Ride Sawadeekapp....

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  daeim on Tue Jan 15, 2008 12:02 pm

boleh, tapi g naik moto ape..? BlackBird aku nak turun Siam lagi ker..?

meh pinjam sape2 ada mesin 250, aku bwk g...boleh..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  crazyfrog on Tue Jan 15, 2008 12:06 pm

daeim wrote:boleh, tapi g naik moto ape..? BlackBird aku nak turun Siam lagi ker..?

meh pinjam sape2 ada mesin 250, aku bwk g...boleh..?

-daeim-

Jangan risau....motot, petrol dan sen sponser...... affraid affraid affraid tapi sapa yang leh ikut pegi belum confirm....bergantung pada budibicara jawatankuasa pemilihan, kerana tempat adalah terhad..... rabbit rabbit rabbit

_________________
HRC 4ever..........
My ride.....

crazyfrog
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 144
Age : 44
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  daeim on Tue Jan 15, 2008 12:50 pm

OK..OK...put my name in the list...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  Mucup on Tue Jan 15, 2008 12:54 pm

huh dah masuk bab koprat ko org ceter ni,untuk ride ke indo china..takut aku tgk ehehhee...harap berjaya ah ride ni,aku kira support dr RR aja ler...

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  daeim on Tue Jan 15, 2008 12:55 pm

Mucup wrote:huh dah masuk bab koprat ko org ceter ni,untuk ride ke indo china..takut aku tgk ehehhee...harap berjaya ah ride ni,aku kira support dr RR aja ler...

hehehe...jom arrr...kalau paperwork bagus...strong....tentu bos ko approve cuti nyer....mengharumkan nama negara...toi x..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  eazybuG on Tue Jan 15, 2008 2:21 pm

Bug telah bersedia sekarang untuk menjelajah negara orang plak... Very Happy Very Happy
Jom aaa kita pakat gi sana. Mucup, apa susah ngan cuti tu? Kita bukan nya nak mintak 8 hari straight, 8 hari tu termasuk sabtu dan ahad ler. Ko perlu mintak 5 hari jer.....takkan itu pun tak lepas? Haaa, tu lah, tidur lagi masa keje... cheers cheers

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  eazybuG on Tue Jan 15, 2008 2:22 pm

Bab hari tu, jangan bimbang, aku ngan Frog akan ajaskan bagi memudahkan semua orang. Smile

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  Mucup on Tue Jan 15, 2008 2:39 pm

cuti x jadi masalah mana aku rasa,nak cuti setahung pong boleh,yg jadi masalah...ish susah nak ceter ah... Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  eazybuG on Tue Jan 15, 2008 3:00 pm

Aku rasa aku tahu masaalah mu tuh.....HRC kan.....musti takut %$##@$#$%........ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  antu_ride on Wed Jan 16, 2008 12:35 am

eazybuG wrote:Aku rasa aku tahu masaalah mu tuh.....HRC kan.....musti takut %$##@$#$%........ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

aku rasa aku taknak subahat la ngan perkara2 yg kurafat ni...jom arr mucup kiter gi ride dlm mesia jer....kan kalau kita gi myanmar kena colek pastu dia kerat kaki suruh kita mintak sedekah...daiem xpe lah...dia dah sekulit ngn org myanmr...cabooottttt.......

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  daeim on Wed Jan 16, 2008 1:42 am

antu_ride wrote:
eazybuG wrote:Aku rasa aku tahu masaalah mu tuh.....HRC kan.....musti takut %$##@$#$%........ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

aku rasa aku taknak subahat la ngan perkara2 yg kurafat ni...jom arr mucup kiter gi ride dlm mesia jer....kan kalau kita gi myanmar kena colek pastu dia kerat kaki suruh kita mintak sedekah...daiem xpe lah...dia dah sekulit ngn org myanmr...cabooottttt.......

oits antu_ride...kenal lama dah...nama aku pun salah eja kaa..?? daeim laaa....bkn daiem...hmmm....iye laa...aku jer la yg sekulit...mcm ko tu putih sgt...hehehe...

ko tanya perok, kat Myanmar tu mcm muka ko lagi byk...hehehe...isau ko jer nanti kena culik

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  Mucup on Wed Jan 16, 2008 9:06 am

ish ko dua org ni,aku dok tgk kurang lebih jer,so kena hati-hati ah bila dok kat myamar sana ehehheee... Twisted Evil Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  daeim on Wed Jan 16, 2008 9:15 am

Mucup wrote:ish ko dua org ni,aku dok tgk kurang lebih jer,so kena hati-hati ah bila dok kat myamar sana ehehheee... Twisted Evil Twisted Evil

Sawadeekapppp....masuk kot pintu...keluaq kot tingkap.....jgn sampai kena tangkap....hehehehe... What a Face What a Face

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  Mucup on Wed Jan 16, 2008 11:00 am

ai cam ada pengalaman jer ko ni mat daeimmm..kompius aku kesihatan ko sekarang ni... Twisted Evil Twisted Evil .maklum ah kat thai sana kan leh caya sangat..

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  eazybuG on Wed Jan 16, 2008 11:40 am

daeim wrote:
Mucup wrote:ish ko dua org ni,aku dok tgk kurang lebih jer,so kena hati-hati ah bila dok kat myamar sana ehehheee... Twisted Evil Twisted Evil

Sawadeekapppp....masuk kot pintu...keluaq kot tingkap.....jgn sampai kena tangkap....hehehehe... What a Face What a Face

-daeim-

Aaaaiii.....bukan ker memang nak keluaq ikot tingkap....? Laughing Laughing Laughing Laughing

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  Mucup on Wed Jan 16, 2008 3:21 pm

mat daeim dah x tentu hala dah sekarang ni,sejak balik dr thai,asyik nak masuk kuar je kerjanya...heran aku,apa yg telah terjadi semasa dia ride ke thai ... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  eazybuG on Thu Jan 17, 2008 12:21 am

Mucup wrote:mat daeim dah x tentu hala dah sekarang ni,sejak balik dr thai,asyik nak masuk kuar je kerjanya...heran aku,apa yg telah terjadi semasa dia ride ke thai ... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  kunan on Thu Jan 17, 2008 10:53 pm

Mucup wrote:cuti x jadi masalah mana aku rasa,nak cuti setahung pong boleh,yg jadi masalah...ish susah nak ceter ah... Very Happy Very Happy

aku pon sama cam mucup...nak cuti 10 tahun pun bleh Very Happy ...skarang ni dah hampir 2 bulan dah aku cuti...bukan cuti pon, berenti kerja terus bounce bounce ....tak jadi masalah kalau nak pergi, tapi akan tambah bermasalah jika nak pergi...buat-buat faham aje laa... Laughing Very Happy

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  eazybuG on Fri Jan 18, 2008 1:32 am

...aku lak rasa macam bertambah masaalah kalau tak pegi..... Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  Mucup on Fri Jan 18, 2008 7:58 am

eazybuG wrote:...aku lak rasa macam bertambah masaalah kalau tak pegi..... Very Happy

mu ore buje lain ah bro ekekkekeeee.... Very Happy Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  kunan on Fri Jan 18, 2008 11:13 am

dia buje trlajak...bebas nak buat apa saje dan nak g mana... Very Happy ....

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  Mucup on Fri Jan 18, 2008 5:02 pm

kunan wrote:dia buje trlajak...bebas nak buat apa saje dan nak g mana... Very Happy ....

kita kena elak dr berkawan ngam ore buje ni,bhy kan terpengaruh nanti... Laughing Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  kunan on Fri Jan 18, 2008 6:18 pm

ore buje kena brsain nga kelab buje...kita kelab kadang-kadang.. Smile

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  eazybuG on Fri Jan 18, 2008 11:59 pm

kunan wrote:ore buje kena brsain nga kelab buje...kita kelab kadang-kadang.. Smile

Ore bje ni fleksibel, nok masuk buje pung buleh, nok masuk kadang kadang pun buleh...... Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  Mucup on Mon Jan 21, 2008 9:29 am

jangan salah masuk club udah la bro,kan ada tido kat luar ekekekkeee Laughing Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Sawadeekapp....

Post  Sponsored content Today at 6:21 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum