Kawin LaGi

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Kawin LaGi

Post  Mucup on Tue Jan 22, 2008 4:52 pm

Salam kekawan semua,di sini ingin bertanya ada tak kawan2 yang tahu camana cara nak kawin dua,apa syarat2nya...leh terang kan ker...teringin ni ehehhehee... Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  LadyBug on Tue Jan 22, 2008 5:22 pm

affraid affraid affraid

Mad Mad Mad

Smile Smile Very Happy

LadyBug
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 36
Age : 39
Location : USJ, Subang Jaya
Job/hobbies : Facebook, facebook, facebook..
Humor : A smile is a curve that sets everything straight.
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

cara-cara nk kawen lg... hehhehehe

Post  azico on Wed Jan 23, 2008 12:01 am

Mucup wrote:Salam kekawan semua,di sini ingin bertanya ada tak kawan2 yang tahu camana cara nak kawin dua,apa syarat2nya...leh terang kan ker...teringin ni ehehhehee... Very Happy Very Happy

senang je bro kalo nak kawen lg satu.... mintak permission isteri pertama.... kalo approved ok la but kalo x approve revised offer lg.. hehehhe

azico
Remp-it
Remp-it

Number of posts : 6
Age : 33
Location : Kuala Lumpur
Job/hobbies : kira gigi ikan masin
Humor : What does
Registration date : 2008-01-17

http://profiles.friendster.com/azico

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  eazybuG on Wed Jan 23, 2008 9:29 am

Mucup wrote:Salam kekawan semua,di sini ingin bertanya ada tak kawan2 yang tahu camana cara nak kawin dua,apa syarat2nya...leh terang kan ker...teringin ni ehehhehee... Very Happy Very Happy

Itu la mucup yang kita nak gi Thailand ni.....nak tolong ko kawin la sebenarnya.....kita orang ni tak kisah sangat menolong kawan nih.....janji kawan bahagia.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  LadyBug on Wed Jan 23, 2008 1:46 pm

revised offer zico? hehehhe.. macam process claim jek.... Laughing Laughing Laughing

LadyBug
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 36
Age : 39
Location : USJ, Subang Jaya
Job/hobbies : Facebook, facebook, facebook..
Humor : A smile is a curve that sets everything straight.
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  antu_ride on Wed Jan 23, 2008 3:38 pm

LadyBug wrote:revised offer zico? hehehhe.. macam process claim jek.... Laughing Laughing Laughing

kawin lg? yang kau usung ari2 tu x kawin lg ker? kau tunggu dia beranak dulu....dapat anak sorang kau kawin arr....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  eazybuG on Wed Jan 23, 2008 5:43 pm

Dia kawin tapi tak bertujuan nak dapat anak kooooot.... Laughing Laughing Laughing Jgn maraaaa aaaa....!! Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  Mucup on Thu Jan 24, 2008 8:51 am

antu_ride wrote:
LadyBug wrote:revised offer zico? hehehhe.. macam process claim jek.... Laughing Laughing Laughing

kawin lg? yang kau usung ari2 tu x kawin lg ker? kau tunggu dia beranak dulu....dapat anak sorang kau kawin arr....

bila pulok aku usungnya,aku bonceng jer ehehhee,pandai jer antu ni,mana ada woooo..setia tau ehehhee.. Laughing
elok tu,gi thai kita kira sekali ehh camana nak ambik borang,isi borang apa semua,bijak idea si kumbang ni,jgn si kumbang yg ke hadapan udah ler ehehhee... Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  antu_ride on Thu Jan 24, 2008 12:17 pm

Mucup wrote:
antu_ride wrote:
LadyBug wrote:revised offer zico? hehehhe.. macam process claim jek.... Laughing Laughing Laughing

kawin lg? yang kau usung ari2 tu x kawin lg ker? kau tunggu dia beranak dulu....dapat anak sorang kau kawin arr....

bila pulok aku usungnya,aku bonceng jer ehehhee,pandai jer antu ni,mana ada woooo..setia tau ehehhee.. Laughing
elok tu,gi thai kita kira sekali ehh camana nak ambik borang,isi borang apa semua,bijak idea si kumbang ni,jgn si kumbang yg ke hadapan udah ler ehehhee... Very Happy

sensitip tu...kan x pasal kumbang kena tidur luar lak.....kumbang kan seorang yang setia....susah nak cari cam kumbang ni....kalau senyum manis jer......

p/s....lepas dah teh tarik malam ni mucup...kau arr plak jek kumbang tuh...hehehehh

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  eazybuG on Thu Jan 24, 2008 5:20 pm

antu_ride wrote:
Mucup wrote:
antu_ride wrote:
LadyBug wrote:revised offer zico? hehehhe.. macam process claim jek.... Laughing Laughing Laughing

kawin lg? yang kau usung ari2 tu x kawin lg ker? kau tunggu dia beranak dulu....dapat anak sorang kau kawin arr....

bila pulok aku usungnya,aku bonceng jer ehehhee,pandai jer antu ni,mana ada woooo..setia tau ehehhee.. Laughing
elok tu,gi thai kita kira sekali ehh camana nak ambik borang,isi borang apa semua,bijak idea si kumbang ni,jgn si kumbang yg ke hadapan udah ler ehehhee... Very Happy

sensitip tu...kan x pasal kumbang kena tidur luar lak.....kumbang kan seorang yang setia....susah nak cari cam kumbang ni....kalau senyum manis jer......

p/s....lepas dah teh tarik malam ni mucup...kau arr plak jek kumbang tuh...hehehehh

Itu jer la keje korang yee...... rabbit

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  Mucup on Fri Jan 25, 2008 9:15 am

Very Happy Laughing Very Happy Very Happy ...

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  antu_ride on Sun Jan 27, 2008 1:50 pm

Mucup wrote:Very Happy Laughing Very Happy Very Happy ...

nasib baik bug x jadi gi thailand...kalau x....apapun nasi lemak kat umah bug tu mmg superbla....bila nak ajak lg? heehee....thanks 4 lady bug atas layanan yg mesra.... keep up....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  kunan on Sun Jan 27, 2008 9:20 pm

Mucup wrote:Salam kekawan semua,di sini ingin bertanya ada tak kawan2 yang tahu camana cara nak kawin dua,apa syarat2nya...leh terang kan ker...teringin ni ehehhehee... Very Happy Very Happy

nak kawin???....itu senang jer......yg payah nyer kalu nak nikah... Very Happy Very Happy Very Happy .....erk! si mucup ni nak kawin aje ke atau nak nikah....mana satu yg mu nak...nikah dulu, kemudian kawin..atau kawin dulu, kemudian nikah???.. scratch scratch

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  Mucup on Mon Jan 28, 2008 8:23 am

dua-dua nak,minta pandangan dan pendapat member2 sekalian ehehheee...

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  antu_ride on Mon Jan 28, 2008 11:34 am

Mucup wrote:dua-dua nak,minta pandangan dan pendapat member2 sekalian ehehheee...

mu siap duit rm2,500 aku bwk tempat tu....siap ngan surat nikah malaysia skali...nak?

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  Mucup on Mon Jan 28, 2008 12:13 pm

surat nikah tur leh buat gadai tak ehehheheee...

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  antu_ride on Tue Jan 29, 2008 9:25 am

Mucup wrote:surat nikah tur leh buat gadai tak ehehheheee...

buleh...buleh...kat kedai yang sama kau gadai gelang bini kau....heheheh

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  Mucup on Tue Jan 29, 2008 9:34 am

ish xkan nak gadai tempat yg sama,cari kedai lain ah pulak...laku ker x laku I love you

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  antu_ride on Tue Jan 29, 2008 10:07 am

Mucup wrote:ish xkan nak gadai tempat yg sama,cari kedai lain ah pulak...laku ker x laku I love you

laku arr...kerajaan negeri yang kuar kan n kadi yg sign...jmpa mlam ni arr...kiter citer...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  Mucup on Tue Jan 29, 2008 10:28 am

jumpa katner bor,jgn ko sebut rest arif,malas nak dgr nama rest tur ehehehee.. Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  antu_ride on Tue Jan 29, 2008 12:48 pm

Mucup wrote:jumpa katner bor,jgn ko sebut rest arif,malas nak dgr nama rest tur ehehehee.. Very Happy

ok....steven corner...ader wi-fi n kita ajak arr awek kancil...aisyah ngan saper dah yg sorang lg tu....boleh libas tuh....hehheheeh

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  Mucup on Tue Jan 29, 2008 3:28 pm

antu_ride wrote:
Mucup wrote:jumpa katner bor,jgn ko sebut rest arif,malas nak dgr nama rest tur ehehehee.. Very Happy

ok....steven corner...ader wi-fi n kita ajak arr awek kancil...aisyah ngan saper dah yg sorang lg tu....boleh libas tuh....hehheheeh

wei,mu ada ambik tak num phone aisyah tu,malam tadi aku dah kuar ngam member dai tur ehehehe... Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  antu_ride on Tue Jan 29, 2008 4:27 pm

Mucup wrote:
antu_ride wrote:
Mucup wrote:jumpa katner bor,jgn ko sebut rest arif,malas nak dgr nama rest tur ehehehee.. Very Happy

ok....steven corner...ader wi-fi n kita ajak arr awek kancil...aisyah ngan saper dah yg sorang lg tu....boleh libas tuh....hehheheeh

wei,mu ada ambik tak num phone aisyah tu,malam tadi aku dah kuar ngam member dai tur ehehehe... Very Happy

x nak arr...bg aku aisyah tu x cun arr...lgpun nmpak cam tua jer...janda kot....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  Mucup on Wed Jan 30, 2008 8:11 am

abis tu kalu aisyah ko x nak ko ambik nieta ler ehehehe... Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  Rinaz on Wed Jan 30, 2008 12:50 pm

Amboi2.....abg berdua ni semakin galak nampak No Twisted Evil

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Kawin LaGi

Post  Sponsored content Today at 1:57 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum