missing person..

View previous topic View next topic Go down

missing person..

Post  azico on Wed Jan 23, 2008 12:52 am

salam sume...

schoolmate went missing..

nor azuana @ wana ni adalah kawan satu fakulti kat uitm...

sy dfahamkan oleh kawan baik dia, wana ni diculik org lain yg dengki ngan wana sal nk kawen ngan tunang dia, perkahwinan mereka sepatutnye dijadualkan akan berlangsung pada bulan mac ni tp disebabkan kejadian ini pihak keluarga lelaki telah memutuskan ikatan pertunangan mereka selepas seminggu kehilangan wana...

dgr crite dr pihak keluarga wana, mamat yg culik minah ni guna bomoh dr indon utk pukau dia...

smpi skrg wana x dijumpai lg.... diharap poster ni dpt membantu... tq


azico
Remp-it
Remp-it

Number of posts : 6
Age : 33
Location : Kuala Lumpur
Job/hobbies : kira gigi ikan masin
Humor : What does
Registration date : 2008-01-17

http://profiles.friendster.com/azico

Back to top Go down

Re: missing person..

Post  eazybuG on Wed Jan 23, 2008 9:27 am

Hullamak.....lagi sorang plak ilang..? Mesia ni dah tak aman macam dulu dah.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: missing person..

Post  antu_ride on Wed Jan 23, 2008 3:40 pm

eazybuG wrote:Hullamak.....lagi sorang plak ilang..? Mesia ni dah tak aman macam dulu dah.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

sebelum ilang tu ader kan bug?...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: missing person..

Post  eazybuG on Wed Jan 23, 2008 5:34 pm

antu_ride wrote:
eazybuG wrote:Hullamak.....lagi sorang plak ilang..? Mesia ni dah tak aman macam dulu dah.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

sebelum ilang tu ader kan bug?...

...ada....tapi sebelum ada tu, dah ilang dah...!! Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: missing person..

Post  Mucup on Thu Jan 24, 2008 2:34 pm

jom kita gi pakat cari reramai..jommm... Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: missing person..

Post  antu_ride on Thu Jan 24, 2008 3:19 pm

Mucup wrote:jom kita gi pakat cari reramai..jommm... Very Happy Very Happy

aku x brapa caya jer kalu mucup cari...kalau jumpa pun mungkin ilang balik nih....hmmm...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: missing person..

Post  eazybuG on Thu Jan 24, 2008 5:18 pm

antu_ride wrote:
Mucup wrote:jom kita gi pakat cari reramai..jommm... Very Happy Very Happy

aku x brapa caya jer kalu mucup cari...kalau jumpa pun mungkin ilang balik nih....hmmm...

....tak pa, pas tu, kita buat flyer untuk cari mucup pulok.......... Laughing Laughing

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: missing person..

Post  Mucup on Fri Jan 25, 2008 9:16 am

tu ah aku kalu gi,nak gi cari sorang2 jer,x nak ajak reramai,kacau daun jer ehehhee... Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: missing person..

Post  LadyBug on Fri Jan 25, 2008 12:04 pm

ish korang nih.. zico serious nak na carik member die yg hilang.. korang nih mainČ pullok! Mad Mad Mad

since minah ni nyer flyer takde di pasaran lagi secare besarČan, apa kata kite distribute flyers for her.. si sharlinie tu flyers die dah berlambak2 dah kat jalan tuh..

ape pendapat bro-bro sume... antu_ride... ok tak? kate dah ade sponsor... Very Happy Very Happy

LadyBug
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 36
Age : 39
Location : USJ, Subang Jaya
Job/hobbies : Facebook, facebook, facebook..
Humor : A smile is a curve that sets everything straight.
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: missing person..

Post  Mucup on Fri Jan 25, 2008 3:08 pm

ngam antu bukan leh caya sangat..nama pon hantu ehehehhee..dia rasuk org ok ah ehehhe.. Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: missing person..

Post  antu_ride on Sat Jan 26, 2008 12:30 pm

LadyBug wrote:ish korang nih.. zico serious nak na carik member die yg hilang.. korang nih mainČ pullok! Mad Mad Mad

since minah ni nyer flyer takde di pasaran lagi secare besarČan, apa kata kite distribute flyers for her.. si sharlinie tu flyers die dah berlambak2 dah kat jalan tuh..

ape pendapat bro-bro sume... antu_ride... ok tak? kate dah ade sponsor... Very Happy Very Happy

ok gak tuh....cuba kita try cari kat presinct 8 kot kot ada...slalu kalau pompuan ilang ader kat situ....yang slalu melarikan bro yg pakai vulcan 5....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: missing person..

Post  kunan on Sun Jan 27, 2008 9:25 pm

eh ilang lagi sorang.....kena tulun ni....jom ah, kita pakat gi cari....aku naik semangat lak nak cari... bounce

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

she's found..

Post  azico on Mon Jan 28, 2008 9:50 am

Salam all... chat taken from gtalk..

sabrina.ahamat: Hi all,

gud news, Wana dh berada di pangkukan family nya 3 hari lepas...
i just knew it yesterday from Mujib. Alhamdulillah....

cuma ....apa cerita di sebaliknya....tak dpt la dipastikan. biarlah hanya keluarga dan rakan2 terdekat yang tahu...

yang penting...azuana sihat dan mungkin a bit terkejut dgn hal nie...

thanks!
Sent at 9:39 AM on Monday

You are no longer signed in to chat.

azico
Remp-it
Remp-it

Number of posts : 6
Age : 33
Location : Kuala Lumpur
Job/hobbies : kira gigi ikan masin
Humor : What does
Registration date : 2008-01-17

http://profiles.friendster.com/azico

Back to top Go down

Re: missing person..

Post  Mucup on Mon Jan 28, 2008 10:29 am

baru nak mulakan pencarian,dah jumpa lak,xper ah semoga dia selamat,sehat sejahtera hendaknya... Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: missing person..

Post  antu_ride on Mon Jan 28, 2008 11:30 am

Mucup wrote:baru nak mulakan pencarian,dah jumpa lak,xper ah semoga dia selamat,sehat sejahtera hendaknya... Very Happy

dia pun tau kalu mucup nak cari mesti dia balik umah....takut dia dgr nama mucup....kalau muncup jumpa mesti dia ilang terus selamanya....tu yang dia balik umah tuh....hmmm...hanya mucup yang tahu...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: missing person..

Post  Mucup on Mon Jan 28, 2008 12:16 pm

ehehhee..sebab tu ah dia balik umah kan..nasib dia ah tur... Exclamation Question

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: missing person..

Post  Mucup on Mon Jan 28, 2008 12:17 pm

org yang hilang dah jumpa dan selamat so saya lock ehehehee... Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: missing person..

Post  Sponsored content Today at 8:03 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum