JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Page 1 of 14 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next

View previous topic View next topic Go down

JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  Mucup on Tue Jan 22, 2008 4:23 pm

salam kekawan semua,pe kata kita buat satu jadual ride untuk satu tahunnya,jadi tak jadi belakang kira,sekurang-kurangnya leh jadi bahan rujukan untuk ride dan leh buat persedian,nak kumpul duit ker,nak mohon cuti ker...amacam ok ker idea aku ni... Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  *MasaMKiyuT* on Tue Jan 22, 2008 6:48 pm

Mucup wrote:salam kekawan semua,pe kata kita buat satu jadual ride untuk satu tahunnya,jadi tak jadi belakang kira,sekurang-kurangnya leh jadi bahan rujukan untuk ride dan leh buat persedian,nak kumpul duit ker,nak mohon cuti ker...amacam ok ker idea aku ni... Very Happy Very Happy

betul idea tu.. disokong 100%.. ada gak idea bernas yang datang dari sedara mucup...huhuhu... Laughing

*MasaMKiyuT*
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 89
Age : 34
Location : down to earth
Job/hobbies : job vacancies
Humor : ilmu suluh hidup
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  eazybuG on Wed Jan 23, 2008 10:21 am

Tu laaa.....kekadang, mucup ni boleh pakai gak otak dia nih... Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  antu_ride on Wed Jan 23, 2008 12:44 pm

eazybuG wrote:Tu laaa.....kekadang, mucup ni boleh pakai gak otak dia nih... Very Happy Very Happy

setuju tuh....memang idea mucup blh pakai...tp aku rasa dia ni mesti nak ride gi kuantan ni.....tu yang x aci tuh....hehheh

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  antu_ride on Wed Jan 23, 2008 12:47 pm

eazybuG wrote:Tu laaa.....kekadang, mucup ni boleh pakai gak otak dia nih... Very Happy Very Happy

contoh cadangan idea ride mucup:
januari...kuantan
februari...kuantan...
march....kuantan...
begitulah sampai disember pun kuantan...

tulah contoh idea bernas mucup...hehheeh

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  eazybuG on Wed Jan 23, 2008 12:49 pm

antu_ride wrote:
eazybuG wrote:Tu laaa.....kekadang, mucup ni boleh pakai gak otak dia nih... Very Happy Very Happy

contoh cadangan idea ride mucup:
januari...kuantan...gganu....
februari...kuantan...gganu...
march....kuantan...gganu...
begitulah sampai disember pun kuantan...

tulah contoh idea bernas mucup...hehheeh

...pahtu, balik umoh...... Laughing Laughing

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  antu_ride on Wed Jan 23, 2008 1:05 pm

eazybuG wrote:
antu_ride wrote:
eazybuG wrote:Tu laaa.....kekadang, mucup ni boleh pakai gak otak dia nih... Very Happy Very Happy

contoh cadangan idea ride mucup:
januari...kuantan...gganu....
februari...kuantan...gganu...
march....kuantan...gganu...
begitulah sampai disember pun kuantan...

tulah contoh idea bernas mucup...hehheeh

...pahtu, balik umoh...... Laughing Laughing

singgah sentul dulu...baru balik umoh......tahu doh mucup tu....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  eazybuG on Wed Jan 23, 2008 1:28 pm

antu_ride wrote:
eazybuG wrote:
antu_ride wrote:
eazybuG wrote:Tu laaa.....kekadang, mucup ni boleh pakai gak otak dia nih... Very Happy Very Happy

contoh cadangan idea ride mucup:
januari...kuantan...gganu....
februari...kuantan...gganu...
march....kuantan...gganu...
begitulah sampai disember pun kuantan...

tulah contoh idea bernas mucup...hehheeh

...pahtu, balik umoh...... Laughing Laughing

singgah sentul dulu...baru balik umoh......tahu doh mucup tu....

Ehhh....mucup, kalau dah singgah Sentul......., tak balik umah ler jawabnyer tuh.... cheers

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  antu_ride on Wed Jan 23, 2008 4:04 pm

eazybuG wrote:
antu_ride wrote:
eazybuG wrote:
antu_ride wrote:
eazybuG wrote:Tu laaa.....kekadang, mucup ni boleh pakai gak otak dia nih... Very Happy Very Happy

contoh cadangan idea ride mucup:
januari...kuantan...gganu....
februari...kuantan...gganu...
march....kuantan...gganu...
begitulah sampai disember pun kuantan...

tulah contoh idea bernas mucup...hehheeh

...pahtu, balik umoh...... Laughing Laughing

singgah sentul dulu...baru balik umoh......tahu doh mucup tu....

Ehhh....mucup, kalau dah singgah Sentul......., tak balik umah ler jawabnyer tuh.... cheers

dia kena balik umoh...klau x tido luar arr....hehheheeh

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  eazybuG on Wed Jan 23, 2008 6:03 pm

[/quote]dia kena balik umoh...klau x tido luar arr....hehheheeh[/quote]

...tu yang dia suka tu....kalau kena tido luar, dia boleh pergi Gombak...Ampamg...amcorp Mall....salak selatan....dan mana mana jer laaa.... Laughing Laughing Laughing

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  Mucup on Thu Jan 24, 2008 8:59 am

sakan ko org taji aku,yer ah aku sorang jer camtu,ko org baik2 semua laaa,
salah topik ah ko org ni,kita ajak bincang pasal ride setahun,ko org gi bincang pasal aku lak hampeh ahhh...
camana ni buat cadangan untuk setahun woooo...bulan FEB ride kemana lak ni.. Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  antu_ride on Thu Jan 24, 2008 12:37 pm

Mucup wrote:sakan ko org taji aku,yer ah aku sorang jer camtu,ko org baik2 semua laaa,
salah topik ah ko org ni,kita ajak bincang pasal ride setahun,ko org gi bincang pasal aku lak hampeh ahhh...
camana ni buat cadangan untuk setahun woooo...bulan FEB ride kemana lak ni.. Very Happy Very Happy

kuantan....ganti ride ikan bakar ari tu....amacam?

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  Mucup on Thu Jan 24, 2008 2:45 pm

aku ok jer,sentiasa ok dulu kini dan selamanyaa... Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  antu_ride on Thu Jan 24, 2008 3:56 pm

Mucup wrote:aku ok jer,sentiasa ok dulu kini dan selamanyaa... Very Happy
kuantan selamanya....oh kuantan...oh yana...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  eazybuG on Thu Jan 24, 2008 5:55 pm

Kuantan kansel...... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Kita gi Penang.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  Mucup on Fri Jan 25, 2008 9:37 am

hah penang..ohh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkk..ehehhehee.. Laughing Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  antu_ride on Sat Jan 26, 2008 12:47 pm

Mucup wrote:hah penang..ohh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkk..ehehhehee.. Laughing Laughing


pehal kau fobia ker gi penang mucup?...penang best ooo...kwn bitau aku...kalau dok penang x dapat awek...sia2 jer jd lelaki...awek ramai sana tu...boleh libas lak tuh...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  kunan on Sun Jan 27, 2008 9:40 pm

wei geng...bulan FEB ni kena ada RIDE jugok....dah lama tak ride ni...dah gian ni....muto pokcik pun dah nak ciap..sabtu ni leh amik...ahad g ride batang kali..camno?

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  Mucup on Mon Jan 28, 2008 8:49 am

hari sabtu ptg kita org dah ride ke kuantan,tapi x sempat sampai sana ah,cuma sampai bentong jer,hujan lebat sangat,x nampok jalan,lepas tu masuk pekan betong,makan malam kat sana jer,makan satay pastu lik kl semula.aku,antu dan ufo a.k.a wan ah tu...

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  antu_ride on Mon Jan 28, 2008 12:07 pm

Mucup wrote:hari sabtu ptg kita org dah ride ke kuantan,tapi x sempat sampai sana ah,cuma sampai bentong jer,hujan lebat sangat,x nampok jalan,lepas tu masuk pekan betong,makan malam kat sana jer,makan satay pastu lik kl semula.aku,antu dan ufo a.k.a wan ah tu...


bro kunan jom turun bentong sabtu nih....hanya mucup yang tahu....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  Mucup on Mon Jan 28, 2008 12:48 pm

terus ke kuantan lagi elok brooo...

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  antu_ride on Tue Jan 29, 2008 1:38 pm

Mucup wrote:terus ke kuantan lagi elok brooo...

ok gak tuh....boleh kau melampiaskan nafsu serakah kau tuh.....aperaa....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  Mucup on Tue Jan 29, 2008 3:54 pm

berat tuduhan tur,mana ada nak melampiaskannya,hanya nak menunaikan tanggungjawab jer sebagai seorg lelaki maaa... Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  antu_ride on Tue Jan 29, 2008 4:46 pm

Mucup wrote:berat tuduhan tur,mana ada nak melampiaskannya,hanya nak menunaikan tanggungjawab jer sebagai seorg lelaki maaa... Very Happy Very Happy

tau doh....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  Mucup on Wed Jan 30, 2008 10:01 am

ride kemana seterusnya.... rabbit

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: JADUAL RIDE UNTUK SATU TAHUN

Post  Sponsored content Today at 6:23 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 14 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum