SOAL HATI

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: SOAL HATI

Post  mabukrider on Thu May 14, 2009 8:52 pm

daeim wrote:mulut lembik..? ekekeekke...arini baru aku dgr ada mulut lembik...sblm nie mulut keras ke..? mulut melintang ke menegak..?

-daeim-

antu 2 bnyak bnda yg lembek hehehehhehehe

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Mucup on Fri May 15, 2009 10:39 am

azie beware kalau nak kenal ngam antu,maklum ah..torclight dia ubat 4 utir tur eheheeh sendiri mahu ingat ah,dia punya panjang dan terang lain macam sikit ekekeke Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Fri May 15, 2009 12:04 pm

ekekekek...xpe laaa...ko pernah tgk ke mucup..? ekekeke...kalau mcm sesetengah org tu pendek je mcm ne lak..? sian dia...tapi sembang pang pang pang...panjang laa...power laa...ekekke..tapi kenyataannya pendek...wakakakakaa..

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  azie on Fri May 15, 2009 3:00 pm

azie kenal abg antu dalam forum jerk... Laughing
tak kenal fce 2 face lagik... Very Happy

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  azie on Fri May 15, 2009 3:22 pm

Hakikatnya,apakah lelaki berbangga memiliki seorang wanita yang jelita dan cantik? Shocked Shocked
Sebagai wanita,kesempurnaan bukan sekadar paras rupa kerana ia perlu ada gabungan perwatakan menarik dan keistimewaan tersendiri yang mampu menarik aura lelaki...


Petua berikut mungkin sedikit sebanyak dapat membantu anda menjadi wanita yang sempurna di mata lelaki: Very Happy Very Happy Very Happy

1.Sentiasa tersenyum...... Very Happy Very Happy Very Happy ..... dan jangan sombong apabila berinteraksi dengan mereka.

2.Berperwatakan menarik dan lemah lembut.

3.Jujur dan sentiasa merendah diri.

4.Lakukan apa yang dia suka.

5.Pandai menarik minat lelaki.

6.Jangan terlalu mengongkong.

7.Ketika berinteraksi,gunakan bahasa tubuh yang anda ketahui seperti mata dan tangan..

8.Jaga cara penampilan atau pemakaian anda.

9.Sering memberikan kad ucapan buat si dia yang anda minati untuk perancangan pertama memikat dirinya.

10.Lelaki sukakan wanita yang suka berterus terang.

11.Apabila berbual,renung matanya dan tunjukkan sifat humor.Ini bagi memberitahu si dia anda boleh didekati tetapi bukan perempuan murahan.

12.Jangan bersikap selalu jual mahal.

13.Bijak menyesuaikan diri dalam apa jua keadaan.

14.Tidak mudah putus asa dan pandai berdikari.

15.Elak bercakap benda yang tidak berfaedah.

16.Jangan bandingkan si dia dengan lelaki lain.

17.Menjadi temannya ketika dia susah dan senang.

18.Jadi pendengar setia bukan membangkang.

19.Lelaki suka dimanja dengan belaian dan kata-kata romantik.

20.Bunyi derapan kasut ketika berjalan juga mampu menarik perhatian lelaki.

21.Mengetahui tarikh lahirnya.

22.Menghormati dirinya,keluarga dan teman rapat.

23.Bersikap matang dalam tutur kata dan tingkah laku.

24.Jangan terlalu menunjukkan kegembiraan yang amat sangat ketika bertemu dan berbual dengannya.

25.Bersikap feminin dan elak terlalu ganas dalam pergaulan.

26.Elak menunjukkkan anda terlalu baik dan sempurna.

27.Jangan perasan anda jelita.

28.Sentiasa sederhana dan tidak boros dalam perbelanjaan.

29.Bersikap keibuan.

30.Ketahui mereka adalah golongan yang terlalu sensitif dan suka kelembutan apatah lagi daripada seorang gadis.

31.Kenali dirinya yang sebenar sebelum memulakan langkah memikat.

32.Lelaki sukakan wanita yang suka menjaga kulit.Jangan biarkan wajah anda dipenuhi jerawat batu!!!!

33.Jangan bersikap terlalu kuno.

34.Jangan terlalu merengek dan mengada-ngada.

35.Jangan melampau,nanti lelaki meluat dengan anda...!!!



Selamat mencuba... Wink

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Mucup on Fri May 15, 2009 4:03 pm

panjang betol azie nya mukadimah tur,antu sila-sila la pilih nak numbor berapa yer ehehehehe..panjang pendek semua ada tu ekekkee cat

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Fri May 15, 2009 4:21 pm

hmmm..byk nye nombot...susah nak ngingat nie..heheheh...anyway thanks azie kerana sudi share info

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Mucup on Fri May 15, 2009 5:59 pm

daeim ,aku raasa ngam mu,dia kongsi bukan setakat info aja,lebih dr itu dia sanggup kongsi..mu x caya..try ah minta tgok.. Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  antu_ride on Fri May 15, 2009 6:10 pm

daeim wa tgk skrg ni tambah biang jer....ekkekek

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Fri May 15, 2009 6:15 pm

Mucup wrote:daeim ,aku raasa ngam mu,dia kongsi bukan setakat info aja,lebih dr itu dia sanggup kongsi..mu x caya..try ah minta tgok.. Laughing

iskhhh..ape ckp mcm nie mucup...x baik laa...aku kesal sunggu dgn sikap mucup sejak dua menjak nie...ekekekek...

biang mendenya antu..? ko nie taip bior betul2 laaa...ekekeke...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  azie on Mon May 18, 2009 9:59 am

Mucup wrote:panjang betol azie nya mukadimah tur,antu sila-sila la pilih nak numbor berapa yer ehehehehe..panjang pendek semua ada tu ekekkee cat

panjang pendek???
ekekkeke.... Laughing Laughing Laughing

abg antu suka yang simple2 ajer kot... Wink

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Mon May 18, 2009 10:18 am

kekekeke...simple tapi penuh makna...tu yg paling digemari oleh antu

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Mucup on Mon May 18, 2009 1:50 pm

dong work hard,but work semat ekekekkee

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Mon May 18, 2009 2:35 pm

u want to go to work must wear smart2....if you work night late2...also need to wear semat2....u nie...don't make yourself conpius arrr...is burn to ride...wallaaaaa...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  azie on Tue May 19, 2009 10:12 am

daeim wrote:u want to go to work must wear smart2....if you work night late2...also need to wear semat2....u nie...don't make yourself conpius arrr...is burn to ride...wallaaaaa...

-daeim-


ekekekeee.... Laughing Laughing Laughing Laughing

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Tue May 19, 2009 10:53 am

ekekekeke....tu ayat member2 gak tu azie..nanti ada kesempatan leh kenalkan kat azie

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Mucup on Tue May 19, 2009 12:29 pm

budak tu cocok sangat ngam azie,dgr kata tgh cari calon ekekeke.. Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Tue May 19, 2009 1:16 pm

sapa..? UFO ke..? ekekeek..mmg cucok sesangat....wakakakaka....mcm ne le kalau azie jadi pillion UFO..mesti gempak selebriti HRC

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  azie on Tue May 19, 2009 5:30 pm

Mucup wrote:budak tu cocok sangat ngam azie,dgr kata tgh cari calon ekekeke.. Laughing

saper tu mucup???
tunjukkanlah pic nya...

nanti azie bleh wat pilihan yang mana satu yang berkenan di hati azie.... Very Happy Very Happy

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Tue May 19, 2009 5:38 pm

UFO tu pemalu org nya...gambo dia pun x byk di upload kat sini...bkn dia jual mahal...tapi mmg mahal kalau nak snap gambo muka dia...kalau bahagian lain kat bdn dia nak snap xpe...free...mcm tangan ke...telinga ke...perut ke...jari ker...ekekekekek

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  azie on Tue May 19, 2009 5:42 pm

pepandai jer abg daeim nie wat citer.... affraid

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Tue May 19, 2009 5:48 pm

x la...mana ada wat cite...reka2 cite je...azie...g arr tempek gambo kat ahli HRC tu..nak gak tgk mcm ne rupe azie nie...mana la tau kot2 selisih kat jalan...leh tegur2

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  azie on Tue May 19, 2009 5:51 pm

nanti la dulu...
malu arrr..
jumpa TTS nanti tgk secara live..
ok tak??? cheers

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  daeim on Tue May 19, 2009 5:53 pm

alah...apa salahnya tgk dulu...nie nak suspen lak...mcm antu kata...kita semua kawan ikhlas kerana Allah...tu sbb kita kenalkan diri n rupa kita pd kawan2 lain...

x gituh antu..?

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  azie on Tue May 19, 2009 6:00 pm

memang laa...
tapi nanti la dulu...
sabar banyak2....
bukan lama lagi pun nak tunggu hari Jumaat...

SOAL HATI,kita memang la kena IKHLAS DAN JUJUR....

azie
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 432
Age : 35
Location : Ipoh mali tarak sombong....
Job/hobbies : Ride...dan apa2 je lah yang best...
Registration date : 2009-05-12

Back to top Go down

Re: SOAL HATI

Post  Sponsored content Today at 1:58 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum