Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  antu_ride on Sun Jan 27, 2008 2:25 pm

kepada bikers2 yang tak jadi ride...atau boring dok umah atau yang kena tinggal sebab x dpt ride jauh tapi masih nak ride dekat2...saya cadangkan port baru kita...bkn pork ek...heheheeh...port baru ni ada jual nasi ayam goreng dan yang specialnya satay dia...ummmpppp....hanya Mucup jer yang tau...ufo pong tau gok....jd ari sabtu atau ahad blh la kita ride ke sana sambil menjamu mulut dan mata...portnya ialah...jeng jeng jeng...
restoran kat bandar bentong sebelah bus station...anak pompuan dia lawo tuh...hanya mucup yg tau.....ya...hanya mucup yang tahu.....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  antu_ride on Sun Jan 27, 2008 2:26 pm

[quote="antu_ride"]kepada bikers2 yang tak jadi ride...atau boring dok umah atau yang kena tinggal sebab x dpt ride jauh tapi masih nak ride dekat2...saya cadangkan port baru kita...bkn pork ek...heheheeh...port baru ni ada jual nasi ayam goreng dan yang specialnya satay dia...ummmpppp....hanya Mucup jer yang tau...ufo pong tau gok....jd ari sabtu atau ahad blh la kita ride ke sana sambil menjamu mulut dan mata...portnya ialah...jeng jeng jeng...
restoran kat bandar bentong sebelah bus station...anak pompuan dia lawo tuh...hanya mucup yg tau.....ya...hanya mucup yang tahu.....apa lg...ketuk tank 3X...sampai weiii...hanya mucup yang tahu....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  kunan on Sun Jan 27, 2008 8:47 pm

Betul ke wei..??....mucup tak cite apa-apa pon....berahsia sungguh si mucup nih...tambaoh plak kalu ada kueh lawa..hehehe Smile

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  Mucup on Mon Jan 28, 2008 10:33 am

betol kata antu tu,kira malam tu kire untung sakan ah,balik dr lepak sana dapat pulak awek dalam keter kancil,ha yang tu antu tahu ehehhehee...ufo lak bukan main lagi bersemangat,semalam ajak pulak aku gi bentong,dia tu org je pendek tapi nafsu panjang ehehehheee... Twisted Evil Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  antu_ride on Mon Jan 28, 2008 11:47 am

Mucup wrote:betol kata antu tu,kira malam tu kire untung sakan ah,balik dr lepak sana dapat pulak awek dalam keter kancil,ha yang tu antu tahu ehehhehee...ufo lak bukan main lagi bersemangat,semalam ajak pulak aku gi bentong,dia tu org je pendek tapi nafsu panjang ehehehheee... Twisted Evil Twisted Evil

NAFSU MUTMAINNAH TUH...ufo pun dah nak jd cam cikgu dia ...cikgu mucup...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  Mucup on Mon Jan 28, 2008 12:36 pm

tgk ah camana pengajarannya...jadi mucup ke jadi antu ekekekee...aku rasa jadi antu kot..

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  antu_ride on Tue Jan 29, 2008 9:30 am

Mucup wrote:tgk ah camana pengajarannya...jadi mucup ke jadi antu ekekekee...aku rasa jadi antu kot..

mana yang lain2 nih...nak gi tak port baru nih....?

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  Mucup on Tue Jan 29, 2008 9:37 am

ntah la,aku tgk website ni antara kita jer dok berlegar2 dalam ni,tuan admin pon dah lama x join forum,dah nak jadi cam website soulbikers lak ni..ishhh..ishhh.. affraid affraid

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  antu_ride on Tue Jan 29, 2008 1:30 pm

Mucup wrote:ntah la,aku tgk website ni antara kita jer dok berlegar2 dalam ni,tuan admin pon dah lama x join forum,dah nak jadi cam website soulbikers lak ni..ishhh..ishhh.. affraid affraid

sendiri tulis, sendiri delete n sendiri lock....hehheh

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  Mucup on Tue Jan 29, 2008 3:37 pm

gamaknya gitu la aku rasa lepas ni,aku lock ehehehee.... Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  antu_ride on Tue Jan 29, 2008 4:37 pm

Mucup wrote:gamaknya gitu la aku rasa lepas ni,aku lock ehehehee.... Very Happy Very Happy

banyaknya kau nak lock....kita lock semua arr...dah xder org pong....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  Mucup on Tue Jan 29, 2008 4:57 pm

eheheh kita sama-sama lock ehhh...pastu kita buka pastu kita lock.. Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  antu_ride on Wed Jan 30, 2008 1:12 pm

Mucup wrote:eheheh kita sama-sama lock ehhh...pastu kita buka pastu kita lock.. Very Happy Very Happy

pastu buka balik...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  Mucup on Wed Jan 30, 2008 2:49 pm

tutup lagi ehehhe affraid affraid

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  antu_ride on Thu Jan 31, 2008 11:04 am

Mucup wrote:tutup lagi ehehhe affraid affraid

confirm arr bro...kita gi bentong sabtu nih tau....pekena satay...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  kunan on Thu Jan 31, 2008 1:41 pm

geng...kalu nak g pun tunggu laa muto pokcik siap dulu.. Twisted Evil

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  Mucup on Thu Jan 31, 2008 2:51 pm

beres,kita gi ke bentong tunggu motor kunang2 siap dulu ah,cian dia tur nak join gak,motor lom siap..kita tunggu ah ehhh antu Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  kunan on Fri Feb 01, 2008 8:48 pm

antu_ride wrote:
Mucup wrote:tutup lagi ehehhe affraid affraid

confirm arr bro...kita gi bentong sabtu nih tau....pekena satay...

ko org ni nak gi menjamu satay ke menjamu mata..?

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  antu_ride on Sat Feb 02, 2008 2:06 pm

kunan wrote:
antu_ride wrote:
Mucup wrote:tutup lagi ehehhe affraid affraid

confirm arr bro...kita gi bentong sabtu nih tau....pekena satay...

ko org ni nak gi menjamu satay ke menjamu mata..?

dua dua skali arr...ok...kita tunggu pokcik tu...sian dia....ride raya cina ni ke mana lak?

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  kunan on Sat Feb 02, 2008 11:57 pm

sori geng...raya cina ni pokcik balik kampong...nak kelih ore tuo tok berapo segar.. bounce

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  antu_ride on Sun Feb 03, 2008 10:43 am

kunan wrote:sori geng...raya cina ni pokcik balik kampong...nak kelih ore tuo tok berapo segar.. bounce

baguskah tu....secanggih mana pun kita jangan lupa kepada ibu bapa kita....dan jgn sesekali menderhaka .....jgn jd mcm si tanggang.....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  Mucup on Mon Feb 04, 2008 8:55 am

antu_ride wrote:
kunan wrote:sori geng...raya cina ni pokcik balik kampong...nak kelih ore tuo tok berapo segar.. bounce

baguskah tu....secanggih mana pun kita jangan lupa kepada ibu bapa kita....dan jgn sesekali menderhaka .....jgn jd mcm si tanggang.....

elok tur kata-kata antu,ingat antu jgn jadi tanggang,so kita raya cina ni kita ride lik kg yer.... Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  antu_ride on Mon Feb 04, 2008 2:21 pm

Mucup wrote:
antu_ride wrote:
kunan wrote:sori geng...raya cina ni pokcik balik kampong...nak kelih ore tuo tok berapo segar.. bounce

baguskah tu....secanggih mana pun kita jangan lupa kepada ibu bapa kita....dan jgn sesekali menderhaka .....jgn jd mcm si tanggang.....

elok tur kata-kata antu,ingat antu jgn jadi tanggang,so kita raya cina ni kita ride lik kg yer.... Very Happy

ya lah mucup....tapi mu eskot arr aku sampai besut nag wan...blh x?

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  Mucup on Mon Feb 11, 2008 9:05 am

hello kekawan semua,camana minggu ni,xnak gi makan satay lagi ke bentong sana..jom ahhh Very Happy Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  daeim on Mon Feb 11, 2008 10:15 am

haaa..!! menarik gak tuh..aku nak ikut..naik keta...bleh..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Port Baru Ujung Minggu...hanya Mucup yang tahu...

Post  Sponsored content Today at 9:39 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum