Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Page 9 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon Jun 15, 2009 2:03 pm

opss...sori...aku tak pegi ride nie...x jadik..ada hal

so..kepada semua yg pegi...HAPPY RIDE n RIDE SAFELY

ehehehehe..g bebaik ye kocok...wakakakakka

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon Jun 15, 2009 2:05 pm

crazyfrog wrote:Sorry arr Bro, Gua tak pernah kutuk lu ikut ride orang lain......Lu ikut bladers pernah ke gua kutuk....biler lu ikut ride orang lain, moto lu rosak....sapa operate ko....Aku Dr. Perok....Kalau aku tau ini macam ko punya perangai....dengan satu injection....you go al dibawah....

Ingat2 lah berkata-kata.....terlajak moto leh gostan...terlajak kata....orang sumpah....

Orang lain yang kutuk lu tau.....Perok ikut semua orang....HRC, SBM, Viking, MBC, Stokers dan Ghostriders.....Tepuk dada pulas trottle.....

a'a...alamak...aku kutuk org la plak...eheheh..sori yer...ko mmg byk berjasa pd aku..aku nie jer lupakan ko...

ko mmg baik dgn aku..baik sgt..sampaikan aku lupakan kebaikan ko tu pada aku...hehehe..sori yer...

aku cuba ubah perangai...mmg perangai aku nie x elok2 lagi....ok...sori yer..?

iskhhh....tima kasih sbb bagitau yg org semua dok kutuk aku...hehehe...tima kasih yer...n sori yer?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  eazybuG on Mon Jun 15, 2009 2:22 pm

Ok ok ok...... dah ok dah tu. Kocok, ko kalau tak pegi RUTH ni, aku sunat ko sekali lagi. Kitaorang nak kenal gak kau yang bernama kocokinata nih. Daeim, ko pegi ke tak? ....ke ko nak tunggu ride KL-Perlis-KL?

RUTH ni tetap akan dijayakan walaupun beberapa kerat hardcore je yang ikut. Kalau tak der sapa yang ikut, aku akan jadi tekong untuk menekong diri aku sendiri kesana. Very Happy

Hati dah berkobar kobar nak ride dah ni. Motor pun dah siap sedia dah. Jgn buat hal sudah. Maklum ler, motor tua.....belalang la kata kan.. Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
MAIN MOTO > TIDO MOTO > = MAT MOTO

eazybuG
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 1324
Age : 46
Location : Subang Jaya
Job/hobbies : Motor..Motorcycle..Motorcyclist.
Registration date : 2008-01-07

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon Jun 15, 2009 2:48 pm

buggy....hehehe...syok lak dgr ko ckp tekong dan menekong diri sendiri...ekekekek..insyallah kalau umur panjang dan diizinkan-Nya...aku akan pegi gak RUTH nie...

nak gak TTS kat White House Coffee House dgn abe6...ekekekeke

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Mucup on Mon Jun 15, 2009 3:32 pm

ok jgn dok pusing2 cerita,RUTH kali kena jadi gak,aku dah beli box kiri kanan untuk ride,kalau x jadi gak aku x tahu ah apa nak kata lagi..bugg sila list nama berapa yg dah kompom nak join..

1. Mucup
2. Antu
3. Mabuk
4. Kamal
5. bug
6. Perok
7. Fadil
8. Daeim - KIV (jumaat mlm )
9. .... Lagi

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon Jun 15, 2009 3:36 pm

insyallah...aku akan join...tapi lepas keje Jumaat mlm aku gerak dr KL...jumpa korang di Perlis..insyallah...kalau diizinkan-Nya dan tiada apa2 halangan

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  kocokinata on Mon Jun 15, 2009 3:38 pm

wa follow bro daeim..
pasal wa yakin hanya bro daeim yg berkaliber...

brog daeim jgn jd a childish... masing2 dah berumur bro... tinggal kubur jer panggil....

buang yg keruh ambil jernih
br la teguh utk ride RUTH kali nih..

bro daeim wa tunggu lu kat R & R Sungai Buloh Jumaat mlm.

wa caya lu bro

kocokinata
Remp-it
Remp-it

Number of posts : 36
Age : 36
Location : Jepun
Job/hobbies : yakuza
Registration date : 2009-06-10

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  mabukrider on Mon Jun 15, 2009 3:41 pm

R&R sg buluh 2 kat mana? jumpa kat tol gombak x bleh ke?

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Mucup on Mon Jun 15, 2009 3:44 pm

mabuk ni nak gi ke perlis arh,bukan nak gi ke johor..
antu tahu mana itu R & R sg Buluh,kul 8 nak gerak,so lu ngam antu leh sampai time tu tak...
kalau x leh nak sampai time tu,dtg awal ah kl,leh tidur umah wa,tadak halnya..
ride ni dgr kata ada tajaan Shell atau petronas..dia org support minyak...
rugi saper x join

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon Jun 15, 2009 3:46 pm

kocokinata wrote:wa follow bro daeim..
pasal wa yakin hanya bro daeim yg berkaliber...

brog daeim jgn jd a childish... masing2 dah berumur bro... tinggal kubur jer panggil....

buang yg keruh ambil jernih
br la teguh utk ride RUTH kali nih..

bro daeim wa tunggu lu kat R & R Sungai Buloh Jumaat mlm.

wa caya lu bro

ape masalah ko nie kocok..? apa yg ko nak kaliber..? apa yg childish..? aku kenal ko pun tidak tiba2 je ko kata cam2...apa nie..? xde apa yg nak dibuangkan dan ambil.....ntah pa per la lu bro..

aku x janji lagi...kan aku bgtau situ...insyallah kalau diizinkan-Nya aku sampai laaaa...jika xde apa2 halangan...lagipun aku maybe x flag-off kat RnR Sg Buloh...aku akan terus ke RnR Rawang...sbb nak set FC

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon Jun 15, 2009 3:47 pm

Mucup wrote:mabuk ni nak gi ke perlis arh,bukan nak gi ke johor..
antu tahu mana itu R & R sg Buluh,kul 8 nak gerak,so lu ngam antu leh sampai time tu tak...
kalau x leh nak sampai time tu,dtg awal ah kl,leh tidur umah wa,tadak halnya..
ride ni dgr kata ada tajaan Shell atau petronas..dia org support minyak...
rugi saper x join

alhamdulillah....dan TAHNIAH kepada sesiapa yg mencari penaja tuh...semoga dimurahkan rezeki dan diperbanyakkan jodoh...ekekekekeek

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Mucup on Mon Jun 15, 2009 3:48 pm

alaa daeim,mu jgn ah marah kat kocok tur,dia nak berkawan ngam mu tur,mu ride ah ngam dia..mu flag off la kat sg buluh,dia nak join ride sama mu tur.ekekekke.kocok ooo kocok...daeim cari mu tur.. Twisted Evil Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  daeim on Mon Jun 15, 2009 3:50 pm

x la marah, nasiha...ekekekek..tiba2 jer...kaliber la...komited la..cam mcm....ilek arrr..yg nak 'jek' aku sgt2 tu apsal....aku ada rasa kocok nie dah kenal aku....saja2 je nak kasi bising dlm forum...ekekekeke

alah kocok....flag-off RNR Rawang laa...sbb kalau dari Sg Buloh kapchai aku kena refuel kat Tg Malim...aku malas nak kuar highway...kalau dr Rawang...straight sampai RnR Tapah.....ok..? tu kalau aku bawak kapchai laa...ekekekeke...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Mucup on Mon Jun 15, 2009 3:55 pm

mu naik apa daeim,bila lagi mu nak try fxr baru mu tur,simpan wak apa kat umah.hah kocok mat daeim dah ajak mu flag off kat rawang nung,so kocok leh tgu kat sana,emm pasal penaja maybe leh dapat,kalau ada nanti camana nak bg kat korang..dia org bg dalam bentuk kad ke apa ntah,aku pun x tahu...kira cam rebet minyak apa ntah..

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  kocokinata on Mon Jun 15, 2009 3:58 pm

daeim wrote:x la marah, nasiha...ekekekek..tiba2 jer...kaliber la...komited la..cam mcm....ilek arrr..yg nak 'jek' aku sgt2 tu apsal....aku ada rasa kocok nie dah kenal aku....saja2 je nak kasi bising dlm forum...ekekekeke

alah kocok....flag-off RNR Rawang laa...sbb kalau dari Sg Buloh kapchai aku kena refuel kat Tg Malim...aku malas nak kuar highway...kalau dr Rawang...straight sampai RnR Tapah.....ok..? tu kalau aku bawak kapchai laa...ekekekeke...

-daeim-

btl apa bro mucup ckp.. wa bukan jek..tp wa yakin dgn kempipinan berkaliber wa yakin bro daeim leh g jauh dr ni...kempipinan melaui pengalaman,,....btl xbro daeim apa yg wa perkatakan nie...
wa xda hal..janji wa ride sama bro daeim....

bro daeim kita kena set time n kat ner nak flag off...wa tunggu lu bro...mtr wa lg kecik dr bro daeim...arap bro daeim bersabar dgn kepantasan mtr wa..k yer bro daeim...
bro daeim jgn malu dgn cc kecik bro...cc kecik ni la yg paling mencabar bila ride...
wa caya sama lu beb...idup bro daeim

kocokinata
Remp-it
Remp-it

Number of posts : 36
Age : 36
Location : Jepun
Job/hobbies : yakuza
Registration date : 2009-06-10

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  mabukrider on Mon Jun 15, 2009 4:03 pm

btul kata2 ko 2 kocok....

hidup daeim
hidup daeim
daeim hidup
hidup lagi daeim

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  kocokinata on Mon Jun 15, 2009 4:09 pm

Mucup wrote:mu naik apa daeim,bila lagi mu nak try fxr baru mu tur,simpan wak apa kat umah.hah kocok mat daeim dah ajak mu flag off kat rawang nung,so kocok leh tgu kat sana,emm pasal penaja maybe leh dapat,kalau ada nanti camana nak bg kat korang..dia org bg dalam bentuk kad ke apa ntah,aku pun x tahu...kira cam rebet minyak apa ntah..

biar btl bro mucup...bro daeim ada fxr mtr baru..pergh gila la bro daeim...ganas makin ganas,,,,..
maknanyer bro daeim kenala bwk slow2 bila ride bersama dgn wa...

bro mucup naper bro daeim pk wa jeknyer...wa jeknyer bukan dpt duit pun...tp wa dpt lihat kempimpinannyer yg berkaliber xdpt ditandingi oleh mana2 ahli HRC yg lain... ni pendapat wa la as a new user dalam nie....

come on bro daeim....show ur strength, skil and power to us... we need u bro daeim for the tour RUTH...

idup bro daeim
wa caya lu beb

kocokinata
Remp-it
Remp-it

Number of posts : 36
Age : 36
Location : Jepun
Job/hobbies : yakuza
Registration date : 2009-06-10

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Mucup on Mon Jun 15, 2009 4:12 pm

ehehehe abis la lu daeim,kocok dah syok giler ngam mu tur,dia nak ride bersama mu jer tu,jgn sampai mu bawa motor berdiri udah la daeim hala balik nanti ekekekeke..

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  mabukrider on Mon Jun 15, 2009 4:14 pm

lenguh 2.... elok standby KY bnyak2 bru licin skit hehehehehhehe

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Mucup on Mon Jun 15, 2009 4:16 pm

mabuk lu camana ngama antu,leh sampai kul 8 kat R&R sg buluh tak,kan lambat rugi masa tur...

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  kocokinata on Mon Jun 15, 2009 4:19 pm

BRO DAEIM kat mana nak flag off and kul braper nak gerak?
wa caya lu beb ....

idup bro daeim Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

kocokinata
Remp-it
Remp-it

Number of posts : 36
Age : 36
Location : Jepun
Job/hobbies : yakuza
Registration date : 2009-06-10

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Mucup on Mon Jun 15, 2009 4:23 pm

kocok,mu leh sms atau cl daeim,kan dia dah bg num hp dia tu kat mu... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  kocokinata on Mon Jun 15, 2009 4:29 pm

bro mucup...

hp wa kena block.. pasal malam td anak buah wa main2 kan hp wa..ni yg wa cari bro daeim dalam forum.. bro mucup leh tanya pd bro daeim bila nak flag off n tmptnyer kat ner...

jasamu ttp dikenang bro mucup..

idup bro daeim...
wa caya lu beb

kocokinata
Remp-it
Remp-it

Number of posts : 36
Age : 36
Location : Jepun
Job/hobbies : yakuza
Registration date : 2009-06-10

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Mucup on Mon Jun 15, 2009 4:33 pm

kena block ke kena baling ke dinding hp mu kocok,maklum ah zaman skrg hp banyak yg leh terbang ekekekke...sebab nya aku dah penah tgk hp member kita terbang pergi dinding ehehehe..mu cl dia guna phone opis ker,phone public ker,asal la mu sengal sangat kocok ehehehhe Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  mabukrider on Mon Jun 15, 2009 4:45 pm

nanti aku kan buat sidang dun bwah pokok dgn antu..... aku xda masalah laju cuma puyuh dia 2 yg x tau bila bleh sampai hehehheeh

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: Ride Utara Timur HRC (RUTH)

Post  Sponsored content Today at 1:56 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 9 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum