarang masaalah yang melanda. Anda boleh test power dulu.

Motor telah dimekap sebegini:

Disk depan Racing boy (oversize), Titanium Racing Foot Rest Yoshimura, Damper belakang Adjustable Gas Yoshimura, Sport Rim LC135 (Hitam), Tayar tubeless TT900 depan dan Tubeless Duro belakang.

Gambar seperti dibawah:







Fork upside down baru (test pakai seminggu aje, tapi cabut balik sebab moto kalu dah cun sangat, terdedah pulak kat penyamun2 antarabangsa) nih pun akan diberi skali pada owner baru........



Absorber belakang ori pun akan diberi jugak....buek apa nak simpan lagi......



Barang ori lain seperti ori rear brek lever, ori footrest akan diberi sekali.....

kalau nak extra brek caliper baru nih untuk convert rear brek kepada disc brek pun bule......owner sikarang nak buat tapi biler naik stim ngan muto lain pulak....dia nak bagi can kat owner baru la buek.....biar depa lak merasa kehangatan menmodified dan mencunkan muto....hehehe



Amacam bro2 sekelian........

Menarik.......tertarik....memang da'bomb.....apa lagi bro2 sekelian.......hubungilah talian hayat yang tertera diatas melalui sms anda.....Cantekkkk............

_________________
HRC 4ever..........
My ride.....

crazyfrog
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 144
Age : 44
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Lagenda Mae Hong Son nak tukar suka sama tak suka....

Post  eazybuG on Wed Jan 16, 2008 12:06 pm

Sapa ada bran nak tukar ker Lagenda power nih...? Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Lagenda Mae Hong Son nak tukar suka sama tak suka....

Post  Mucup on Tue Jan 22, 2008 4:31 pm

tukar ngam ex5 leh ker ekekkeee... Twisted Evil Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Lagenda Mae Hong Son nak tukar suka sama tak suka....

Post  eazybuG on Wed Jan 23, 2008 12:13 pm

Motor telah berpindah tuan dgn selamat...., saya Lock.. Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Lagenda Mae Hong Son nak tukar suka sama tak suka....

Post  Sponsored content Today at 9:41 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum