apa pilihan lelaki

View previous topic View next topic Go down

apa pilihan lelaki

Post  mabukrider on Sat Aug 08, 2009 9:43 am

DASAR BANYAK LELAKI SEKARANG..

> Aris ialah seorang pakar Matematik terkemuka di dunia
> dan hendak
> berkahwin. Tetapi dia didalam dilema kerana terpaksa
> memilih antara 3
> wanita yang dirasanya memang yang paling sempurna untuk
> menjadi bakal
> isterinya. Maka lelaki ini membuat satu strategi dimana dia
> beri setiap
> seorang wanita tersebut dengan wang berjumlah RM10,000 dan
> tengok apa yang
> mereka akan buat dengan duit tersebut.

> Wanita pertama membuat total-makeover. Dia pergi ke salon
> kecantikan, set
> rambut, buat facial-treatment. Kemudian pegi pula ke pusat
> perapian
> terperinci untuk mencantikkan lagi bodynya. Selebihnya dia
> belanjakan
> dengan membeli baju yang cantik2 dan seksi2. Dia beritahu
> Aris yang dia
> berbuat demikian kerana dia cintakan Aris dan sanggup
> berhabis semata2
> untuk kelihatan menarik di depan mata Aris. Aris sangat
> kagum dan terharu.
>
>
> Wanita kedua pergi shopping untuk membeli hadiah kepada
> Aris. Dia beli set
> golf club baru, handphone baru, XBOX 360, laptop Macintosh
> terbaru kawasaki ZX14 dan tak
> lupa juga suit-suit Calvin Klein untuk Aris. Semasa dia
> membe! ri hadiah2,
> wanita itu berkata kerana terlalu sayangkan Aris, dia
> sanggup
> membelanjakan semua RM10,000 tu untuk lelaki tersebut.
> Sekali lagi,Aris
> kagum dan terharu.
>
>
> Wanita ketiga melaburkan separuh dari RM10,000 tu ke dalam
> stock market,
> selebihnya ke dalam ASB. Saham wanita tersebut mengena dan
> wanita itu
> menerima wang b erkali ganda dari RM10,000 itu. Wanita itu
> kemudian
> pulangkan balik RM10,000 tersebut kepada Aris dan laburkan
> wang yang
> selebihnya dalam joint-account. Wanita itu memberitahu
> kerana terlalu
> cintakan dan sayangkan Aris, dia mahu bina masa depan
> dengan melaburkan
> wang yang diberi ke jalan yang betul. Dia mahu lihat mereka
> dan anak-anak
> mereka nanti hidup senang. Obviously, Aris sangat kagum dan
> terharu.
>
>
> Aris memikirkan mana satu yang harus dipilihnya diantara
> ketiga-tiga
> wanita itu. Akhirnya Aris mengahwini wanita yang pertama
> kerana buah dadanya
> paling besar dan tak londeh antara
> ketiga-tiga mereka.
>
> Dasar lelaki...!!!!!!

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: apa pilihan lelaki

Post  eL on Sat Aug 08, 2009 11:10 am

Tapi wanita pertama tu x cakap pun dia nk besar kan buah dadanya.... Cam ne Aris tu tau buah dada nya x londeh plk ya?

eL
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 250
Age : 42
Location : Pj
Job/hobbies : penternak sotong
Registration date : 2009-07-22

Back to top Go down

Re: apa pilihan lelaki

Post  antu_ride on Sat Aug 08, 2009 5:25 pm

tu kan aris....mesti la dia tengok dan try2 dulu....takut2 ngorat2 bila nak kawin upanya jantan...ekkekeke

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: apa pilihan lelaki

Post  Sponsored content Today at 6:23 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum