hari kuarga HRC 2008

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  Putri Ainisya on Thu Jun 26, 2008 3:58 pm

Mmm best gak nampak tempatnya abg antu. Tapikan, Putri dengar cerita, ilham untuk buat filem congkak asalnya daripada tempat tu. Banyak sangat cerita tentang kejadian aneh yang berlaku kat situ. Terutama kepada sesiapa yang bermalam disana. Putri takut lah. Kalau pada sesiapa yang dah berkeluarga tu, best lah. Tapi macam Putri ni, yang belum bekeluarga ni.....serrrram. Kalau ada akak2 yang boleh tumpangkan Putri berkhemah sekali, baru lah ok. Embarassed

Putri Ainisya
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 68
Age : 28
Location : Seremban
Job/hobbies : Melancong, Melencong, Melelong.
Registration date : 2008-05-24

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  daeim on Thu Jun 26, 2008 5:28 pm

OK gak area situh..but nak mandi kurang sesuai..sbb situ pasir mmg byk lepas org mandi di hulu...nanti pasir2 tu masuk dlm seluar n melekat di celah2..heheh

anyway...ok gak la...so, meh arr miting n set tarikh bila nak pegi..ok?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  eazybuG on Fri Jul 04, 2008 2:49 pm

Tak pa, pasir tu buleh buat scrub......ehehehe... Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  kunan on Fri Jul 04, 2008 4:00 pm

eazybuG wrote:Tak pa, pasir tu buleh buat scrub......ehehehe... Very Happy

salam...sori geng, lama tak mencelah....erk! pasir tu ada lebih ke..? aku ketandusan pasir ni, nak plaster dinding rumah aku..hehehe.. Very Happy

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  daeim on Fri Jul 04, 2008 4:38 pm

wah wah wah..en Kunan...lama x nampak..mana tercampak..? xkan nak senyap sunyi jerk...dah lupa ke kat kengkawan semua kat sini..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  eazybuG on Fri Jul 04, 2008 10:06 pm

kunan wrote:
eazybuG wrote:Tak pa, pasir tu buleh buat scrub......ehehehe... Very Happy

salam...sori geng, lama tak mencelah....erk! pasir tu ada lebih ke..? aku ketandusan pasir ni, nak plaster dinding rumah aku..hehehe.. Very Happy

Ye lah....lama tak dengar berita, tetiba datang ngan nak mintak pasir ni. Gamaknya, nak buat rumah banglo yer.... Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  daeim on Mon Aug 18, 2008 10:30 pm

ape cite pemili dey kite nie..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  eazybuG on Tue Aug 19, 2008 2:55 pm

Ntah la...., family semua pun dah makin bertambah, hari kaluarga tak jadi jadi jugak. Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  antu_ride on Tue Sep 16, 2008 1:19 am

eazybuG wrote:Ntah la...., family semua pun dah makin bertambah, hari kaluarga tak jadi jadi jugak. Very Happy

daim arr la punya pasal...ekekek

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  daeim on Thu Sep 18, 2008 9:24 am

ok ok..serius nie..kita buat...katne..? hehehe..bagi le idea...lepas raya ok kot

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  antu_ride on Fri Sep 19, 2008 1:28 am

daeim wrote:ok ok..serius nie..kita buat...katne..? hehehe..bagi le idea...lepas raya ok kot

-daeim-

ko nak wat alasan aper lak kalau ko x dpt datang kali nih...ekeke...gini arr daeim...ko dah xder alasan nanti baru kita buat...ok x? ekekekek.....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  daeim on Fri Sep 19, 2008 10:04 am

alah..baru sekali x join dah mcm2 kena kat aku...mcm beso sgt salah aku tuh... Sad

cepat la..kita plan g memana dgn family memasing

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  antu_ride on Fri Sep 19, 2008 10:22 am

kan aku cadang doh kat sg congkak tu...ada bantahan ker? idea...idea....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  eazybuG on Fri Sep 19, 2008 3:24 pm

antu_ride wrote:kan aku cadang doh kat sg congkak tu...ada bantahan ker? idea...idea....

Bantahan ditutup sebab Putri dah setuju nak gi sekali..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  Mucup on Fri Sep 19, 2008 6:00 pm

ai bug ngam haris kencang nampak...puteri mana lama menyepi... Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  eazybuG on Sat Sep 20, 2008 3:54 pm

Mucup wrote:ai bug ngam haris kencang nampak...puteri mana lama menyepi... Laughing

Hehehe....tu lah, Putri ni mana lak..? Call tak dapat, PM tak terbalas.....tak tertanggung lak rasa rindu di hati..... Sad Sad Sad

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  Putri Ainisya on Sat Sep 20, 2008 8:44 pm

eazybuG wrote:
Mucup wrote:ai bug ngam haris kencang nampak...puteri mana lama menyepi... Laughing

Hehehe....tu lah, Putri ni mana lak..? Call tak dapat, PM tak terbalas.....tak tertanggung lak rasa rindu di hati..... Sad Sad Sad

Salam semua. Putri ada sini. Dok tengok dari jauh jer. Lama tak masuk sebab tengok HRC sepi. Tak sangka ada orang ingat kat Putri...hehe Very Happy Abg Bug kata nak singgah Seremban hari tu. Kenapa tak call Putri pun? At least sms la. Putri tunggu je. Ish abg Bug ni. Putri tak perasan langsung tentang PM tu. Nanti Putri baca dan reply ek.

Abg antu dan Mucup pekaba? Kenapa yang lain senyap jer.....tak meriah macam dulu lagi. Sad Sad

Putri Ainisya
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 68
Age : 28
Location : Seremban
Job/hobbies : Melancong, Melencong, Melelong.
Registration date : 2008-05-24

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  antu_ride on Tue Sep 23, 2008 5:26 pm

abg antu baik2 jer...abg mucup jer yang sibuk sangat....maklumlah...baru buka cawangan baru kat bndar tasik...ekekkek.....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  daeim on Wed Sep 24, 2008 9:47 am

hehehe..Bandar Tasik Selatan ke Bandar Tasik Permaisuri...?? dekat dah dgn umah aku...x pernah pun nak call or sms yer..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  antu_ride on Wed Sep 24, 2008 10:48 pm

tu kena tanya yg ampunya diri arr...abg mucup...ekekkeke....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  daeim on Thu Sep 25, 2008 10:43 am

dah tanya...tapi x pernah nak jawap...x tau la kenapa

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  antu_ride on Sun Sep 28, 2008 4:07 am

bagi menyempurnakan titah perintah hardcore2 hrc,setelah di perkenankan oleh presiden hrc mr.crazyfrog(setelah balik umrah) dengan ini hari kuarga hrc akan di adakan pada tarikh 26 dan 27hb Oct.2008 bersamaan dengan hari ahad dan isnin bertempat di air terjun lata jarum raub pahang..segala perbincangan dan perbahasan untuk kempen dibenarkan sebulan sahaja..pondok panas tidak dibenarkan sekali2 di bina di sini...sekian terima kasih...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  Mucup on Mon Sep 29, 2008 10:42 am

tu tarikh tur betol2 ka atau cobaan lagi..ekekkee Twisted Evil Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  antu_ride on Tue Oct 07, 2008 1:12 am

Mucup wrote:tu tarikh tur betol2 ka atau cobaan lagi..ekekkee Twisted Evil Twisted Evil

xperlah mucup...kalau menda ni jadi cobaan...kita dua org gi dah ler...ekekkek....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  Mucup on Tue Oct 07, 2008 10:34 am

nampoknya gitu ah,sebab org umah aku dah setuju nak gi ni ekekekkee.. Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  Sponsored content Today at 9:41 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum