Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Page 3 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  antu_ride on Mon Feb 09, 2009 12:55 pm

ketua hrc dok berendam lg dalam kolam...tu yang x kuar2 lg....tapi kalu red free abg antu pun blh jadi ketua jap....ekekkeke...jom red kita bincang2 apa2 yg patut....ekekkekke....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  daeim on Tue Feb 10, 2009 7:48 am

hehehe...ketua HRC dok dlm paya lagik...x tubik2 lagi nie..hehehe...asyik berendam jerkk..xpa...abg antu leh jadi wakil ketua..hahahahaha

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  kunan on Tue Feb 10, 2009 11:52 am

kalo nak lantik ketua baru, kena buat pilihanraya....macam kat perak tu...baru adil..

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  Mucup on Tue Feb 10, 2009 2:48 pm

tabung palestin dah buat,tabung HRC bila nak wujud ni...

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  antu_ride on Tue Feb 10, 2009 2:49 pm

wa cadangkan abe6 la ganti jadi ketua...dia ader wawasan besar skit...ekkekeke...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  red on Tue Feb 10, 2009 11:48 pm

antu_ride wrote:ketua hrc dok berendam lg dalam kolam...tu yang x kuar2 lg....tapi kalu red free abg antu pun blh jadi ketua jap....ekekkeke...jom red kita bincang2 apa2 yg patut....ekekkekke....

antu.. kalau HRC ni serius it wud be a best bikerz website.. study tp mesti ada sokongan sume..
cheers cheers cheers
antu u as a leader y dont u take diz oputuniti to make it real..
mmg skarang website ni tak ramai ahli...
who knows korang boleh lagi gempak dari mana2 website yang dah ada.. mmg skarang pun dah gempak but we need more... cherry
buat byk aktibiti yang boleh promote korang..

red
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 94
Age : 45
Location : redearth
Job/hobbies : reading
Registration date : 2009-01-02

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  red on Tue Feb 10, 2009 11:51 pm

afro afro afro afro afro afro lol! lol! lol! lol! lol!

red
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 94
Age : 45
Location : redearth
Job/hobbies : reading
Registration date : 2009-01-02

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  Mucup on Wed Feb 11, 2009 9:26 am

betol kata-kata red...aku sokong sampai ke titisan darah terakhir kata-kata red tur...red dr mana yer ehehhehe..apa jantina ..bukan apa..takut sama jenis jer kuikuikuiii.. Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  antu_ride on Thu Feb 12, 2009 2:21 pm

red wrote:
antu_ride wrote:ketua hrc dok berendam lg dalam kolam...tu yang x kuar2 lg....tapi kalu red free abg antu pun blh jadi ketua jap....ekekkeke...jom red kita bincang2 apa2 yg patut....ekekkekke....

antu.. kalau HRC ni serius it wud be a best bikerz website.. study tp mesti ada sokongan sume..
cheers cheers cheers
antu u as a leader y dont u take diz oputuniti to make it real..
mmg skarang website ni tak ramai ahli...
who knows korang boleh lagi gempak dari mana2 website yang dah ada.. mmg skarang pun dah gempak but we need more... cherry
buat byk aktibiti yang boleh promote korang..

abg antu x nak la jadi ketua...kan jd macam rampasan kuasa kat satu negeri tu..biarlah undi yg menentukan...lgpun batin frog masih kuat dan gagah perkasa...(kalu x caya...cuba bilang berapa ramai anak dia...ekekkeke) kalau dia dah uzur nti...bolehla kita lantik batin baru bagi rumah panjang ni....cuma jgn lantik mat daeim dah la...maklum lah...pinggang dia dah x kuat...kan masuk spital lg...sian dia...huhuhu...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  daeim on Thu Feb 12, 2009 2:25 pm

hehehe..ko dah test ke tau pinggang aku x kuat.? heheheh...jom arrr g Siam..test tgk..!!

wakakakaka..!!~

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  antu_ride on Thu Feb 12, 2009 2:42 pm

ishh...x insaf2 lagi mat daeim ni...ari tu masa aku melawat dia...badan dia dah ader bau2 tanah dah...segar jer skit ajak gi siam...ko tukar warga negara jerlah daeim...terus dok sana....ekekkeke....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  Mucup on Thu Feb 12, 2009 3:31 pm

tu ah mat daeim kalau nak kenal..nafsu sentiasa mahu,insaf laaa mat daeim..badan mu tu cam antu kata ah,dah ada bau2 tanah dah...jgn sampai kita org gi ambik kat siam sana wak balik mari sini ..ehehehhee bounce

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  daeim on Fri Feb 13, 2009 12:18 am

kita pun berasal dari tanah...insaflah wahai die libas...wakakakakak

antu pun apa kurangnya...hehehehe

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  antu_ride on Fri Feb 13, 2009 12:27 pm

mari lah kita berdoa bersama2 agar mat daeim segera bertaubat...mcm kata kapal singh ari tu...anuar ibrahim harus bertaubat....mat daeim pun harus bertaubat....ekekkekeke...jgnla sensitip abg daeim...org yg beriman itu sentiasa mengingati mati....ekekke...berpesan pesan lah dgn kebenaran dan berpesan2 lah dgn kesabaran...amin...ekkekeke...ya allah ampunkan lah aku...aku dah byk berbuat dosa.... Crying or Very sad Crying or Very sad

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  daeim on Sat Feb 14, 2009 10:16 am

aminnnn..!! jgn sekadar hanya tulisan je dah laaa... Very Happy Very Happy

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  antu_ride on Sat Feb 14, 2009 6:43 pm

isshh...x penah pun aku tulis kat sini....ekekekke...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  daeim on Sun Feb 15, 2009 8:12 pm

hehehe..ko menaip...heheh..lain kali aku kena betulkan ayat apa2 yg tergantung...kot2 ada yg musykil x paham

hehehhehe

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  Mucup on Mon Feb 16, 2009 12:23 pm

so bg ah apa-apa idea yg boleh buat website ni meletup..asyik ceter sama jer..apa laa ko orgnya otak ni,x kreatif langsung ah ekekekkeke..tgk aku sentiasa kreatif dan inovatif apa.. Twisted Evil Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  antu_ride on Mon Feb 16, 2009 5:18 pm

elleeehhh...red lagi kraetif...tgk...dia pandai wat logo....ekkekekke...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  Mucup on Tue Feb 17, 2009 11:53 am

red buat logo jer,aku bapok segala logo leh buat ehehhehe..korang cakap je logo camana.. Twisted Evil
logo pegang lutut ker,loga give me oil ker..semua boleh ekekekekke

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  antu_ride on Wed Feb 18, 2009 12:58 pm

cuba mu buat logo pegang lutut aku nok tgk camner....ekkekeke...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  daeim on Thu Feb 19, 2009 11:10 am

ha'ah..aku tunggu gak logo tu..buat arr mucup..kata bapak segala logo mu leh buat..hehehe

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  antu_ride on Thu Feb 19, 2009 12:38 pm

buat arr mucup...mucup dang dia buat...ganas selalu....ekkekeke...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  Mucup on Fri Feb 20, 2009 11:42 am

kita berbalik pada topik asal yer,emmm camana tabung tur,jadi tak nak tubuhkan..aku sokong jer ekekkekee Twisted Evil Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  antu_ride on Sun Feb 22, 2009 2:48 pm

macam kita tubuh tabung palestine tu ker?ekekkeke....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Cadangan menubuhkan Tabung Kebajikan utk warga HRC

Post  Sponsored content Today at 9:36 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum