SATU MALAYSIA

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  Rinaz on Tue Jul 28, 2009 9:36 am

jgn melencong abg2ku sume.... Evil or Very Mad

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  mabukrider on Tue Jul 28, 2009 10:10 am

buah buahan satu malysia hehehehehehe

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  Mucup on Tue Jul 28, 2009 10:48 am

kira lepas raya la yer daeim kita pakat gi kebun mu,aku ikut jer,tapi xyah ah rancang2,malas dah aku nak buat perancangan ni,rasa nak gi,terus saja pergi pada saper2 yg free. Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  eL on Tue Jul 28, 2009 10:59 am

Bab2 merancang tu kan memang keja Daeim..... hang x tau ka Mucup????

eL
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 250
Age : 42
Location : Pj
Job/hobbies : penternak sotong
Registration date : 2009-07-22

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  Mucup on Tue Jul 28, 2009 11:18 am

xyah rancang la ell,buang masa jer..saper yg ada free,pergi saja..

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  eL on Tue Jul 28, 2009 11:45 am

Mucup wrote:xyah rancang la ell,buang masa jer..saper yg ada free,pergi saja..

Dalam sungguh makna nya tu Mucup......

eL
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 250
Age : 42
Location : Pj
Job/hobbies : penternak sotong
Registration date : 2009-07-22

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  daeim on Tue Jul 28, 2009 11:47 am

mucup mmg suka nak try yg dalam2 dan yg senang...xde la byk keje sgt katanya..ekekeke...tak gituh mucup?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  mabukrider on Tue Jul 28, 2009 4:08 pm

suka jnis dah lobos heheheheheheheh

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  Mucup on Wed Jul 29, 2009 10:55 am

dah itu rezeki hamba nak buat camana,bersyukur ah ... Laughing Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  mabukrider on Wed Jul 29, 2009 10:57 am

adalah beriman di kalangan di antara kamu apbila sntiasa bersyukur kepada allah.........

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  daeim on Thu Jul 30, 2009 5:07 pm

so..apa pendapat korang lagi tentang Satu Malaysia nie..? xkan nak ditinggalkan plak Islam Hadhari..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  mabukrider on Thu Jul 30, 2009 11:05 pm

apa masalah nya... tukar org lain maka tukar lah story nya plak.... lpas islam haidhari tukar 1 mlaysia lpas ni PM baru msti dia
buat HIDUP DI BUI plak hehheehhheheheh

lpas ni lepak arr org kementrian pnerangan dn ustaz2 duk terang kan HIDUP DI BUI...

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  daeim on Fri Jul 31, 2009 11:50 am

depa kena masuk bui dulu la..baru tau seksa atau keadaan hidup tu mcm ne di situ....toi..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  mabukrider on Fri Jul 31, 2009 7:02 pm

mmg rmai yg layak hidup di bui pun... kalu ada 30 mnteri silap2 gya mau 35 yg masuk hehehehhheh

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  daeim on Fri Jul 31, 2009 7:36 pm

lagi 5 tuh..? menteri bidan terjun..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  mabukrider on Fri Jul 31, 2009 7:39 pm

geng2 menteri pasola heheheheh

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  daeim on Fri Jul 31, 2009 7:53 pm

pakai topi bomba laa..dok bawah pokok...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  mabukrider on Sat Aug 08, 2009 7:28 pm

1Malaysia' Juga Perlu Membawa Maksud Malaysia Selamat Dan Terjamin - MCPF Print

KUALA LUMPUR, 19 April (Bernama) -- Konsep "1Malaysia" yang diilhamkan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak juga perlu memastikan Malaysia sebagai sebuah negara yang selamat dan terjamin, iaitu bukan sahaja bebas daripada sebarang jenayah tetapi juga kejadian tidak diingini dan bencana angkara manusia.

Naib Presiden Yayasan Pencegahan Jenayah Malaysia (MCPF) Tan Sri Lee Lam Thye berkata wujud keperluan untuk melaksanakan idea "komuniti selamat" selaras dengan konsep "1Malaysia" di mana warganya hidup, bekerja dan bermain dengan selamat dan sihat.

"Di samping meningkatkan kesejahteraan kehidupan individu, komuniti yang selamat akan mewujudkan banyak manfaat bersama seperti persekitaran selamat untuk orang ramai, jenayah berkurangan, meningkatkan produktiviti dan daya saing, kos penjagaan kesihatan lebih rendah dan pengurangan perbelanjaan bagi menangani masalah sosial lain," katanya dalam kenyataan yang dikeluarkan di sini, Ahad.

Lee berkata pendekatan komuniti selamat merupakan perkara paling penting bagi pemimpin masyarakat, majikan dan kakitangan, anggota polis, anggota bomba, profesional keselamatan dan mereka yang mahu mewujudkan keadaan yang lebih baik di tempat tinggal atau kerja mereka.

"Tempat kerja yang sihat dan selamat akan membawa kebaikan kepada syarikat kerana ia bukan sahaja mengurangkan kejadian kemalangan dan kos perubatan malah akan dapat meningkatkan produktiviti dan semangat pekerja," katanya.

Katanya program komuniti selamat merupakan pembangunan bersepadu bagi budaya mementingkan keselamatan dalam komuniti yang meliputi keselamatan tempat kerja, kawasan sekolah, kawasan rekreasi, pencegahan jenayah dan lainnya.

Sumber : Bernama

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  daeim on Thu Aug 13, 2009 2:26 pm

1 Malaysia

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  mabukrider on Thu Aug 13, 2009 2:33 pm

satu malaya

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  daeim on Thu Aug 13, 2009 2:33 pm

yaaaa..!!

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  mabukrider on Thu Aug 13, 2009 3:01 pm

lock je lah topik nie... meloya dah aku dgn slogan entah apa2 nie....

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SATU MALAYSIA

Post  Sponsored content Today at 6:23 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum