Gua adalah Karp Chai.

Page 1 of 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

Gua adalah Karp Chai.

Post  eazybuG on Sat May 24, 2008 11:46 am

Mmmmm.....sesiapa yg ada kapchai tu bleh la bertumpang teduh kat dalam thread nih. Bleh berbincang tentang motor memasing. Tapi perkara yang ilmiah jer la.
Tapi, siapa yang pakai kapchai dalam HRC ek? Kalau tak silap, sorang jer setakat ni yang pakai kapchai. Siapakah orang itu....hehehehe.....nampaknya, beliau akan berbincang dgn diri dia sorang jer la.... Laughing Laughing

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  daeim on Sat May 24, 2008 12:58 pm

oits..aku pun pakai kapchai gak...nama kapchai aku BlackBird n jarak perjalanan yg paling jauh ialah Adventure Northern Thailand..heheheh

arini kapchai aku kat 'hospital'....ada operation sket...valve sudah bakar..ampehhhh..

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  eazybuG on Sun May 25, 2008 5:20 pm

daeim wrote:oits..aku pun pakai kapchai gak...nama kapchai aku BlackBird n jarak perjalanan yg paling jauh ialah Adventure Northern Thailand..heheheh

arini kapchai aku kat 'hospital'....ada operation sket...valve sudah bakar..ampehhhh..

-daeim-

Tapi, kapchai mu semakin dilupakan... Rolling Eyes

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  crazyfrog on Mon May 26, 2008 11:22 am

Hehe...Perok kupchai atau Chapchai atau Penchachai......huhuhu..... Rolling Eyes

_________________
HRC 4ever..........
My ride.....

crazyfrog
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 144
Age : 44
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  Putri Ainisya on Thu May 29, 2008 2:11 pm

Abg Perok ni mesti golongan berada kan? Motor sampai ada 3 biji. Siap ada R1 tuuu.., bestnya. Salah satu dari motor idaman Putri tu. Motor Lagenda pun ada, tapi kalau sebut pasal motor cub, putri minat yamaha 125z. Bodi dia mengancam la. Motor tu mesti laju kan? Kalau ada rezeki, putri nak juga beli 125z tu. Buat motor no 2. Very Happy

Putri Ainisya
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 68
Age : 28
Location : Seremban
Job/hobbies : Melancong, Melencong, Melelong.
Registration date : 2008-05-24

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  crazyfrog on Thu May 29, 2008 5:49 pm

Biar pape asal bergaye......Bro. Bug ada 125Z..... bounce

_________________
HRC 4ever..........
My ride.....

crazyfrog
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 144
Age : 44
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  eazybuG on Thu May 29, 2008 6:28 pm

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  antu_ride on Sat May 31, 2008 2:30 am

abg antu ader gak Z....tapi zzzzzzzzz........

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  BabyCatz on Sat May 31, 2008 2:51 am

Abg antu, x tido lagi ke...?? berjaga nampak...hehehe.. Evil or Very Mad

BabyCatz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 18
Age : 36
Location : Kuala Lumpur
Job/hobbies : travelling...
Registration date : 2008-05-24

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  antu_ride on Sun Jun 01, 2008 3:14 am

kerja abg antu merbahaya...siang malam berjaga-jaga....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  Putri Ainisya on Mon Jun 02, 2008 12:09 pm

Abg bug pernah dtg seremban tak? Kalau datang, boleh putri test 125z abg. Mesti best kan? Berapa speed motor 125z abg bug? Abg bug pegi thailand ari tu pakai 125z tu ke? Macho la abg bug ni, dengan 125z pun boleh sampai ke thailand. Putri bagi tabik sprrrrring kat abg. flower

Putri Ainisya
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 68
Age : 28
Location : Seremban
Job/hobbies : Melancong, Melencong, Melelong.
Registration date : 2008-05-24

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  crazyfrog on Mon Jun 02, 2008 5:17 pm

Putri Ainisya wrote:Abg bug pernah dtg seremban tak? Kalau datang, boleh putri test 125z abg. Mesti best kan? Berapa speed motor 125z abg bug? Abg bug pegi thailand ari tu pakai 125z tu ke? Macho la abg bug ni, dengan 125z pun boleh sampai ke thailand. Putri bagi tabik sprrrrring kat abg. flower

tak cukup spring......perok leh bagi pinjam spring lagenda, spring rxz, spring rc 80 dan macam lagi arrr....spring rolls pun bulehhhh....hhehehehe....

_________________
HRC 4ever..........
My ride.....

crazyfrog
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 144
Age : 44
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  eazybuG on Mon Jun 02, 2008 7:19 pm

crazyfrog wrote:
Putri Ainisya wrote:Abg bug pernah dtg seremban tak? Kalau datang, boleh putri test 125z abg. Mesti best kan? Berapa speed motor 125z abg bug? Abg bug pegi thailand ari tu pakai 125z tu ke? Macho la abg bug ni, dengan 125z pun boleh sampai ke thailand. Putri bagi tabik sprrrrring kat abg. flower

tak cukup spring......perok leh bagi pinjam spring lagenda, spring rxz, spring rc 80 dan macam lagi arrr....spring rolls pun bulehhhh....hhehehehe....

Ehh.., macam marah jer bunyinye? Hehehe, jeles ker sampai semua spring nak offer? cheers

Putri, abg buG ni, kalau bab ride, tak kira motor apa dan tak kira kemana. Janji motor tu condition nya ok dan boleh bawak korner ngan baik, abg buG sapu jer. Very Happy Very Happy
125 abg tu tak der la laju pun. Tapi, naik nya tu, ada ummmph la. Kalau Putri nak pinjam, apa salahnya. Nanti kalau abg turun seremban ngan kengkawan, abg bagitahu putri eks. cat cat cat elephant

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  Mucup on Tue Jun 03, 2008 11:58 am

betol tu putri,abg bug kita ni dia leh ride kemana saja ngam 125 nya tur,kalu ajak dia ke afrika pon dia gi...setakat gi thai tu apa barang ehehhee..cri barang ah kot.. Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  Putri Ainisya on Wed Jun 04, 2008 6:57 pm

Best la abg Bug ni. Kenapa abg2 lain tak macam abg buG? Abg2 lain takut ke? Very Happy

Putri Ainisya
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 68
Age : 28
Location : Seremban
Job/hobbies : Melancong, Melencong, Melelong.
Registration date : 2008-05-24

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  Mucup on Thu Jun 05, 2008 10:05 am

bukan takut cik putri,cuma tak lalu jer dok lelama atas motor...ehehhehe... Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  eazybuG on Thu Jun 05, 2008 3:57 pm

Mucup wrote:bukan takut cik putri,cuma tak lalu jer dok lelama atas motor...ehehhehe... Very Happy Very Happy

Ehh....malu nak ngaku ker...kuihkuihkuih.. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  Mucup on Thu Jun 05, 2008 5:32 pm

alaa sebenarnya cik putri,bukan x berani ah,abg takder kap chai,kalu puteri ada kap chai mai kita bonceng sesama eh pi ride ke serata dunia... Laughing Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  Putri Ainisya on Thu Jun 05, 2008 11:01 pm

Alah, alasan jer tu abg mucup. Kalau nak seribu daya, kalau tak nak, seribu dalih. Putri memang ada pasang niat nak beli 125z tapi Putri macam tak konfiden la nak bawak. Kalau abg bug boleh ajarkan, best jugak. Very Happy

Putri Ainisya
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 68
Age : 28
Location : Seremban
Job/hobbies : Melancong, Melencong, Melelong.
Registration date : 2008-05-24

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  antu_ride on Fri Jun 06, 2008 1:02 am

kapchai....abg antu blh ajarkan.....abg sama2 tarining naik kapchai ngan misbun hj sidek dulu....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  Rinaz on Fri Jun 06, 2008 10:38 am

Mucup wrote:alaa sebenarnya cik putri,bukan x berani ah,abg takder kap chai,kalu puteri ada kap chai mai kita bonceng sesama eh pi ride ke serata dunia... Laughing Laughing

Mucup x de kap chai Question Question musykil...musykil... Question Question

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  antu_ride on Sat Jun 07, 2008 11:50 am

mucup semua motor dia ader...kap chai ader...yg besar cam ibu legu pun dia ader... hehehh....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  eazybuG on Mon Jun 09, 2008 2:52 pm

Putri Ainisya wrote:Alah, alasan jer tu abg mucup. Kalau nak seribu daya, kalau tak nak, seribu dalih. Putri memang ada pasang niat nak beli 125z tapi Putri macam tak konfiden la nak bawak. Kalau abg bug boleh ajarkan, best jugak. Very Happy

Abg dah agak dah, Putri musti tak pandai bawak 125z kan? Tapi niat Putri nak pakai 125z tu, sungguh murni. Kalau Putri nak abg bug ajarkan, kecik tapak tangan, pokok nyor gading bertuah abg bug tadahkan. Very Happy Jangan belajar ngan abg mucup. Motor kap chai dia dah usang dah. Yer lah, mana tak nya, dia beli motor kap chai tu masa mula mula belajar ngan Misbun dulu. Sekarang ni, Misbun pun dah tua dah. Entah boleh naik lagi motor tu entah tidak.... Very Happy Very Happy Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  Mucup on Mon Jun 09, 2008 3:46 pm

bab kata pepatah ah cik putri..umpama kelapa tua,makin tua makin bersantau tau... Twisted Evil Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  daeim on Wed Sep 24, 2008 9:50 am

santau ke santun..? ke bleh gak jadi santan

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Gua adalah Karp Chai.

Post  Sponsored content Today at 2:00 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum