ride ke Cameron Highland

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  antu_ride on Wed Mar 12, 2008 10:32 pm

betul kata abe6 tuh...bg aku, aku xder masa nak frust2 nih....x heran arr...pompuan ramai arr bro....sedap pun 3 minit jer...hheheheh....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  Mucup on Mon Mar 17, 2008 9:39 am

hahahaaa..bro , ko org ni,berlakon kena pandai maaaa...

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  kunan on Mon Mar 17, 2008 12:57 pm

mucup lah pelakon terhebat di abad ini..

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  Mucup on Mon Mar 17, 2008 3:08 pm

kita kena berat ala ke umbi,jangan berat ke hujung bab kata antu..

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  antu_ride on Tue Mar 18, 2008 2:47 am

hehehheeh...sesat di hujung jalan...balik lah semua ke pgkal jalan....balik arr smula ke tajuk asal....hehehheh

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  Mucup on Tue Mar 18, 2008 12:00 pm

so camana bro semua,nak gi tak cameron ni,untuk pengetahuan ah,pada hari kamis ni satu club MEC nak gi ride ke tanjung malim,ada saper2 nak ikut jom ah,flag of kat R R sg buloh kul 2 - 2.30 kumpul sana.aku nak gi ride ni,pastu hujung bulan ni pada 29 di adakan satu lagi ride ke PD,dekat jer tak sejauh ride MBC..saper2 rasa nak join leh ah... Very Happy Very Happy ..sesat hujung jalankembali pangkal rahim ehehhee..

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  antu_ride on Tue Mar 18, 2008 12:57 pm

ish..mucup ni...aper lak pangkal rahim....aku ikut mu mucup ari khamis nih....yg lain2 camner?

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  kunan on Tue Mar 18, 2008 2:26 pm

iskh!..kalu sesat di hujung jalan, kembali ke pangkal rahim tu best gak....tapi aku tak dapat join coz nak balik kelate esok ptg...mlm jumaat ada kenduri arwah ibu mertuaku..huhuhu...sedihnya ku raso...duk sore diri..omo sudoh tuo...takdo teme lagi...puah doh ku cubo...suruh saing cari...tapi aku hampa..takdo ore sudi...ku sunyi..ku sunyi.. Sad

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  Mucup on Tue Mar 18, 2008 2:41 pm

sian ko abe6 kito,sedih masih terasa lagi..banyak bersabar yer abe6 kito.lepas ni ada ah tu org nak berteman ngam abe6 kito...kiro perabih dulu setuan-setuan ehh.. Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  kunan on Tue Mar 18, 2008 9:39 pm

raso nok duduk sore jah....aman tenteram...tiada gangguan... Sad

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  antu_ride on Wed Mar 19, 2008 12:01 am

apo di konang perkaro yang sudah,cari la ubek penawar duko...poie la mandi...ari doh tinggi...jangan temonung,monomang tanggo...ke sawah kito mengumpul belanja...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  eazybuG on Wed Mar 19, 2008 3:41 pm

antu_ride wrote:apo di konang perkaro yang sudah,cari la ubek penawar duko...poie la mandi...ari doh tinggi...jangan temonung,monomang tanggo...ke sawah kito mengumpul belanja...

Apo yang ekau dok mengarut tu Jang ooooi.....!! Laughing
Esok kan cuti, apa kata kita realisasikan tujuan thread nih dibuka.......Jom's ride ke Kemeren Ailen esok ke....malam ni pun best...!!! Pe kata survey...?

Setakat ni, yang menyetujui ride ke Kemeren Ailen ni adalah:

1. Sang Kartak Gumbak.....Sonic135Z.
2. Sang Kombang diawan.....Y125Zr.
3. Lagi.......?

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  Mucup on Fri Mar 21, 2008 4:08 pm

tak lama lagi website ni akan tinggal kenangan ah aku rasa,dah xder org nak layari ehehehee...semua kembali ke pangkal jalan dah.. Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  antu_ride on Sat Mar 22, 2008 8:06 am

bagus arr...selalu kita perasan rumput kat laman org lebih hijau dari laman sendiri...any way...aku pun dah nak kuar nih...mohon maaf sekiranya ada salah silap zahir dan batin...halal kan lah makan minum wa....ader rezeki kita jumpa lagi...so long pal......
p/s mucup,aku beri mu kuasa lock thread nih buat kali terakhir.... Sad Sad lock arr...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  daeim on Sat Mar 22, 2008 11:11 am

oitsss..ape nie..? xkan nak tutup kot..? aku masih setia..

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  Mucup on Sun Mar 23, 2008 9:23 pm

alahai ..xder umah,buat umah,bila dah ada umah x nak masuk lak,camana tur bro...mu sorang je ah yg setia bang daeim,yg lain-lain dah kembali ke pangkal jalan semua dah ehehehe..tinggalmu je belom ekekeke..bab kata pepatah ludah ke langit jatuh atas muka sendiri ..ehehehhee..aku pon nak mintaa maaf jugak ah,halal kan makan minum,dan apa-apa saja ah yg berkaitan... Sad Sad Sad

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  antu_ride on Sun Mar 23, 2008 9:44 pm

jom kita chat kat chatbox

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  Mucup on Sun Mar 23, 2008 10:41 pm

jom ah

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  eazybuG on Mon Mar 24, 2008 6:53 pm

Yuuuu huuuuu.....tak kan dah letih kooot...? Bug ingatkan HRC ni tak kan kena bubar.....selalunya, HRC diperhambat keluar dari rumah orang.......ni, kita pulak dah sukarela nak keluar dari umah sendiri.....apa ke hei nyer yeoppp....!!!?

Kita ni cuma tak cukup korum jer Bug rasa. Cara paling best kita nak kekal berforum ialah dgn ride. Masaalah pulak, selalunya kalau ride pun asyik tak cukup korum jugak.....adakah masa yang tak sesuai harus dipersalahkan...? ...atau kita yang tidak komitmen dgn janji kita.....? Mungkin janji untuk ride.....mingkin jugak janji untuk TTS....atau mungkin janji untuk apa apa yang berkaitan tentang HRC....!!??????

Bug rasa kalau kita tingkatkan komitmen kita........, HRC akan kukuh, walaupun ahli dan laman web masih baru.

* Sekadar menaikkan semangat kengkawan balik.... Laughing Laughing Laughing

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  Mucup on Wed Mar 26, 2008 3:05 pm

kita pakat kukuh tiang seri dia dulu ah...ko guano.. Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  antu_ride on Thu Mar 27, 2008 11:51 am

tiang seri ader doh...tp ilang x tau katner....kena sorok antu kopek kot...sbb dia slalu kuar mlm kot...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  Mucup on Thu Mar 27, 2008 3:24 pm

kita pakat cari reramai ahhh tiang serinya.. Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  daeim on Thu Mar 27, 2008 3:39 pm

tiang seri dah ditegakkan di rumah lain..mcm mana?

hehehehe

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  Mucup on Thu Mar 27, 2008 3:47 pm

berapa umah ah mu ada ni weiii..kompius aku

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  daeim on Thu Mar 27, 2008 3:49 pm

Tapah tu kg aku...ada tanah dusun situ...durian..manggis...manggis...rambai..pulasan...rambutan..nenas...macang..etc

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: ride ke Cameron Highland

Post  Sponsored content Today at 3:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum