SATU MALAYSIA

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

SATU MALAYSIA

Post  dian on Mon Jun 29, 2009 1:41 pm

blh bagi idea x psl konsep SATU MALAYSIA ni, nak buat assgment...

dian
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 98
Age : 34
Location : kuala lumpur
Job/hobbies : tido
Registration date : 2009-06-17

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  mabukrider on Mon Jun 29, 2009 3:19 pm

konsep 1 malaysia ni ada lah terjemah dn keinginan PM malaysia untuk mngekal hak cipta terpelihara... makna nya hnya negara malaysia je yg boleh pakai nama mlaysia. negara2 sperti amerika x bleh tkar nama negara dia ke malaysia wlaupun bndera malaysia hmpir sama dgn amerika. bhasa tepat nya dlam dunia ni hanya ada 1 malaysia bukan 2 3 4 5 6 7 8 dan 8 lagi heheheheh

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  Rinaz on Mon Jun 29, 2009 3:26 pm

sis bleh rujuk di sini http://www.1malaysia.com.my/index.php?lang=bm

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  Mucup on Tue Jun 30, 2009 11:23 am

satu malaysia ada lah satu negara saja,x boleh ada dua negara,cam gak mabuk kinata,x boleh kawin dua,kawin satu jer dalam satu masa ekekkekee Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  mabukrider on Tue Jun 30, 2009 3:22 pm

Mucup wrote:satu malaysia ada lah satu negara saja,x boleh ada dua negara,cam gak mabuk kinata,x boleh kawin dua,kawin satu jer dalam satu masa ekekkekee Twisted Evil


punai mu mucup heheheheh

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  daeim on Thu Jul 02, 2009 6:55 pm

mu nak gambo punai mucup ke mabukinata..? antu leh upload...dia ada simpan dlm pc dia tu

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  mabukrider on Thu Jul 02, 2009 8:02 pm

punai mucup pun antu simpan..... patut lah mucup krap dtg tmerloh snyap2 hehehee

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  Mucup on Fri Jul 03, 2009 11:35 am

satu malaysia pleaseeee... Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  daeim on Fri Jul 03, 2009 7:28 pm

hahahaahah..!!! ko rajin ke mucup g Temerloh..? ooo...ada skandal jambu batu dgn antu yer..? keekekekek

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  antu_ride on Fri Jul 03, 2009 7:39 pm

lu nak kena jurus pembahagi bayang ke mat daeim?ekekkeke....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  daeim on Fri Jul 03, 2009 7:41 pm

bape tahun nak kena amik utk jurus tu..? bape kos yuran pengajiannya..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  mabukrider on Fri Jul 03, 2009 8:09 pm

satu mlaysia lah............. jgn smpai aku report kat ketua kmpung aku

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  daeim on Sat Jul 04, 2009 12:02 pm

hehehee...so...cik puan dian dah dpt ke idea mcm ne SATU MALAYSIA nie..? leh arr siapkan assignment tu eh..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  mabukrider on Mon Jul 06, 2009 8:02 pm

cik puan dian dh fham ke blum makna 1 mlaysia 2? kalu x fham jg nanti dftar kat kolej mabukrider hehehehehe

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  daeim on Tue Jul 07, 2009 11:09 am

Kolej Mabukinata

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  mabukrider on Tue Jul 07, 2009 3:49 pm

jgn kacau arr.. aku tngah adjust plajar pertama aku nie hehehhe

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  daeim on Tue Jul 07, 2009 4:21 pm

hehehehe...ok ok..aku x kacau...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  mabukrider on Tue Jul 07, 2009 4:23 pm

cpat lah dian daftar masuk kolej mabukrider.... insyallah dian akan jdi pelajar cmerlang dn gemilang. kalu rinaz nak daftar pun bleh jg hehehe

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  daeim on Tue Jul 07, 2009 4:24 pm

rinaz baru pegang borang nak isi...dah stimzzz...mcm ne nak masuk...? ekekeke

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  mabukrider on Tue Jul 07, 2009 4:32 pm

aduhhhh.... rinaz cuba kawal skit rinaz pnya kestiman 2... hehehehheheh

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  daeim on Tue Jul 07, 2009 4:33 pm

sejak azali lagi dia xleh nak kawal...sian dia...tu yg mucup suka sgt tu

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  mabukrider on Sun Jul 12, 2009 2:53 pm

baca dulu sbelum stim hehehehehehe

PENGAMBILAN pil penambah hormon testosterone dan ubat herba dikatakan boleh memulihkan tenaga batin. Jika berkesan, adakah ia boleh menyumbang kepada peningkatan kes rogol, sumbang mahram dan mengadakan hubungan sulit?

NALURI seksual dan nafsu syahwat adalah anugerah Tuhan kepada manusia dan binatang. Bagaimanapun hanya manusia boleh melakukan hubungan seks pada bila-bila masa berbanding binatang yang melakukan mengikut musim.

Naluri seksual dan syahwat dikawal oleh Pusat Kawalan Seks di kawasan hyphotalamus dan para ventricular nucleus dalam otak.

Jika seseorang itu terangsang, bahagian berkenaan akan terangsang dan tindak balasnya, lelaki akan mengalami ketegangan zakar (ereksi) dan bagi wanita, faraj akan mengeluarkan cecair seperti pelincir.

Hormon testosterone mengawal nafsu syahwat manusia. Namun, tanpa kerelaan dan izin minda, rangsangan tidak akan berlaku.

Makanan tambahan atau ubat herba dan peningkatan hormon testosterone tidak bererti individunya menjadi hiper seks.

Jika terdapat banyak hormon testosterone dalam badan, pusat kawalan hormon akan mengarahkan organ yang menghasilkan testosterone mengurangkan pengeluaran hormon terbabit sehingga sampai paras yang biasa untuk individu itu. Ia adalah sistem tindak balas semulajadi.

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  daeim on Mon Jul 13, 2009 1:09 pm

hmmm...any comment..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  dian on Wed Jul 15, 2009 9:35 am

satu malaysia lah abg2 semua... jauh nya lari topik ekekeke

dian
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 98
Age : 34
Location : kuala lumpur
Job/hobbies : tido
Registration date : 2009-06-17

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  Mucup on Wed Jul 15, 2009 9:50 am

gitu ah sokmo2 cik dian budak2 hrc ni,selalu menyimpang dr tajuk,tu ah yg berlaku...semua pos jadi menyeleweng dr tajuk Mad Mad

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  Sponsored content Today at 1:58 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum