Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  Mucup on Fri Apr 04, 2008 10:44 am

sniperz wrote:Cool Cool Cool

Woooww...

Salute2 ride nie...

mahu tak salute,dua buah motor jer yg ride,tercatit dalam sejarah HRC nya ride paling ramai ehehheee..

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  kunan on Fri Apr 04, 2008 4:56 pm

masukkan dlm guinees book of record.. Very Happy

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  daeim on Sun Apr 06, 2008 8:52 pm

tu yg pantai timur...UTARA punye report blom kuar lagik...hhehehee

lagi ramai ahli ride nyer..

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  Mucup on Mon Apr 07, 2008 10:23 am

ha..aa sebab terlalu ramai ah sampai hari ni lom lagi kuar2 nya report kan..kan.

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  eazybuG on Mon Apr 07, 2008 6:06 pm

Mucup wrote:ha..aa sebab terlalu ramai ah sampai hari ni lom lagi kuar2 nya report kan..kan.

...hehehehehe....jgn sampai tak keluar langsung udoh lerrr.... Laughing

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  Mucup on Tue Apr 08, 2008 12:41 pm

aku rasa dah tak akan kuar report ride dr mat daeim ni,xyah tunggu ah..naik gelap ah kita di nunggu.. Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  daeim on Tue Apr 08, 2008 5:08 pm

Ride Mengundi Report - Geng Utara

8 Mar, Sabtu, 7.30 pagi - Berkumpul di Restoran Jejantas Sungai Buloh. Ahli yg sepatutnya join utk ride Utara ini telahpun gerak awal pada hari Jumaat dan cuma tinggal aku jer, hehehe...then aku pun gerak ke hentian seterusnya, RnR Rawang

Semasa isi minyak dan lepak2 jap sarapan...aku ternampak satu ZZR warna silver tgh rehat2 sebelah pam angin..nampak mcm kenal..then aku pun terus ke situh..rupa-rupanya si mdeen dan isteri...die berhenti sbb nak RV dgn harimaumalaya dan isteri juga..mereka akan ke Utara...tetapi bkn utk mengundi..utk berehat ke Koh Lata...hehehe..so dah ade geng...tiba2 lak aku ternampak ade sebijik CB4 tgh check angin tayar....tegur2 gak la dgn mdeen...'mcm nie la kaler moto kaneda...tiba2 lepas isi angin mamat Cb4 tu dtg kat kitorang..rupa2nya betul..si kaneda..die pun nak gerak ke Utara, Kuala Kangsar..so kitorang dah ada 4 biji moto utk ke Utara

Pit stop seterusnya di Tapah utk bfast...pehtu kami berpecah di Ipoh kerana masing2 menuju ke destinasi sendiri...aku lak sampai di Kulim jam 12.30 t/hari dan terus ke tempat mengundi...punya la ramai org..then..aku balik umah dulu..letak beg...then koi 2 ptg aku g balik kat sekolah tuh...hahaha..x ramai org..

So..aku gerak lik KL pada Ahad jam 11 pagi dan sampai di umah jam 2.30 ptg

conclusion nya...ride alone nie menarik gak...nak laju mana boleh..nak benti kat mana boleh..nak slow mana pun buleh...anyway, walaupun aku ride balik sorang, tapi aku telah menunaikan tanggungjawap aku sebagai rakyat Malaysia

Takbirrrrrr..!!!

-daeim-

p/s : sori gambar xde sbb kamera tertinggal...hehehe..kat mdeen ada gambar masa kitorang sarapan kat Tapah..tunggu die email nanti aku post kat sini

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  Mucup on Wed Apr 09, 2008 11:37 am

huh best betol report mat daeim,patut ah lama dia dok cari idea camana nak buat report..cam hampeh jer ekekkee.. Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  Rinaz on Wed Apr 09, 2008 12:06 pm

Mucup wrote:huh best betol report mat daeim,patut ah lama dia dok cari idea camana nak buat report..cam hampeh jer ekekkee.. Very Happy

at least dia wat gak report utk kita sume..... cheers cheers wpun mkn ms bulan2.. Very Happy Very Happy

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  eazybuG on Wed Apr 09, 2008 5:40 pm

Jauh ride tuh.....dari KL sampai Kulim tuuu.......kalau ikut betul betul Daeim punya format report, mauu dok ada 3 page tuuu...... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Kira report yg Daeim bagi tu, summary ride jer laaa..... Laughing Laughing Laughing

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  daeim on Mon Apr 14, 2008 7:51 am

heheheh....format report arrr...dekat jer la KL Kulim...bkn jauh mana pun...2 3 jam sampai laaa....

bila nak buat ride ke Kulim, then kite g air terjun Lata Sedim mandi manda...ppeerrghhh besh tuh

kalau x nak, kita ride g Baling, lepak kat air panas Lenggong...leh 'cuci' mata

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  Mucup on Mon Apr 14, 2008 10:13 am

mu sembang jer daeim kata nak ghi,kan tiba masanya macam2 alasan lak..kata motor lom beli ah,motor pancit ah.. Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  eazybuG on Mon Apr 14, 2008 12:58 pm

daeim wrote:heheheh....format report arrr...dekat jer la KL Kulim...bkn jauh mana pun...2 3 jam sampai laaa....

bila nak buat ride ke Kulim, then kite g air terjun Lata Sedim mandi manda...ppeerrghhh besh tuh

kalau x nak, kita ride g Baling, lepak kat air panas Lenggong...leh 'cuci' mata

-daeim-

Apa tak 2-3 jam nyer.....ikut bontot lori punyer pasal....... Laughing Laughing Laughing Laughing

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  Mucup on Tue Apr 15, 2008 11:31 am

aku ikut mu jer daeim,mu kata jer nak gi ride mana,kulim ker,air panas ker,air suam ker,air mani ker,aku ikut jer,janji mu nak ride.. rabbit

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  antu_ride on Tue Apr 15, 2008 2:28 pm

mu nk ride mat daeim smpai air mani ker mucup?...nauzubillah...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  kunan on Tue Apr 15, 2008 3:31 pm

mucup bukang stakat air mani jer...air mazi pun dia ikut gi.. Very Happy

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  daeim on Wed Apr 16, 2008 11:42 pm

ape nie cite2 lucah...? antu nie...hishhh...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  Mucup on Fri Apr 18, 2008 12:41 pm

tak baik ahhh

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  daeim on Fri Apr 18, 2008 4:44 pm

hehehe...antu arrr..

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  antu_ride on Sat Apr 19, 2008 12:19 pm

bukan aku arr...mat daeim arr kalu jenih kuca ranga nih....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  Mucup on Mon Apr 21, 2008 10:02 am

mat daeim mu lock ah topik ni..mu kan AJK..AHLI JANTAN KABARET...

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  daeim on Mon Apr 21, 2008 12:07 pm

aku jer la sume..sume aku...alih2 aku..korang xde la...sume yg x besh aku...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  Mucup on Mon Apr 21, 2008 1:03 pm

heheehhee mat daeim dah marah tur...caboootttttttt... Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  daeim on Mon Apr 21, 2008 2:51 pm

any comment...?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  Mucup on Mon Apr 21, 2008 4:07 pm

mu comment ah..

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Mengundi 2008(PRU08)

Post  Sponsored content Today at 2:00 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum