motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  azie on Fri Jun 19, 2009 6:59 pm

kalau tapak tgn yang gatal,memang azie suka..
masalahnya sekarang,atas tapak tgn yang melecur kena minyak panas...
Sad Sad Sad

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  mabukrider on Fri Jun 19, 2009 7:28 pm

antu_ride wrote:boleh tahan gak gatal azie ni ek....ekkekeke....


macam cemburu je.... hehehehhehe

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  daeim on Fri Jun 19, 2009 7:37 pm

heehe...bkn cemburu la...dia jeles

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  mabukrider on Fri Jun 19, 2009 8:08 pm

daeim wrote:heehe...bkn cemburu la...dia jeles

-daeim-

hbis 2 ko x tanya rinaz dia stim ke x hehehehehehe

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  daeim on Sat Jun 20, 2009 10:59 am

hehehe..tu cite stim mlm tadi...aku sempat tanya...tapi aku sms ke rinaz je..malu nak tanya depan kawan2 semua masa TTS...ekekekeke

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  azie on Sat Jun 20, 2009 1:51 pm

abih tue...apa rinaz kabo??? Laughing Laughing Laughing

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  mabukrider on Sat Jun 20, 2009 4:05 pm

daeim wrote:hehehe..tu cite stim mlm tadi...aku sempat tanya...tapi aku sms ke rinaz je..malu nak tanya depan kawan2 semua masa TTS...ekekekeke

-daeim-


hbis 2 aku pun kna stim jga ke...? aduh.... stim lgi. Twisted Evil nampak gaya terpaksa lah aku gi cari tempurung buat ketuk lutut heheheh

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  Mucup on Mon Jun 22, 2009 10:31 am

rasanya dah xder kot motor yg di haram kan,so kita lock lu topik ni. Laughing Laughing Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  daeim on Tue Jun 23, 2009 10:33 am

hukaloh...blom apa2 lagi dah kena LOCK

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: motosikal yang di haram kan oleh jpj malaysia...

Post  Sponsored content Today at 8:08 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum