Report Ride Raya Cina...

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  daeim on Wed Feb 13, 2008 9:21 am

hehehe...sedap gak kerang kalau x basuh...ade masin2 sket..hehehe

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  Mucup on Wed Feb 13, 2008 11:37 am

mu penah ke rasa kerang x basuh daiem,ishh x senonoh ah mat daeim sorang ni... Mad

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  antu_ride on Wed Feb 13, 2008 3:01 pm

Mucup wrote:mu penah ke rasa kerang x basuh daiem,ishh x senonoh ah mat daeim sorang ni... Mad
thread ni mempunyai perbincangan yang menjurus kepada isu duble standard antara kerang dan pemakannya....saya lock...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  Mucup on Thu Feb 14, 2008 2:56 pm

jgn ah lock dulu banyak lagi aku lom report ni,mat daeim ah ni dok main kerang,dah kena lock,aku buka semula ehhh... Laughing Laughing

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  daeim on Thu Feb 14, 2008 3:27 pm

ohhh kerangg..aku merinduimu oh kerang...heheh

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  antu_ride on Thu Feb 14, 2008 3:44 pm

daeim wrote:ohhh kerangg..aku merinduimu oh kerang...heheh

-daeim-

mat daeim ni nak kena tulis nama nih....

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  Mucup on Thu Feb 14, 2008 4:22 pm

Report seterusny,kul 2 ptg kami berdua ride keluar dari penang menghala ke Kuala Lumpur,perjalanan agak perlahan jalanraya di penuhi kenderaan yang masing2 ingin pulang ke kuala lumpur setelah habis cuti sempena raya cina,kami ride dalam suasana berhati-hati bagi mengelak kemalangan yang berkemungkinan tinggi boleh berlaku kemalangan.sampai di persimpangan cangkak jering kami singgah minum dan makan serba sedikit untuk menghilangkan rasa kepanasan yang amat sangat dr bahan mentari dan enjin kenderaan,selesai minum kami meneruskan lagi ride ke R&R sungai perak untuk isi petrol dan terus menuju ke hentian tapah.semua hentian di penuhi kenderaan.setelah selesai makan,minum,isi minyak kami pon terus ride tanpa henti-henti lagi hingga la ke perhentian kami iaitu di persimpangan masuk ke Putrajaya.jam menunjukkan pukol 9.30 malam,kami terus ke restoran dapor mas,makan minum dan pulang ke rumah masing-masing,satu perjalanan ride yang penuh dengan kepuasan yang tak terhingga walaupon kami ride berdua saja,banyak kenangan dan peristiwa pahit manis yang telah kami tempuhi berdua samasa ride....hanya UFO yang lebih memahami,rahsia kami berdua,biar pecah di perut jangan pecah dara ehehehehhehee...sekian laporan dari kami.



Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  daeim on Thu Feb 14, 2008 5:14 pm

TAHNIAH..TAHNIAH...dan TAHNIAH kepada mucup dan UFO kerana telah berjaya menamatkan ride nie dgn penuh gemilang...jgn patah balik dah la...OK?

hehehehe

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  antu_ride on Thu Feb 14, 2008 8:27 pm

daeim wrote:TAHNIAH..TAHNIAH...dan TAHNIAH kepada mucup dan UFO kerana telah berjaya menamatkan ride nie dgn penuh gemilang...jgn patah balik dah la...OK?

hehehehe

-daeim-

tahniah juga dari ku insan yang kamil ini.....ohh.... Smile Smile

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  Mucup on Fri Feb 15, 2008 9:04 am

dah lengkap la report ride ni so aku lock yer ehehhee.... Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  Mucup on Fri Feb 15, 2008 11:59 am

Gambar-gambar yang sempat di rakan ketika berhenti rehat dan minum.









Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  daeim on Fri Feb 15, 2008 12:24 pm

LOCK..LOCK..LOCK

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  antu_ride on Fri Feb 15, 2008 2:42 pm

daeim wrote:LOCK..LOCK..LOCK

-daeim-

sabar arr mat daeim...banyak lg gambar mucup nak upload nih.... afro

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  Mucup on Fri Feb 15, 2008 3:04 pm

bawa mari sini gambar,aku uploadkan supaya leh menjadi tatapan semua........ Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  antu_ride on Fri Feb 15, 2008 3:38 pm

Mucup wrote:bawa mari sini gambar,aku uploadkan supaya leh menjadi tatapan semua........ Very Happy

aku antar 20 kpg kan...

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  Mucup on Fri Feb 15, 2008 4:05 pm

bukan setakat 20 keping,semua gambar pon boleh.. Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  kunan on Fri Feb 15, 2008 4:39 pm

[quote="antu_ride"]
daeim wrote:ohhh kerangg..aku merinduimu oh kerang...heheh

-daeim-

apa plak cite kerang kerang ni..??...terliur pokcik...teringat kerang bakar bentong.. study

p/s : pokcik suka makan etok sungai kelate.. Smile

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  Mucup on Fri Feb 15, 2008 4:41 pm

ntah la si mat daeim tur,semua thread dia dok sebut pasal kerang jer... Cool

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  kunan on Fri Feb 15, 2008 4:54 pm

Mucup wrote:ntah la si mat daeim tur,semua thread dia dok sebut pasal kerang jer... Cool
mukin dia masih teringat kerang myammar..

kunan
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 445
Age : 43
Location : Dulu puchong, lor ni kb
Job/hobbies : Lepak and ride
Humor : pelik-pelik
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  Mucup on Fri Feb 15, 2008 4:56 pm

ha..aa la tu agaknya,sampai terbawa2 ke sini..pening sungguh mat daeim kita ni... Very Happy

Mucup
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3097
Age : 41
Location : Putrajaya
Job/hobbies : cabut mucup
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  antu_ride on Fri Feb 15, 2008 7:29 pm

kunan wrote:
Mucup wrote:ntah la si mat daeim tur,semua thread dia dok sebut pasal kerang jer... Cool
mukin dia masih teringat kerang myammar..

dia ada makan ker kerang kat myanmar? halal ker?

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  daeim on Sat Feb 16, 2008 9:54 am

halal wei...kerang dah sembelih..hhehe..bkn senang nak cari...

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  antu_ride on Sat Feb 16, 2008 1:01 pm

daeim wrote:halal wei...kerang dah sembelih..hhehe..bkn senang nak cari...

-daeim-

ooo..... Shocked Shocked

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  daeim on Sat Feb 16, 2008 1:55 pm

kau baru tau yer...? heheheh

-daeim-

daeim
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 4005
Age : 51
Location : Melaka
Job/hobbies : Kerani
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  antu_ride on Sun Feb 17, 2008 9:10 am

daeim wrote:kau baru tau yer...? heheheh

-daeim-


aku baru tau arr...best ker kerang tu?

antu_ride
Otai HRC
Otai HRC

Number of posts : 3194
Age : 41
Location : ampang
Job/hobbies : ride n ride
Registration date : 2008-01-09

Back to top Go down

Re: Report Ride Raya Cina...

Post  Sponsored content Today at 12:25 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum