hari kuarga HRC 2008

Page 1 of 9 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

hari kuarga HRC 2008

Post  antu_ride on Sat Jan 26, 2008 1:07 pm

hari kuarga HRC kita akan buat bulan 3 sempena cuti skolah....bwk arr anak2 ke mak anak ker...mak mentua ker...dan saper2 yang ader pertalian kuarga...ada acara tarik tali, pancing botol, karaoke, org paling tua dan yang paling muda....cadangan lain di alu2kan...
kuarga sajer tau...gf2 x nak...bf pun x blh...kuarga sajer tau....ingat tuh...terutama MUCUP...hehehehh..... saper yang ader bibit tu blh bwk skali utk jaga ank2 sbb mak ngan ayah dia nak karaoke....dan jadi nursery sementara...bibit blh jaga...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  daeim on Sat Jan 26, 2008 2:32 pm

menarik gak idea tuh, tapi aku x dpt nak join...hujung bulan 3 bini aku maybe akan bersalin...so aku x dpt nak join...tgk mcm mana kalau bini lain OK, aku bwk arr...hehehe..

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  antu_ride on Sun Jan 27, 2008 11:18 am

daeim wrote:menarik gak idea tuh, tapi aku x dpt nak join...hujung bulan 3 bini aku maybe akan bersalin...so aku x dpt nak join...tgk mcm mana kalau bini lain OK, aku bwk arr...hehehe..

-daeim-

aku dah agak dah...kalu mu x dtg pun xperla daiem...wat keruh air jer...xpun tertinggal ic.... kau WAJIB datang daiem...sebabnya....jeng jeng jeng....kau x malu ker n x nak ker kau balas dendam atas kekalahan beach volley ball kat pulau kapas tu ngan group aku? bila lg kau nak mencatat kekalahan kedua dan seterusnya? HAHAHAHAHAHAHA....(dgn nada sombong dan angkuh)....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  kunan on Sun Jan 27, 2008 9:05 pm

Laaa...apa yg kau susah sgt mat daeim,...kalu bini no.1 nak beranak...kau bawa la bini no.2 atau bini no.3 atau no.4......aku rasa kau misti tengah penin nak bawa mana satu.....alaaa, sempat lagi nak pikir...masih ada 2 bulan lagi utk kau pikir....relaks laa daeim..jgn terburu-buru nafsu... Smile

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  Mucup on Mon Jan 28, 2008 10:59 am

ish bagus jugak idea antu ni,waloupon kekadang otak antu x berapa leh guna pakai,aku setuju jer ngam cadangan tur,tapi aku ah masalah,x tahu nak bawa yang mana satu ehehhee..ko org sedia maklum ahhh kan..ekeke tapi masa masih lama lagi,masih sempat berfikir...nak bawa yg mana satu..daeim ko camana..?

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  antu_ride on Mon Jan 28, 2008 12:01 pm

Mucup wrote:ish bagus jugak idea antu ni,waloupon kekadang otak antu x berapa leh guna pakai,aku setuju jer ngam cadangan tur,tapi aku ah masalah,x tahu nak bawa yang mana satu ehehhee..ko org sedia maklum ahhh kan..ekeke tapi masa masih lama lagi,masih sempat berfikir...nak bawa yg mana satu..daeim ko camana..?

tu la...saper suruh berbini ramai2....dah fening.....kau org wat undian la....saper cabut lidi paling panjang dia boleh ikut tapi kumpul dulu la bini2 tu sekali supaya senag nak cabut undi....ader berani?kalau x cabut lidi...dia cabut kepala...hehheheh.....

p/s contahila si kumbang yg setia...a.k.a bini x takut dia...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  Mucup on Tue Jan 29, 2008 10:59 am

eheheh dah semestinya bro..sementara tgh berselera ni..apa salahnya... Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  antu_ride on Tue Jan 29, 2008 1:33 pm

Mucup wrote:eheheh dah semestinya bro..sementara tgh berselera ni..apa salahnya... Very Happy
ari sabtu ni nak turun bentong lg x bro...?

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  Mucup on Wed Jan 30, 2008 9:56 am

aku ok jer,silap2 naik atas bukit genting lak ngam janda ehehhehee..pastu naik atas p..***** ehehhehe Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  antu_ride on Thu Jan 31, 2008 11:02 am

Mucup wrote:aku ok jer,silap2 naik atas bukit genting lak ngam janda ehehhehee..pastu naik atas p..***** ehehhehe Very Happy

akupun nak bwk pillion gak la...yang kecik skit...yg bsar takut x larat naik bukit...hehheh

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  kunan on Thu Jan 31, 2008 1:45 pm

aku nak g jugok wey...tapi...tapi...tetapi.......aku nak kena siap tender..huhuhu.. Crying or Very sad Crying or Very sad

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  Mucup on Thu Jan 31, 2008 2:56 pm

kunan wrote:aku nak g jugok wey...tapi...tapi...tetapi.......aku nak kena siap tender..huhuhu.. Crying or Very sad Crying or Very sad

tender apa lagi ni bro kune,gi makan angin dulu baru wat tender.. affraid

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  kunan on Thu Jan 31, 2008 3:13 pm

Mucup wrote:
kunan wrote:aku nak g jugok wey...tapi...tapi...tetapi.......aku nak kena siap tender..huhuhu.. Crying or Very sad Crying or Very sad

tender apa lagi ni bro kune,gi makan angin dulu baru wat tender.. affraid

ingat pun gitu jugo....kepalo tgh tension nih...dalam dilema...malaysia dilema.

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  Mucup on Thu Jan 31, 2008 4:30 pm

set ari sabtu ni kita naik bukit tinggi ker,bukit fraser ker,bukit genting ker..amacam ada ok ker..?kol 2 kita naik atas sana ..,flag off projet melawati. Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  antu_ride on Sat Feb 02, 2008 2:11 pm

Mucup wrote:set ari sabtu ni kita naik bukit tinggi ker,bukit fraser ker,bukit genting ker..amacam ada ok ker..?kol 2 kita naik atas sana ..,flag off projet melawati. Very Happy

aku on jer...skrg tgh tunggu nih....enjin dah panas nih....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  kunan on Sun Feb 03, 2008 12:03 am

tunggu pabenda...hujan lebat weh...pokcik nyer muto pun baru amik kul 10.oopm tadi..balik dari kedai ah fat pun kena bantai ngan ujan gerimis...semangat nyer pasal, solo pun pakcik ride juga..

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  antu_ride on Sun Feb 03, 2008 10:50 am

kunan wrote:tunggu pabenda...hujan lebat weh...pokcik nyer muto pun baru amik kul 10.oopm tadi..balik dari kedai ah fat pun kena bantai ngan ujan gerimis...semangat nyer pasal, solo pun pakcik ride juga..

bikers aper takut ujan...masa bercinta dulu lautan api sanggup ku renang...ini kan ujan....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  Mucup on Mon Feb 11, 2008 10:32 am

camana hari family HRC ni,jadi ke tidak ni...kalu jadi leh rancang dah wei..jgn jadi cam ride raya cina udah ler..dah tahu nak ride,buat ada kerja lak ehehhehee..hampeh ah.. Laughing Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  antu_ride on Mon Feb 11, 2008 10:42 pm

Mucup wrote:camana hari family HRC ni,jadi ke tidak ni...kalu jadi leh rancang dah wei..jgn jadi cam ride raya cina udah ler..dah tahu nak ride,buat ada kerja lak ehehhehee..hampeh ah.. Laughing Laughing


jadi2...jom meeting...kita susun program dan saper2 yang nak gi....bini yang mana satu nak bawak...tapi yang sah sajer tau...kalu yang berani mcm aku ni boleh bawak dua2 skali....hehhehheeh....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  Mucup on Tue Feb 12, 2008 2:40 pm

meting ah,jgn x meting...aku sokong jer.. Twisted Evil Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  antu_ride on Wed Feb 13, 2008 3:05 pm

Mucup wrote:meting ah,jgn x meting...aku sokong jer.. Twisted Evil Twisted Evil

ari jumaat ni tau meeting kat light cafe....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  daeim on Thu Feb 14, 2008 1:43 pm

hashahha..

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  antu_ride on Thu Feb 14, 2008 2:06 pm

daeim wrote:hashahha..

-daeim-

hang jgn dok gelak jer daeim...gi amik duit bwh bangtal tu banyak2....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  antu_ride on Thu Feb 14, 2008 2:07 pm

Mucup wrote:set ari sabtu ni kita naik bukit tinggi ker,bukit fraser ker,bukit genting ker..amacam ada ok ker..?kol 2 kita naik atas sana ..,flag off projet melawati. Very Happy

satu lg ride untuk melampaiaskan nafsu serakah mucup....tau doh....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  daeim on Thu Feb 14, 2008 2:09 pm

jadikkkkkkkkkkkkkkk..!!

aku bwk turun ZZR baru aku..heheh

-daeim

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: hari kuarga HRC 2008

Post  Sponsored content Today at 1:54 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 9 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum