Projek aku dah nak siap..

Page 8 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  azie on Wed May 13, 2009 6:16 pm

saper yang jahanam kan??
ganaz betullll....

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  daeim on Wed May 13, 2009 6:18 pm

Jagindas...dia yg jahanamkan...skrg dia berada di Matang Menara dan bakal menjadi penghulu

ekekekke

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  azie on Wed May 13, 2009 6:19 pm

saper plak jagindas tue???
adik beradik antu ker?
adik beradik mucup????

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  daeim on Wed May 13, 2009 6:45 pm

jagindas tu 6 jahanam punye geng...skrg dia kat pekan Matang Menara...bkn adik beradik antu or mas selamat mucup...tapi adalah perompak besar di negeri ini

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  antu_ride on Wed May 13, 2009 10:06 pm

daeim nih kalu geng2 ganaz...cepat jer dia kenal....cam ader connection jer....ekkekeke....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  daeim on Thu May 14, 2009 10:05 am

hhiisshh...mana ada..ko nie memandai je...aku cuma bgtau jer...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  azie on Thu May 14, 2009 10:31 am

daeim cover line...
Very Happy Very Happy

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  Mucup on Thu May 14, 2009 11:50 am

ngaku je la daiem,yg baru kuar dr ISA tu geng mu gak kan daeim ekekekkee... Laughing Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  daeim on Thu May 14, 2009 11:52 am

a'a geng aku...bkn kenal sgt sbb ko yg kenalkan kat aku dr geng ko kan..? aku pun br kenal jerk...ekekekeke

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  eazybuG on Thu May 14, 2009 12:24 pm

Mucup wrote:hai abe 6 kito,camana dgn projet tu,lum siap2 lagi ker...harap dah siap ah,leh kita gi ride bersama... Laughing

Projet dah lama siap............dah tukar Shell pun... Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  antu_ride on Thu May 14, 2009 2:55 pm

adusss...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  daeim on Thu May 14, 2009 2:58 pm

sakit ke antu..? katne..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  Mucup on Thu May 14, 2009 5:47 pm

projet,petronas,mobil lak dah masuk adusss ceter apa tu mr doggy ekekekee Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  daeim on Thu May 14, 2009 6:27 pm

dia maksudkan Projet kat Tmn Melati tu dah tukar jadi Shell...itu jer...x paham2 lagik..? ekekekke

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  Mucup on Fri May 15, 2009 10:36 am

ooowww paham2 ekekeke Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  daeim on Fri May 15, 2009 11:53 am

kekekeke...baru paham...ko nie mcm UFO la pemikiran...ekekekek

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  azie on Fri May 15, 2009 2:41 pm

UFO la pulakk...
tersedak nanti dia... Very Happy

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  Mucup on Fri May 15, 2009 3:44 pm

UFO memang dr dulu kini dan selamanya cam gitu ekekekeke...sedara antu tur,sedara belah tok tiri dia ekekek

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  azie on Fri May 15, 2009 3:51 pm

macamana antu bleh ada sedara dgn UFO?? Rolling Eyes

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  Mucup on Fri May 15, 2009 4:09 pm

azie wrote:macamana antu bleh ada sedara dgn UFO?? Rolling Eyes

nak tahu camana,azie kena ah tanya antu..segala persoalan akan terjawab...dia tu nasib x kembar jer eeke

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  daeim on Fri May 15, 2009 4:13 pm

ekekeke...UFO kembar dgn antu..? ekekeke...cam kisah menarik je nie...toi ke antu..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  Mucup on Fri May 15, 2009 5:12 pm

ko jgn x percaya daiem,mu tgk ah wajah antu ngam UFO tu kan seakan2 nak seiras ekekkee..dia terpisah wak tu kecil dulu,kira jejak kasih ah tur..dah tua ni baru jumpa semula..mesrra semacam je dua org tu kalau bertemu,adik abg la kata kan ekekek

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  antu_ride on Fri May 15, 2009 5:20 pm

eleh mucup...dia kan sekg ngan mu...pastu keje tmpat sama plak....kira sedara mu arr....ekekkeke...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  daeim on Fri May 15, 2009 5:27 pm

aku rasa antu..mucup dgn UFO kembar 3 laaa..ekekeke..mak sama bapak lain2...ekekek..bleh ke mcm tuh..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  Mucup on Fri May 15, 2009 5:40 pm

ish selisih malaikat 44 daeim weii ehehehe

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Projek aku dah nak siap..

Post  Sponsored content Today at 3:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 8 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum