Ride Karnival Belia di jerantut....

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  antu_ride on Sun Jul 19, 2009 10:20 pm

pada hari ni 19hb.Julai wa ride ke jerantut untuk memeriahkan lagi karnival belia di jerantut....pagi tu wa gerak dari rumah kul 8.00am bersama2 awek wa untuk berkumpul di petronas Bt.3 songsang...di sana wa jumpa kawan2 dari headwind bikers...selepas sarapan pagi kami gerak ke plaza tol temerloh untuk menunggu kawan2 riders dari Kuantan street choppers dan mereka tiba seramai 15 buah moto...selepas menghabiskan sebatang rokok kami mula bergerak ke jerantut...sesampai di jerantut kami di sambut oleh O'ride jerantut bikers dan mula mengagihkan t-shirt...selepas minum kamipun mula bergerak ke karnival belia..
di sana byk booth2 yang ada dan kami pun merayau2...selepas makan tengahari yang disediakan dan sedikit pertunjukan motor yang entah apa2 kami bergerak ke Felda Padang Piol untuk makan durian,manggis dan rambutan di salah sebuah rumah biker...kemudian kami bergerak pulang dan singgah lagi makan durian di kebun durian Bro nan...bikers jgk....selepas menghantar bikers kuantan balik di tol temerloh wa dan awek wa pun balik umah....ni ader sdikit gmbar untuk dikongsi bersama....enjoyyyy....k.....

bersama cikgu nuar kat petronas songsang




Bersama awek kesayangan wa....





ayat2 cinta
atas nama cinta..
hati ini x mungkin terbagi
sampai nanti bila aku mati..
cinta ini hanya utk engkau..
atas nama cinta..
kurelakan..
jalan ku merana
asal engkau akhirnya dengan ku..
ku bersumpah atas nama cinta...




Last edited by antu_ride on Mon Jul 20, 2009 4:26 pm; edited 2 times in total

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  antu_ride on Sun Jul 19, 2009 10:26 pm





















Last edited by antu_ride on Mon Jul 20, 2009 4:44 pm; edited 2 times in total

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  mabukrider on Mon Jul 20, 2009 1:02 am

nama pempuan ni cinta ke?

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  dian on Mon Jul 20, 2009 9:15 am

cantik nya awek abg antu.... untung abg antu.... bila nak makan nasi minyak

dian
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 98
Age : 34
Location : kuala lumpur
Job/hobbies : tido
Registration date : 2009-06-17

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  Mucup on Mon Jul 20, 2009 9:34 am

antu dah selalu makan nasi minyak,tiap2 pagi antu serapan nasi minyak ekekekke dian je yg x tahu

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  daeim on Mon Jul 20, 2009 11:21 am

lagi antu...report berserta gambo yg menarik...

satu ride yg menarik..!!

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  antu_ride on Mon Jul 20, 2009 2:59 pm

menarik sgt la tu...sampai temerloh x nak tunggu aku...pastu aku gi tts kat kl lu lari balik umah....berlagak...sombong dan bongkak sungguh....ekkekeke...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  mabukrider on Mon Jul 20, 2009 3:56 pm

awek 2 tido umah lu mlam 2 lu dah libas ke blum? kalu x libas kasi wa lah plak adjust hehehheehe

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  Rinaz on Mon Jul 20, 2009 4:24 pm

mabukrider wrote:awek 2 tido umah lu mlam 2 lu dah libas ke blum? kalu x libas kasi wa lah plak adjust hehehheehe

ade yg kna smbt h/phone terbang ni...ekekkee

_________________
SeMuA yG TeRjAdI bIaRlAh tErJaDi....hAdApI dGn SeNyUmAn dAn JiWa Yg tEnAnG....

Rinaz
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 629
Age : 38
Location : Putrajaya
Job/hobbies : Ape-ape aje
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  antu_ride on Mon Jul 20, 2009 4:28 pm

serakah sungguh mabuk nih....dian pun dia nak...ekekkeke.....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  dian on Mon Jul 20, 2009 4:29 pm

xpa sis rinaz.. nanti dian tolong sambut kan handset abg mabuk ekekekekkeke

dian
LadyBikerz
LadyBikerz

Number of posts : 98
Age : 34
Location : kuala lumpur
Job/hobbies : tido
Registration date : 2009-06-17

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  Mucup on Mon Jul 20, 2009 5:52 pm

dian wrote:xpa sis rinaz.. nanti dian tolong sambut kan handset abg mabuk ekekekekkeke

henset takpe lagi,jgn public phone dah la dian weii..ekekeke

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  mabukrider on Tue Jul 21, 2009 9:48 am

mucup aku ingat ada jga yg terjun bngunan lpas tngok gambar awek baru antu ni heheheheheheeh

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  daeim on Tue Jul 21, 2009 1:03 pm

antu_ride wrote:menarik sgt la tu...sampai temerloh x nak tunggu aku...pastu aku gi tts kat kl lu lari balik umah....berlagak...sombong dan bongkak sungguh....ekkekeke...

hehehe...aku tunggu la..dah ko g melencong ke kebun durian tu pasal apa..? apo arr..aku tunggu..punya tunggu...punya tunggu...ko x timbul2...so aku blah jer arr...perut pun dah kenyang makan nasi dgn lauk ikan patin masak tempoyak....mabuk banje...THANKS mabuk!!

TTS lari laa..lu kencing kuat...aku post koi 10pm...tapi nak down jadi 8.30pm..mcm2 alasan laa...pastu sampai 10.30pm x timbul2...aku cau laa..lagipun aritu aku baru lepas amik anak2 aku....malas nak dok lelama kat Ariff tu...dah la mu kencing aku...nipu arrrr...call kata dok kat Taman Melati...2 jam kat Tmn Melati x sampai2 Ariff Pandan Indah...ada eksiden mati 10 org ke kat MRR2 tu..? apo arrr..heehehehe..

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  antu_ride on Tue Jul 21, 2009 2:57 pm

aper pun alasan...sbg kawan tunggu la.....aku x penahpun merungut korang dtg lambat....aku tunggu jer...huhuhu.....xpe la...kalau mcm tu biar arr aku pergi jauh....jauh ke rumah awek baru aku....huhuhu....ekekekke.....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  mabukrider on Tue Jul 21, 2009 3:15 pm

ko nak gi jauh 2 naik apa antu? nak ikut bleh x hehehheheehehhhh

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  antu_ride on Tue Jul 21, 2009 4:17 pm

man blh...kan aku nak gi jerantut...umah pakcik serakah....ekkeke...abah ooo abah....ekekeke...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  daeim on Tue Jul 21, 2009 7:51 pm

antu_ride wrote:aper pun alasan...sbg kawan tunggu la.....aku x penahpun merungut korang dtg lambat....aku tunggu jer...huhuhu.....xpe la...kalau mcm tu biar arr aku pergi jauh....jauh ke rumah awek baru aku....huhuhu....ekekekke.....

bkn merungut...sbb dah plan jam lain..ko yg ubah..kalau ko ubah maknanya ko dah bleh dtg time yg baru ko ubah tu...so...kalau ko dah x muncul2...call kata kejap kejap....baik balik jerk...hehehehe

haiyaa..muka atak senyummm..!!

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  antu_ride on Tue Jul 21, 2009 10:42 pm

xper...ari ni ari selasa...esok ari rabu...aku akan siplis kan nama ko kat temerloh ni supaya ko x boleh masuk dan makan ikan patin lg kat sini....tgok la koi xder esok....ekkekeke....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  daeim on Wed Jul 22, 2009 8:27 pm

hhhehehe....xpe...is burn to ride with meter furniture...heheheeh

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  Mucup on Fri Jul 24, 2009 11:50 am

ada x lagi reportnya ni,kalau xder leh lock ah kot...ntah merapan kemana lak perginya. Twisted Evil

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  daeim on Fri Jul 24, 2009 12:42 pm

yeaaaaa...LOCK...LOCK...!!

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  mabukrider on Fri Jul 24, 2009 3:57 pm

daeim wrote:hhhehehe....xpe...is burn to ride with meter furniture...heheheeh

-daeim-


ini lah buktinya daeim ni spesis kuat merapu... aku bnci btul kat mas daeim A/L mas selamat hehehehehehe

mabukrider
Otai HardCoreRiderz
Otai HardCoreRiderz

Number of posts : 1985
Age : 41
Location : temerloh
Job/hobbies : mabuk teh
Registration date : 2009-04-29

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  antu_ride on Fri Jul 24, 2009 8:05 pm

jgn lock lg...ader gmbar yg nak masuk lg....lu tau apa daeim?ekekekke.....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  antu_ride on Sat Jul 25, 2009 3:12 pm

lagi gambar....
















Last edited by antu_ride on Sun Jul 26, 2009 1:48 pm; edited 6 times in total

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Ride Karnival Belia di jerantut....

Post  Sponsored content Today at 6:19 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum