DAM DAM DUM...BUNYI MERCUN......SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

View previous topic View next topic Go down

DAM DAM DUM...BUNYI MERCUN......SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Post  antu_ride on Wed Sep 16, 2009 3:41 pm

di sini dengan rasa rendah diri dan tawadduk...wa nak ucapkan selamat hari raya aidil fitri kepada semua kawan2 bikers dan mohon ampun dan maaf andai ader kesilapan, keterlanjuran kata yg wa sedar dan x di sedari selama kita berkawan, ride dan berforum...sememangnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yg buruk itu datangnya dari diri wa sendiri...pesan wa kepada yg memandu dan pulang ke kampung, berhati-hatilah semasa memandu dan pada yg menunggang motosikal tu pastikan semuanya dalam keadaan baik....di kesempatan ini jua...wa nak jemput kepada bikers2 yang beraya di temerloh jemputlah datang ke rumah wa tapi kuih dan duit raya bawak sendiri yek...ekkekeke...maklumlah kan...wa ni kawin ngn org bunian....ekekkeke....SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: DAM DAM DUM...BUNYI MERCUN......SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Post  mabukrider on Thu Sep 17, 2009 8:25 am

DAM DAM DUM...BUNYI MERCUN......SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

di sini dengan rasa rendah diri dan tawadduk...wa nak ucapkan selamat hari raya aidil fitri kepada semua kawan2 bikers dan mohon ampun dan maaf andai ader kesilapan, keterlanjuran kata yg wa sedar dan x di sedari selama kita berkawan, ride dan berforum...sememangnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yg buruk itu datangnya dari diri wa sendiri...pesan wa kepada yg memandu dan pulang ke kampung, berhati-hatilah semasa memandu dan pada yg menunggang motosikal tu pastikan semuanya dalam keadaan baik....di kesempatan ini jua...wa nak jemput kepada bikers2 yang beraya di temerloh jemputlah datang ke rumah wa....... kuih raya dan dan duit raya disediakan dan kalu mau antu raya pun wa bleh kasi.SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN...

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: DAM DAM DUM...BUNYI MERCUN......SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Post  kunan on Wed Sep 23, 2009 10:20 pm

aku pon nak ucap selamat hari raya kat kwn2 sume...maaf zahir dan batin jika ada kesilapan sepanjang berkwn dgn korg sume....dan kalau dah beraya tu, hati hati memandu atau menungang..ye, raya dah berlalu..dah tentu nak balik semula kerja kat bandar...so, hati2 di jalan raya...jgn plak ada yg beraya kt spital..

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: DAM DAM DUM...BUNYI MERCUN......SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Post  eazybuG on Sat Oct 03, 2009 11:00 pm

Selamat Raya Semua......walaupun ari raya dah nak basi, tapi aku belum buat open house lagi...... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Datang ke kalau aku wat open house? Cool Cool Cool

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: DAM DAM DUM...BUNYI MERCUN......SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Post  daeim on Wed Feb 10, 2010 2:16 pm

ade lagi ke raya..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: DAM DAM DUM...BUNYI MERCUN......SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Post  antu_ride on Wed Feb 17, 2010 11:19 am

lu x nak ucap selamat menyambut ari ponggal ke daeim?ekekkeke....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: DAM DAM DUM...BUNYI MERCUN......SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Post  mabukrider on Tue Mar 09, 2010 7:12 am

kat kg bini wa bnyak kelapa.. bila lu nak mari ambil daeim hehehehh

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: DAM DAM DUM...BUNYI MERCUN......SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Post  daeim on Tue Mar 09, 2010 9:23 am

selamat datang ke taman skodeng

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: DAM DAM DUM...BUNYI MERCUN......SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Post  Sponsored content Today at 1:55 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum