apa-apa saja..

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: apa-apa saja..

Post  Rinaz on Thu Feb 28, 2008 11:26 am

antu_ride wrote:
Rinaz wrote:
Mucup wrote:mana lagi pena lelain..asyik mu jer antu...biar ahhhh.. Very Happy



yang lain ade cuma suka baca je...antu ni kreatif orgnya.sbb 2 byk cite yg dia dpt n paparkan pd kita...kreatif ke Question Question Laughing

abis tu yg lain x nak tulis....aku tulis arr...at least x sunyi forum kiter nih...hehehhehehee.....

Betul 2.Rinaz sokong..idup antu cheers cheers yg lain diam je..knp ek?

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  Mucup on Thu Feb 28, 2008 11:28 am

maybe dah bisu kot,so harapkan org buta yg tolong galaskan ehehheh,pastu melalui sungai...hahhh.. Razz

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  antu_ride on Thu Feb 28, 2008 11:34 am

Mucup wrote:maybe dah bisu kot,so harapkan org buta yg tolong galaskan ehehheh,pastu melalui sungai...hahhh.. Razz

pastu terasa ader torch light ubat 4 kat atas belakang...menatang sungguh....gi skodeng rupa2nya...hehheheh

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  kunan on Thu Feb 28, 2008 12:43 pm

kalau torchlight atas belakang kira ok lagi....aku ade dengar cite torchlight bergalas atas dahi...musykil aku.

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  antu_ride on Thu Feb 28, 2008 3:24 pm

kunan wrote:kalau torchlight atas belakang kira ok lagi....aku ade dengar cite torchlight bergalas atas dahi...musykil aku.

tu kat sarawak tuh abe6...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  kunan on Thu Feb 28, 2008 10:53 pm

harapnya tak terjadi kat putrajaya... Very Happy Very Happy

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  antu_ride on Thu Feb 28, 2008 11:01 pm

kunan wrote:harapnya tak terjadi kat putrajaya... Very Happy Very Happy

yg putrajaya tu sabah...bkn sarawak hehehe....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  Mucup on Fri Feb 29, 2008 4:36 pm

agi idup agi ngelabannn ehehhee..

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  Rinaz on Fri Feb 29, 2008 5:33 pm

Seseorang pernah berkata ~ Dalam hidup ini, kita akan jatuh cinta banyak kali. Tapi akan tiba suatu ketika, di mana kita akan berhenti dan benar-benar jatuh cinta buat ke sekian kalinya. Berbahagialah buat mereka yang menemui cinta sejati mereka, kerana bukan semua orang sebegitu bertuah untuk mendapatkannya.

Benarkah kata-kata ini? Apa yang pasti, kita yang dikurniakan dengan akal fikiran yang lengkap, kadang-kadang terlalu mudah jatuh cinta, dan terlalu mudah pula mengungkapkannya. Sehingga cinta menjadi sesuatu yang terlalu murah dan bisa diperolehi di tepi-tepi jalan. Alangkah sadisnya...

Cintakah namanya, apabila hati ingin memiliki? Cintakah namanya, apabila perasaan ingin menguasai? Sebagaimana persahabatan, cinta umpama pasir yg berada di genggaman. Digenggam terlalu erat, pasir akan jatuh ke tanah perlahan-lahan. Tapi dibiar tenang, ia bisa menjadi monumen yang mengkagumkan.

Seseorang yang lain berkata ~ Jika kamu mencintai, lepaskan dia, dan biarkan dia menjadi apa yang dia inginkan, di mana, bila, dan bagaimana, mengikut kehendaknya sendiri.

Jika benar itu cinta, maka cinta pasti akan memulangkan dia semula padamu. Tapi jika tidak, maka percayalah, cinta itu tidak pernah dihadiahkan buatmu, kerana Tuhan telah menyediakan sesuatu yang lebih baik dari itu.

Cinta yang sebenar, berdiri atas dasar misteri, berdikari dan sangat berani. Tidak memiliki kewarganegaraan, tidak meminta belaan, dan tidak gentar dengan peraturan.

Bukan cinta namanya, jika kamu bercinta kerana janji. Bukan cinta namanya, jika kamu bercinta kerana nafsu. Bukan cinta namanya, jika kamu bercinta kerana simpati. Bukan cinta namanya, jika kamu bercinta kerana terpaksa. Bukan cinta namanya, jika kamu bercinta kerana setia.

Cinta adalah cinta, apabila kamu bercinta hanya kerana cinta.

Hanya kerana CINTA.. I love you I love you

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  antu_ride on Sat Mar 01, 2008 12:15 am

fuyyooo...rinaz boleh jadi dr cinta arr...dr love....indah sgguh petikan kata2 tu....umpama luahan yg bermakna dan untuk seseorg yang bermakna....ohh....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  Mucup on Mon Mar 03, 2008 10:47 am

semoga org yg membaca warkah rinaz di penuhi bunga cinta..tapi siap yer org itu...

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  antu_ride on Mon Mar 03, 2008 1:00 pm

Mucup wrote:semoga org yg membaca warkah rinaz di penuhi bunga cinta..tapi siap yer org itu...

mcm pernah kujumpa....tp di mana ya..? confused

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  Rinaz on Mon Mar 03, 2008 5:22 pm

Berangkat pergi biduk kukayuh
Sarat hati yang luka
Agar tak lebih menyakitkan
Jika masih di sini

Bukan cuba untuk melarikan
Dari kerumitan cinta
Tapi waktu ini perlu untukku
Mengupas segalanya

Kadangkala pedih kini mencabarku
Melupakan semua
Tapi perasaan kasih padamu
Melebihi diriku
Tapi engkau bagaikan
Tidak mengerti
Halangan cinta hanya kita berdua
Terpaksa aku pergi mencari
Kesilapan sebenarnya

Mengalah bukan kalah
Pergiku bukan lari
Bukan mudah bercinta
Jika pengertian tak setaraf
Menagih korban yang lebih dalam.... Crying or Very sad Crying or Very sad

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  anje_gurl on Mon Mar 03, 2008 8:15 pm

Rinaz wrote:Berangkat pergi biduk kukayuh
Sarat hati yang luka
Agar tak lebih menyakitkan
Jika masih di sini

Bukan cuba untuk melarikan
Dari kerumitan cinta
Tapi waktu ini perlu untukku
Mengupas segalanya

Kadangkala pedih kini mencabarku
Melupakan semua
Tapi perasaan kasih padamu
Melebihi diriku
Tapi engkau bagaikan
Tidak mengerti
Halangan cinta hanya kita berdua
Terpaksa aku pergi mencari
Kesilapan sebenarnya

Mengalah bukan kalah
Pergiku bukan lari
Bukan mudah bercinta
Jika pengertian tak setaraf
Menagih korban yang lebih dalam.... Crying or Very sad Crying or Very sad

Sabar je ler...Dugaan......

AdIOssS,,,

anje_gurl
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 101
Age : 35
Location : pandan kl
Job/hobbies : tgk n naik motor ler!!!..
Humor : :p
Registration date : 2008-02-03

Back to top Go down

love and marriage

Post  antu_ride on Tue Mar 04, 2008 1:05 am

student ask a teacher, "what is love?"
> The teacher said, "in order to answer your
> question, go to the padi field and choose the
> biggest padi and come back.
>
> But the rule is: you can go throught them only
> once and cannot turn back to pick."
>
> The student went to the field, go thru first row,
> he saw one big padi,but he wonders....may be
> there is a bigger one later.
>
> Then he saw another bigger one... but may be
> there is a even bigger one waiting for him.
>
> Later, when he finished more than half of the
> padi field, he start to realise that the padi is not
> as
> big as the previous one he saw, heknow he has
> missed the biggest one, and he regretted !!!!
>
> So, he ended up went back to the teacher with
> empty hand. The teacher told him, "...this is
> love...
> you keep looking for a better one, but when later
> you realise, you have already miss the person...."
>
> "What is marriage then?" the student asked.
> The teacher said, "in order to answer your
> question, go to the corn field and choose the
> biggest corn and come back.
>
> But the rule is: you can go throught them only
> once and cannot turn back to pick."
>
> The student went to the corn field, this time he
> is careful not to repeat the previous mistake, when
> he reach the middle of the field, he has
> picked one medium corn that he feel satisfy,
> and come back to the teacher.
>
> The teacher told him, "this time you bring back
> a corn.... you look for one that is just nice, and
> you have faith and believe this is the best one
> you get.... this is marriage."
>

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  Mucup on Tue Mar 04, 2008 9:17 am

kopi tambah lagi satu..banyak ceter nak baca ni

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  antu_ride on Tue Mar 04, 2008 10:09 am

siapa jantan x bertanggung jawab tu rinaz...yg buat kau terlanjur tuh....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  Rinaz on Tue Mar 04, 2008 11:08 am

antu_ride wrote:siapa jantan x bertanggung jawab tu rinaz...yg buat kau terlanjur tuh....


Terlanjur Question Question

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  Mucup on Tue Mar 04, 2008 11:11 am

saper terlanjur tur..saper..saper...nak tahu gak aku

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  antu_ride on Tue Mar 04, 2008 2:43 pm

aper la korg ni...terlanjur bercinta dan frust...korg ingt aper?hehhhehheh...sedih jer bunyi puisi tuh....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  Rinaz on Tue Mar 04, 2008 3:20 pm

antu_ride wrote:aper la korg ni...terlanjur bercinta dan frust...korg ingt aper?hehhhehheh...sedih jer bunyi puisi tuh....

..sedih mmg sedih... Sad tp nk wat camner......mg dia bahagia dgn khidupan dia.usah diratapi n sesali ape yg blaku dlm hdp kita.sume ada hikmah dsebalik kejadian..hdp harus diteruskan...(emo la plak rinaz ni..hehehe)

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  kunan on Tue Mar 04, 2008 7:03 pm

ari ni baru pokcik baca puisi sadis....menusuk kalbuu...
pokcik pun tumpang bersedih....tapi nasihat pokcik, jgn biarkan CINTA bermaharalela dalam diri...yg perlu di CINTAI hanya yg maha ESA...

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  kunan on Tue Mar 04, 2008 7:43 pm

teringat pokcik sewaktu zaman bercinto dulu....alaa..cinto zaman-zaman dulu...
waktu tu pokcik darjah duo A....kelas paling biso laa berbanding kelas lain...pokcik terpikat kat anak cekgu matamatik...cekgu tu pulok menyandang jawatan hal ehwal disiplin...
satu hari...pokcik cubo kenyit mato kat anak cekgu tu...pokcik tak napok bapok nya duk perati gelagat pokcik...(anok cekgu tu sebenarnya sekelas dgn pokcik)...
kenyik punya kenyit....tetiba pokcik raso ada ore tarik telinga pokcik...
pokcik pun tepis lah dan berkato...mamat...mu jange la main telingo aku ni...aku tengoh syok ngan rohayu ni...( lupo nok oyak...anok cekgu tu namo rohayu..).... Very Happy

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Personaliti Lelaki...

Post  anje_gurl on Wed Mar 05, 2008 12:31 am

Aries (21 Mac - 20 April)

Orang Nya: Anak mak! Smart mamat.
Intelligent (boleh la….)

Tips utk memikat: Bagus untuk minah-
minah tudung (NO OFFENCE) but its
true.. Jejaka Aries suka wanita yang
sopan, tata-tertib.. sebab nak bawa
tunjuk mak so kena lah bawa balik yang
bagus punya.

WARNING: Jika anda betol anda rasa kes
ini pilihan anda, pilih lah. Kalau
tidak, jangan lah main-mainkan
hatinya. Hati dah luka sukar nak
dibaiki. Macam moto yang dah rosak,
makan bulan diworkshop baru baik.

Leo (24 Julai - 23 Ogos)

Orang nya: Penyayang, warm hearted,
tidak kedekut bila mahu berkongsi
kesenangan dan kemewahan dengan orang
yang disayangi nya. Jejaka Leo ini
juga seorang yang ambitious, self-
centered tapi tak ego.(kadang-kadang
je ego). Pandai berkata-kata.

Tips utk memikat: Sebagai perempuan,
harus lah menunjukkan kewanitaan yang
selembut-lembutnya. Kena tahu
bagaimana menilai dan menghargai
setiap ciri dan kualiti ada pada
jejaka leo.

WARNING: Jangan.. saya ulangi.. JANGAN
bercakap atau memuji lelaki lain di
hadapan LEO. Mereka tak suka dibanding-
bandingkan dengan orang lain.. mereka
tu sensitif! Sikit sikit tak boleh,
nanti merajok, balik bilang mak.

Virgo (24 Ogos - 23 September)

Orang nya: Pemalu, tak pandai mengawal
emosi, ceng’eng. Suka mencari
perhatian dari perempuan.

Tips utk memikat: Lelaki Virgo suka
yang pendiam, tak kecoh, sofisticated,
simple, jangan banyak cakap..(cerewet
pulak si virgo nie) So kenalah pandai
menyerlahkan nilai-nilai kewanitaan,
gaya yang manis, kelembutan dan tak
lupa kesabaran..(virgo ceng’eng.. kuat
merajuk)

WARNING: Bila pergi dating, jangan
pakai yang ter “over welming”.. virgo
ini gatal..(chicky duck) kalau dia
over gatal, kasi jer flying kick sama
dia.

Libra ( 24 September - 23 Oktober)

Orang nya: Cerewet, posessive, takes
things lightly when comes to quarrel
tapi jujur dlm segala hal. Suka buat
keputusan `last minute`. Seringkala
kontrol diri depan perempuan.

Tips utk memikat: Senang aje.. Libra
suka perempuan yang ceria, happy go
lucky.. SO be urself.

WARNING: So bila nak date.. makai lah
make-up yg sederhana.. tapi jangan
lupa cover-up pimple jika ada.. a big
turn off for Libra pasal diorang ingat
diorang nie semua hensem.

Scorpio ( 24 Oktober - 23 November)

Orang nya: Action serius, mudah
cemburu, mood swing..

Tips utk memikat: Sentiasa menghargai
nya.. nak bergayut di talifon berjam-
jam pun takpe! janji dengan dia,
kerana Scorpio ini macam Libra juga,
posessive. Tak suka berkongsi
perempuan nya dengan orang lain.

WARNING: Buat pilihan yg betol bila
mahu memikat scorpio, kerana bila dah
terjerat susah nak escape dari scorpio…
(jangan kata tak kasi warning)


Cancer ( 22 Jun - 23 Julai)

Orang nya: Segak, Step kaya, bermurah
hati, suka menunjuk-nunjuk dengan
kemewahan.. tetapi mereka adalah
sebalik nya..(berhati-hati ya)

Tips utk memikat: Jangan pulak anda
pun nak step kaya… nanti habis duit
dikebas.

WARNING: TOLONG Jangan terpedaya
dengan kata manis nyer.. first first
manis, kalau dah lama jadi masam..
kadang kadang jadi basi…

Sagitarius ( 23 November - 21 December)

Orang nya: Fu.. yoh.. siapa dapat
memang untung… Sagitarius org nya
happy aje.. suka (bergembira tepok
tangan sama2.. la la la..) bawa
partner jalan-jalan.. Sort of
adventurous.

Tips utk memikat:
Sentiasa ada kan
plan bila nak keluar.. tengok wayang
ke? kanoeing ke? Anything asal kan
jangan membosan kan…

WARNING: Jangan “u plan.. i plan
lah”..’confirm tak ada plan’.

Capricon ( 22 December - 20 Januari)

Orang Nya: Egoistic, ada batu duduk di
atas itu kepala, pendek kata Capricon
seorang yang sukar nak meluah kan
perasaannya. Jarang sekali anda akan
mendengar dia melafazkan ‘cinta’ pada
anda.

Tips utk memikat: COOL aje sis.. nak
tekel mereka bukan mudah.. jangan give
in selalu.. ajar sikit.. mereka jual
mahal.. kita jual lagi mahal

WARNING: Macam layang-layang putus
tali.. jual mahal.. mahal jugak sis..
jangan mahal sampai terputus tali..
melepas lah kau nanti…

Aquarius ( 21 Januari - 19 Februari)
Orang Nya: Pijak semut tak mati… Suka
yang cantik dan menarik perhatian.

Tips utk memikat: Kacang aje..
sentiasa berpakaian cantik, glamer..
comfirm dia sentiasa nak berkepit aje
dengan you.

WARNING: Lelaki Aquarius nie cepat
bosan dengan orang.. so sebelum dia
tinggal kan kita.. kita blah dulu

Pisces (20 Februari - 20 Mac)

Orang Nya: Segak, bergaya, ngada-
ngada, choosy.. Mudah perasan.
walaupon tak hensem..

Tips utk memikat: Senyum sikit kat
dia, mesti dia akan ingat sampai bila-
bila.

WARNING: Mungkin bakal jadi playboya.

Taurus (21 April - 21 Mei)

Orang nya: Mencabar. garang seperti
singa, takut seperti tikus. Mereka
tidak tetap dengan pendirian sendiri.
Suka Bantu orang lain.

Tips utk memikat: Low profile sikit,
mereka suka sesuatu yg mencabar, let
him find out the real you…

WARNING: Kadang-kadang diorang suka
buat kelakar seorang seorang… kesian
takde orang lain layan…

Gemini (22 Mei - 21 Jun)

Orang nya: Mudah Gemok! egoistic, tak
suka kalah. Kalau ada debate, jangan
harap anda nak menang.. dalam apa-apa
persoalan jua mereka ada aje alasan nya

Tips utk memikat: Sabar aje lah.. be
patient. Sebagai perempuan, mengalah
lah sikit.. lambat laun hati nya akan
lembut jugak.. Lelaki Gemini nie suka
pada perempuan yang lembut, hatinya
akan lembut jua.

WARNING: Jangan bersikap terlalu kasar
dengan nya.. kalau dah tak tahan
dengan mereka.. blah aje jangan banyak
cakap.. mereka panas baran. Tak guna
bertengkar anda tak akan menang punya
pasal diorang nak menang jer…..



ketahui la personality diri anda wahai bikerz-bikerz HRC

aDIOsss..

anje_gurl
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 101
Age : 35
Location : pandan kl
Job/hobbies : tgk n naik motor ler!!!..
Humor : :p
Registration date : 2008-02-03

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  antu_ride on Wed Mar 05, 2008 8:17 am

Scorpio ( 24 Oktober - 23 November)

Orang nya:
Action serius, mudah
cemburu, mood swing..

Tips utk memikat: Sentiasa menghargai
nya.. nak bergayut di talifon berjam-
jam pun takpe! janji dengan dia,
kerana Scorpio ini macam Libra juga,
posessive. Tak suka berkongsi
perempuan nya dengan orang lain.

WARNING: Buat pilihan yg betol bila
mahu memikat scorpio, kerana bila dah
terjerat susah nak escape dari scorpio…
(jangan kata tak kasi warning)

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: apa-apa saja..

Post  Sponsored content Today at 9:36 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum