TTS - Report

View previous topic View next topic Go down

TTS - Report

Post  daeim on Tue May 20, 2008 11:39 am

TTS pada minggu nie, butiran seperti dibawah :

Tarikh : 20 May 2008
Hari : Selasa
Masa : 9.00 mlm
Tempat : Restoran Light Cafe, Pandan Indah

Kedatangan anda semua amatlah dialu-alukan. Terima kasih.

-daeim-


Last edited by daeim on Wed May 21, 2008 9:33 am; edited 1 time in total

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  Mucup on Tue May 20, 2008 2:00 pm

mu kata jer nak datang,bila aku dtg mu pulok yg x datang,x pon bila datang nak balik cepat...fening.. Mad

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  eazybuG on Tue May 20, 2008 3:45 pm

Kalu janji puko 9, keno dtg puko 8 la jawabnyor..... Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  daeim on Tue May 20, 2008 4:52 pm

mlm nie aku dtg insyallah...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  daeim on Wed May 21, 2008 9:33 am

Salamz semua...sessi Tonggang Teh Sesama malam tadi telah berjaya diadakan di Light Cafe, Pandan Indah. Antara yg hadir crazyFrog, massam^kiut, easybug, ladyBug, antu_ride, antuk_ride Jr dan aku.

Byk perkara2 serius dan lawak yg dibincangkan seperti :

1. Hari Keluarga HRC
2. Jadual Ride seterusnya
3. Perancangan ride ke Thailand
4. Ayat2 menarik UFO
5. Jemputan ke majlis perkahwinan adik angkat antu_ride di Melaka

Jadi, kepada sesiapa yang tidak dapat menghadirkan diri sila tgk pada perkara yg kita telah bincangkan dan jika ada cadangan dan idea yg lebih baik, sila kemukakan bagi menaikkan kemahsyuran HRC - HardcoreRiderz Community

Sekian, Terima kasih.

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  kunan on Wed May 21, 2008 4:01 pm

laa..ada tts ruponya mlm tadi...sori geng, aku baru jer buka website ni....almaklum laa, bizi psl duk layan org politik....tambahan plak Dr.M kuar pati, itu yg kelam kabut ckit..maklum ajo la, aku ni penyokong yg paling tak kuat dia..hehehe..

mlm tadi ada la ku dengar henpon aku mengiau-ngiau....tapi aku dah hampir lena...pagi tadi aku check, rupo nya mat daeim yg call...sori la daeim, aku tak sempat jwp call hang..

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  eazybuG on Wed May 21, 2008 5:37 pm

kunan wrote:laa..ada tts ruponya mlm tadi...sori geng, aku baru jer buka website ni....almaklum laa, bizi psl duk layan org politik....tambahan plak Dr.M kuar pati, itu yg kelam kabut ckit..maklum ajo la, aku ni penyokong yg paling tak kuat dia..hehehe..

mlm tadi ada la ku dengar henpon aku mengiau-ngiau....tapi aku dah hampir lena...pagi tadi aku check, rupo nya mat daeim yg call...sori la daeim, aku tak sempat jwp call hang..

Beli la muto cepat sikit.....buleh kita berkonvoi ramai2 lagi. Cadangan yang ada nak buat termasuk round Pantai Timur lagi. Diharap, kali ni, kita akan pergi dgn lebih ramai peserta.....lebih meriah. Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  daeim on Wed May 21, 2008 11:00 pm

betul betul betul...kata Upin dan Ipin

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  eazybuG on Thu May 22, 2008 2:30 am

daeim wrote:betul betul betul...kata Upin dan Ipin

-daeim-

Upin ngan Ipin nak pegi jugak ker? Laughing

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  daeim on Fri May 23, 2008 12:10 pm

hehehe..moto masuk sepital...konvoi kemana2 stop jap...

nanti dah discharge, bleh arrr g Thailand

heheheh

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  Mucup on Fri May 23, 2008 12:46 pm

mu kan mat daeim asyik nak ke thailand jer,xder tempat lain ke selain thailand tur..jom ah kita pusing belah barat lak..aku lom lagi pusing belah sana ni...timur dah..

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  daeim on Fri May 23, 2008 12:50 pm

14-15 Jun nie..kita g Lata Kinjang then melawat perkampungan org Asli...amacam..? sket2 kita explore Pantai Barat

ok?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  Mucup on Fri May 23, 2008 1:06 pm

ni aku nak cadang jer ah,mu suka tak aku tak pasti ah,apa kata kita gi ride umah anak yatim pulak,asyik ride makan angin jer..sesekali apa salahnya kita buat amal menziarahi anak yatim lak..setuju ker... Sad Sad

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  daeim on Fri May 23, 2008 3:48 pm

laa..kan ride nature n friendly tu ada menziarah perkampungan org Asli....kire kebajikan la tuh..lepas nie kite buat la ride ke rumah anak yatim kat kuala kangsar or Sg Petani...OK?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  eazybuG on Fri May 23, 2008 4:43 pm

daeim wrote:laa..kan ride nature n friendly tu ada menziarah perkampungan org Asli....kire kebajikan la tuh..lepas nie kite buat la ride ke rumah anak yatim kat kuala kangsar or Sg Petani...OK?

-daeim-

Pas gi umah anak yatim tu, kita gi pulak kat umah bapak yatim......ehehehehe... Laughing

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  daeim on Fri May 23, 2008 4:48 pm

oits...serius nie..tgk kat Idea Meletup HRC...aku tgh compile umah anak2 yatim yg bakal kita pegi

ada satu NGO nak join..amacam..? kite ride je kasi meriah

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  eazybuG on Fri May 23, 2008 4:50 pm

daeim wrote:oits...serius nie..tgk kat Idea Meletup HRC...aku tgh compile umah anak2 yatim yg bakal kita pegi

ada satu NGO nak join..amacam..? kite ride je kasi meriah

-daeim-

Redahhh jer..... Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  Mucup on Fri May 23, 2008 4:50 pm

hidup mat daeim ehehhe..umah org asli tu kita takyah gi takpe,dah tentu org asli tu ada mak bapak dia ehehhee..apa laa mat daeim ni..org asli kalu bagi umah kat bandar pon dia tak mahu ..

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  eazybuG on Fri May 23, 2008 4:53 pm

Mucup wrote:hidup mat daeim ehehhe..umah org asli tu kita takyah gi takpe,dah tentu org asli tu ada mak bapak dia ehehhee..apa laa mat daeim ni..org asli kalu bagi umah kat bandar pon dia tak mahu ..

Ehh, mu jangan kata kata lagu tu mucup. Orang asli kat cameron highland tu, umoh macam bangsal padi, tapi ada astro wei.....haa main2. Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  Mucup on Fri May 23, 2008 4:56 pm

parabola ada takk... Laughing Evil or Very Mad

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  eazybuG on Fri May 23, 2008 4:59 pm

Mucup wrote:parabola ada takk... Laughing Evil or Very Mad

Parabola hanya untuk paralimpik sahaja masa main kat para para sakura...... Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  daeim on Fri May 23, 2008 6:27 pm

wakakakakaak..!!!

any comment..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  daeim on Fri May 30, 2008 12:08 pm

XTVT nie dah pun berlalu, so kita LOCK jer la..next TTS kalau ada lagi akan buat thread baru utk Report TTS

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: TTS - Report

Post  Sponsored content Today at 6:23 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum