Nak Jadi Marshall...?

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Nak Jadi Marshall...?

Post  Mucup on Tue Jan 22, 2008 4:35 pm

Salam kekawan,emm bila lagi ada kursus untuk jadi marshall,dan camana nak joinnya... Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  eazybuG on Wed Jan 23, 2008 1:30 pm

Deeey....berapa banyak thread ko nak bukak daaaaaaa...... scratch

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  Mucup on Thu Jan 24, 2008 9:13 am

aku buka satu jer,tapi dia jadi dua,ntah aku pon tak tahu camana leh jadi dua,salah tekan kot..nak delete satu x leh,aku heran knp x leh delete,MOD apa ntah ni..nak delete dah x leh..ko leh delete ke,tolong ah delete satu... Sad Sad

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  antu_ride on Thu Jan 24, 2008 12:41 pm

Mucup wrote:aku buka satu jer,tapi dia jadi dua,ntah aku pon tak tahu camana leh jadi dua,salah tekan kot..nak delete satu x leh,aku heran knp x leh delete,MOD apa ntah ni..nak delete dah x leh..ko leh delete ke,tolong ah delete satu... Sad Sad


aperaa mucup ni...tau buat jer...pastu suruh org delete....pandai buat pandai arr tanggung....hehheeh

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  eazybuG on Thu Jan 24, 2008 6:17 pm

...ntahhh......dasar lelaki tak bertanggung jawab.....!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  Mucup on Fri Jan 25, 2008 9:44 am

Rolling Eyes Shocked No cyclops alien

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  antu_ride on Sat Jan 26, 2008 12:52 pm

Mucup wrote:Rolling Eyes Shocked No cyclops alien

aku kesal la dgn sikap kau nih mucup...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  Mucup on Mon Jan 28, 2008 10:43 am

antu_ride wrote:
Mucup wrote:Rolling Eyes Shocked No cyclops alien

aku kesal la dgn sikap kau nih mucup...

salah topik ah ko org ni,kita ceter nak jadi marshall ah,ko org dok sembang bab lain lak isk..ishhh... Shocked Shocked

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  antu_ride on Tue Jan 29, 2008 3:04 pm

Mucup wrote:
antu_ride wrote:
Mucup wrote:Rolling Eyes Shocked No cyclops alien

aku kesal la dgn sikap kau nih mucup...

salah topik ah ko org ni,kita ceter nak jadi marshall ah,ko org dok sembang bab lain lak isk..ishhh... Shocked Shocked

saper gok nak jd marshall....ride 3 org pun nak guna marshall ker?

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  Mucup on Wed Jan 30, 2008 9:09 am

mesti ah bro,ko ah jadi marshall,aku sweeper,wan jadi last man ehehheheeee... Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  antu_ride on Thu Jan 31, 2008 11:09 am

Mucup wrote:mesti ah bro,ko ah jadi marshall,aku sweeper,wan jadi last man ehehheheeee... Very Happy Very Happy

hahahhahah...kelakar...kelakar...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  kunan on Thu Jan 31, 2008 1:57 pm

mana si katak ni...selalu nya dia yg jadi marsyal...sekarang ni menyorok plak...nak kata musim kemarau, hari2 ada hujan...

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  Mucup on Thu Jan 31, 2008 4:24 pm

katak dah hilang entah kemana,admin dah xder ni.. affraid

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  antu_ride on Fri Feb 01, 2008 1:08 pm

Mucup wrote:katak dah hilang entah kemana,admin dah xder ni.. affraid

jom kita rampas kuasa...pas2 kita jd gila kuasa...hhahhahhahah

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  kunan on Fri Feb 01, 2008 8:19 pm

antu_ride wrote:
Mucup wrote:katak dah hilang entah kemana,admin dah xder ni.. affraid

jom kita rampas kuasa...pas2 kita jd gila kuasa...hhahhahhahah
ya..ya..aku sokong...biar dia jadi mcm TAKSIN...pastu ada acara pemberontakan.. mcm selatan thai tuu..tentu seronok permainan ni... bounce

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  antu_ride on Sat Feb 02, 2008 4:37 pm

kunan wrote:
antu_ride wrote:
Mucup wrote:katak dah hilang entah kemana,admin dah xder ni.. affraid

jom kita rampas kuasa...pas2 kita jd gila kuasa...hhahhahhahah
ya..ya..aku sokong...biar dia jadi mcm TAKSIN...pastu ada acara pemberontakan.. mcm selatan thai tuu..tentu seronok permainan ni... bounce

pastu kita pasang bom...pastu kita halau org yang x suka kat kita...pastu kita bom sama dia...heheheh

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  kunan on Sun Feb 03, 2008 12:33 am

eh, jgn la di bom...kesian dia...lagi pon tak baik kita aniaya dia...lebih baik kita minta hantu-hantu dari persatuan hantu semalaya gi usik dia...biar dia takleh tido..kalu dia nak tido, hantu akan datang mengacau dia...kalau dia langsung takleh tido selama sebulan, dia akan lemah...bila dia lemah, kita leh jentik-jentik telinga atau idung dia..sure dia tak berani melawan...masa tu dia akan jadi PENCACAI...selepas 5 tahun jadi PENCACAI, kita naikkan pangkat dia jadi KHADAM plak..itu pun kalau dia rajin.. Very Happy

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  Mucup on Mon Feb 04, 2008 8:51 am

topik apa ko org bincang ni,lari dr topik ah ko org ni,ntah apa ceter ntah nak bunuh org la,bom org laa...ishh,kita bincang topik nak jadi marshall ah sini... Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  daeim on Wed Feb 06, 2008 9:33 am

hehehe...sebut je HRC..sume dah tau..mesti menyimpang dari tajuk asal..hehehe...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  antu_ride on Wed Feb 06, 2008 1:16 pm

daeim wrote:hehehe...sebut je HRC..sume dah tau..mesti menyimpang dari tajuk asal..hehehe...

-daeim-

hidup hrc...hidup hrc...hidup hrc....hidup anak pontianak...hehheeh...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  daeim on Wed Feb 06, 2008 8:47 pm

Hidup..Hidup...Hidup...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  Mucup on Thu Feb 07, 2008 8:05 am

so kekawan,saper tahu ekk,bila tarikh permohonan untuk mengikuti kursus menjadi masrshall... Twisted Evil Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  antu_ride on Thu Feb 07, 2008 11:19 am

Mucup wrote:so kekawan,saper tahu ekk,bila tarikh permohonan untuk mengikuti kursus menjadi masrshall... Twisted Evil Twisted Evil

nanti aku tanya anak pontianak jap...hehheeh....power arr gmbar tu mucup....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  daeim on Thu Feb 07, 2008 5:32 pm

ok gak tu...ko cecepat tanya...then inform kat sini...sume leh g kursus tu sesama....nanti leh jadi marshall bawak Kriss...hehehe..

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  antu_ride on Sat Feb 09, 2008 11:34 am

daeim wrote:ok gak tu...ko cecepat tanya...then inform kat sini...sume leh g kursus tu sesama....nanti leh jadi marshall bawak Kriss...hehehe..

-daeim-

kau x yah arr gi kursus 2...kau kursus jer ngan mucup... banyak ilmu tu...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Nak Jadi Marshall...?

Post  Sponsored content Today at 3:19 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum